2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kizlarr bu agizdaki kotu tat(camur gibi, pas gibi) sizde de varmi? Bulantim basladigindan beri var gecmiyor hiç...
Bence tatlari kötü almamızın sebebi o ağızdaki tat, benim de o tat yüzünden ağzımın tadı değişti su bile tuhaf geliyor

Çok iyiymiş gerçekten öncelik verilmesi biz 6 ay bekleyip sonra çocuk denemesine başlamıştık ama 2021de geldi sanırım bu uygulama zorunlu olması ki güzel oldu gerçekten kim dusunmusse sizden de güzel sonuçlar bekliyorum

Kızlar benim başlardaki uyku yorgunluk belirtisi tekrar geldi belim ağrıyor sanki kemiklerim kırılmış gibi, bir de sabah daha uyanır uyanmaz uykum vardı, çalışamadım öğlen bir bir bucuk saat falan uyudum. Sanki başa dönmüş gibiyim

Merhabalar, gebeliğimin 11.haftasındayım Fetal DNA testi yaptırmak istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum, şimdiye kadar sorduğum özel hastane ve laboratuvarlarda 12.000-13.000 TL arası fiyatlar veriyorlar. Daha uygun fiyatlı bu testi yapan yerler var mıdır sizlerin araştırmalarında? Ya da önceden yaptırdıysanız hastane/laboratuvar önerilerinizi yazabilirseniz çok sevinirim:)

Kızlar selam.benim bugun boğazım batmaya başladı.çalışıyodum online seans vermeye başladım evdeyim.dinlenmeye calısıyorum ama sürekli konusmak zorunda kaldığım için boğazım cok zorluyo beni bi öneriniz var mı en cabuk nasıl geçer?

mrbnbttr aynı gruptaymışız yazını okudum az önce çok mutlu oldum canım sonuca Sağlıkla sıhhatle kavuştursun Rabbim

melegim can golden-snitch nasılsınız kuzularım giremiyorum merak da ediyorum sizleri bi sorun yok demi sizde ve diğerlerinde umarım iyisinizdir
Aay seni gördüğüme çok sevindim hiç yoksun iyi çok şükür şu anlık bir sıkıntı yok gibi aynı şeyler sen nasıl oldun asıl biraz daha iyi misin

melegim can golden-snitch nasılsınız kuzularım giremiyorum merak da ediyorum sizleri bi sorun yok demi sizde ve diğerlerinde umarım iyisinizdir
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın geçti mi
Bulantıların rahatsız oldugun için seni rahatsız etmek istemedim kuzum. Bende aşırı şişkinlik ve batmalar var çok kötü kabızım ondan galiba hazımsızlık var

Benim 3 haftadır boğaz batması ses çatallanması hapşırık öksürük var diğerleri geçti de sesim hala kısık kalın çıkıyor boğazım geçmedi ilaçta kullanamadım hiç. Günde iki fincan ıhlamur birde ılık süt bal tarçın zencefil yapıp içiyorum bi iyi gelen o oldu

Kuzum erkek gibi ama böyle tam ortada oldugu zaman yanılma olabiliyor birdaha ne zaman gideceksin tekrar at gittiginde resmini canım saglıkla gelsin inşallah
İnşallah kuzumm 17 Ekimde gel dedi. Aile hekimine bazı testler yapip. Vajinal muayene oldu benimki ordan duyduk kalbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…