2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kizlarr bu agizdaki kotu tat(camur gibi, pas gibi) sizde de varmi? Bulantim basladigindan beri var gecmiyor hiç...
Evet benim de var yediğim hiçbi şeyden tat almıyorum çok kötü bi his.

Canım benim de iki gündür öyle, cuma günü online derste zorladım galiba cumartesi pazar ağrıdı epey, ballı ıhlamur içiyorum inşallah düzelir senin de

Hanımlar ben de cinsiyet tahmini alabilir miyim

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-06-21-13-05-351_com.miui.gallery.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 72
Herkese merhabalar :) bugün kontrolüm vardı ve doktor bir kese daha gördü. Yolk kesesi de gelişmiş boş gebelik değilmiş ama ikinci bebiş gelişememiş. Sanırım mayıs ayının ilk ikizi olacaktı ama kısmet değilmiş Doktor arada 9 hafta olduğu için gelişmeyeceğini ve yok olacağını söyledi. 3 hafta önce kistim için dobblere de girmiştim ama orda da görmemişlerdi. Başka doktorada gitmiştim o da görmemişti hiç. Anlayacağınız çok şaşkınım. Daha önce hiç çevrenizden böyle bir durum duymuş muydunuz?

Bende oldu o durum. İlk gebeliğimde gittik kese bebek kalp atışı herşey var 3 hafta sonraki kontrolde bi kese daha gördü doktor gelişmemiş artık gelişmez dedi. Ya rahim emecek yok olacak yada kanama olacak öyle dışarı atılacak dikkat et çok ayakta kalma dedi. Sonraki kontrolde rahim emmiş keseyi yok olmuştu var olan sağlıklı bebekle devam etti gebelik

Ne desem yalan olur şuan tam ortada ama his olarak sorarsan erkek hissettim
Ay bende iki goruntu var birinde maalesef kanamaa alaanimda vsr 1 cm kadar cinsiyet tahmini yapar misiniz? Basta bi kiz gibiydi ama bilemedim yaa

Eklentiler

• IMG_2555.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_2520.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar merhaba bende insalalh mayıs annesi olacagım 6+3 günlük bebeğim yalnız dün vajinal muayene olurken probu sokunca sağ tarafımda agrı oldu basına böyle bile gelen varmı daha önceki muayenelerde böyle bişe yasamadım hiç

Prilam benim hayatımı kurtardı. Mutlaka iç, ben de bir gün unutmuştum o gün çok kötü bir gün geçirdim. En azından kusmayı engelliyor

Tv de bir haberde görmüştüm. Bir kadın hamileyken tekrar hamile kalmış farklı günde. Çok aşırı istisnai bir durummuş. Keşke senin de öyle olsa.

Bende kanamam olunca apart topar gittim vajinal baktilar o zaman agrimisti benimde zorlanmistir belki

Bende kanamam olunca apart topar gittim vajinal baktilar o zaman agrimisti benimde zorlanmistir belki
Probu saga sola cevirince mi acıdı? Benimde rahim dıaında kanama alanları var acaba ondan mı acıdı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…