2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sicak suya bal kat ic canim.

canim ben konustum doktorla alsancaktaydi doktorum turkiyede aradim, ilk 12 hafta normalde pek dokunmamaya caliyoruz tam tutunma asamalari ve anne kendini kasarsa bebege hani zarar gelmesin diye.. ama sen turkiyeye gelince bakalim olmazsa gecici dolgu vs yapariz bir sonraki gelisinde duzeltiriz dedi insallah dayanabilirim 11.haftam olcak. o surecte bol bol fircala soguk sicak sey yapma dedi

Evet ondan kaynakli.acaba bulanti ile beraber mi gececek yoksa daha surermi onu merak ediyorum
Benim bulantilarim bı kaç hafta önceki gibi değil o zaman çok kötü olmuştum şimdi o kadar ağır yaşamıyorum hafif hafif oluyor ama yine geçti diyemem,hiç olmadığını düşündüğüm gün bir şey kokuyor burnuma direkt başlıyor, sürer mi ben de bilemedim kendimi hep ikinci trimestere adapte ettim hamileliğin o kısmında tadını cikartabilcem diye insallah öyle olur

Aay seni gördüğüme çok sevindim hiç yoksun iyi çok şükür şu anlık bir sıkıntı yok gibi aynı şeyler sen nasıl oldun asıl biraz daha iyi misin
ayy kuzum iyiyim birazdan kötü olurum belli olmuyor ya kendim bile kokuyorum tiksinmeler biraz azaldı ama bulantılar devam kuzum

Dogacak allahın izniyle ama işte biraz tatlı tatlı yoruyorlar annelerini. Beni çok bekletti çok bekledim kendini suçlu hissediyor galiba bulantı felan yaşatmıyor bıdık inşallah doguncada akıllı olur

Geçmiş olsun canım heralde bağışıklığımız düşüyo.ilaç içemeyince de süreç uzadı tabi inşallah toparlarız en kısa zamanda.Onları da deneyim o zaman tesekkür ederim

Geçmiş olsun canım heralde bağışıklığımız düşüyo.ilaç içemeyince de süreç uzadı tabi inşallah toparlarız en kısa zamanda.Onları da deneyim o zaman tesekkür ederim
Aynen ilaçta içemeyince süreç çok uzadı inşallah seninki öyle uzamaz daha hafif varken atlartırsın

canım az kalmış bak 12.haftana biraz daha dayanmaya çalış bende sıcak su içemiyorum mesela soğuk anında varya zonklatıyor resmen elimizden geldiğince dikkat edelim bari yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…