2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim de hamileliği ilk öğrendiğimden beri geçmeyen bir kanama alanım var canım geçmiş olsun sana da. Progestan kullanıyorum. Raporluyum bu süreçte evden çıkmıyorum, sadece yemek yapıyorum genelde yatarak geçiyor. Ama artık psikolojim bozulmaya başladı. Çalışan birisi için sürekli evde kalıp yatmak zor oluyor. Allah sağlık versin de inşallah tez zamanda atlatırız bugünleri

Kızlar selamm işteyim anca yazıyorum nasılsınızz durumlar nasıl banada doktor SMA testi yaptırmanızı öneririm dedi normalde yeni evleneceklere yapılıyormuş şimdi bizde öyle olunca yaptırdık sabah eşimle kan verdik sağlık ocağında sonuçları 1 ayı falan buluyormuş bakalım

tatlım biz evlenirken yapmıştık zaten sadece eşimden test almışlardı onda pozitif cıkarsa senden alacaz demişlerdi çok şükür negatif cıktı ama 3 ay sonra cıktı test canım 1 aya cıkmıyor bilgin olsun

kizlar selam benim disim curumus sanirim cok agriyor Allahim bu da geldi basima napicam dolgu oluyor mu

merhabaaa şimdi baktım listeye bende yokumm eklermisin acaba canım
Son adet tarihi 15 Ağustos
Kalp atışı 7+4
Yaş 28
Şuan 8 hafta oldu
Ekliyorum canım
Valla şaşırdım zaten o kadar insanınkini nasıl takip ettin yazdın ahahah ben bilmiyordum listeye bi bakayım dedim sonra kağıda falan baktım beni benden iyi biliyorsun :)
Aslında boşta kaldıkça kızımı filan uyuturken bazen bakıyorum haftaya göre hesaplayıp yazmıştım ama 1 hafta yanlış hesaplamışım ufak bi karışıklık olmuş

kizlar selam benim disim curumus sanirim cok agriyor Allahim bu da geldi basima napicam dolgu oluyor mu
Sapasağlam dişler hamilelikte patlak veriyor ilerleyen aylarda daha fazla. Kalsiyum eksikliği önce dişlere vuruyor hiç şimdiye kadar problem olmasa bile hamilelikte çıkıyor bi diş hekimiyle görüş çok fazla işlem yapamıyorlar gebelikte dişe. Birazda kalsiyum açısından zengin beslen çabuk başladı senin diş sıkıntısı

Canım sağlık ocağı 27 28 güne falan çıkar dedi benim doktorda hamile olduğun için daha erken çıkarırlar böyle durumda demişti bilemiyorum

Canım valla al bendende o kadar benimde iki gündür sızlama yapıyor akşamları çok ağrırsa naparım diye düşünüyordum bende

canim zaten heralde hamile kalmadan basladi o curumeye iyice ilerledi zaten benim dislerim briaz sorunlu oluyor hep dolgu var. ama internette okudum dolgu yapilir diyorlar hamilelikte ?

Canım valla al bendende o kadar benimde iki gündür sızlama yapıyor akşamları çok ağrırsa naparım diye düşünüyordum bende
ay canim benim de oyleydi bugun sicak cay ictim su an nasil agriyor hamilelikte dolgu yapiliyor diye okudum ama yanlis mi bilgi...

canim zaten heralde hamile kalmadan basladi o curumeye iyice ilerledi zaten benim dislerim briaz sorunlu oluyor hep dolgu var. ama internette okudum dolgu yapilir diyorlar hamilelikte ?
Doğrudur yapılıyodur belki ben yaptırmadım hiç hamilelikte o sebeple bilmiyorum en iyisi doktorla görüşmek bu konuyu ne zamandan sonra yapılabiliyor gebelik haftası önemli mi değil mi vs ona göre en doğrusunu söyler

aricam cnaim hem turkiyedeki hem buradaki dis hekimini. bir de kadin dogumcuye sorarim .. Ay cok uzgunum ya Allah bebisime saglik versin ama hepsi ust uste basladi. ki devamli sut iciyorum yogurt yiyorum gorseniz

ay canim benim de oyleydi bugun sicak cay ictim su an nasil agriyor hamilelikte dolgu yapiliyor diye okudum ama yanlis mi bilgi...
Valla hiç bilmiyorum canım eğer çok ağrırsa doktora danışmak lazım birde benim eğer şiddetli ağrırsa şişiyor antibiyotik veriyolar sonra şuan nasıl olur hiç bilmiyorum anlamadım ya ağrı kesicide içemiyoruz inşallah ilerlemez geçsin gitsin ya

Kızlar fetal dnaya kendi doktorunuz mu yönlendiriyor nasıl oluyor ?
Benim oyle oldu canim.35 yas ustu oldugum icin ikili testte risk yuksek cikiyor en sagliklisi fetal dna dedi.bikac yer ismi verdi.biraz pahali maalesef fetalama yas 36.riske atmayayim dedim.ben birini sectim doktorun verdigi sirketlerden..bilindik bikac yer var zaten piyasada.

Bende kullaniyorum ama banada oyle aman aman bi etki etmiyor gibi geliyor.bilemiyorum ki.icmesem daha mi kotu olacaktim acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…