Bende yeni öğrenmekle birlikte kız diyorum.Kızlar 8 haftalık vajinal görüntü. Anlayanlar bakabilir mi bana da
Evet ikinci resme göre kız canımmAy bende iki goruntu var birinde maalesef kanamaa alaanimda vsr 1 cm kadarcinsiyet tahmini yapar misiniz? Basta bi kiz gibiydi ama bilemedim yaa
Bu vajinal ama karından gibi görüntü verilmiş ters tutarsan vajinal olur. Buna göre bu bebek erkek canım saglıkla gelsinKızlar 8 haftalık vajinal görüntü. Anlayanlar bakabilir mi bana da
Yok kalp atisi gözüküyordu ama daha iyi bakmak için dedi birde cift gebelikten şüphelendi, daha iyi görürüz diyeSizinle satlarimiz ayni da kalp atisini karindan duyamayinca mi vajinal bakti doktor yoksa direkt vajinal ki bakti
Evet ya merak ediyorumm , Cinsiyet parti yapacak misinzzDüzelttim canım. Ayy hadi cinsiyetleri öğrensekte onları da eklesek
Ben yapmıcam ama yapacak arkadaşlar vardı aile içinde filanEvet ya merak ediyorumm , Cinsiyet parti yapacak misinzz
İyi cok sukur saglikla devam etsin insallahYok kalp atisi gözüküyordu ama daha iyi bakmak için dedi birde cift gebelikten şüphelendi, daha iyi görürüz diyeAma tek gebelik canli dedi şükür
Kuzum birşey olmamıştır ama yapma. Başlarda benim de lekelenmem vardı. Yatman gerek dedi doktor yattım geçti sonra ben geçti diye kalktım tekrar başladı. Yani evet anlıyorum rahat edemiyorsun ama yapma zorla kendini bebişin içinKızlar iyi geceler size bir sorum olacaktı, biliyorsunuz kese etrafında kanama alanım var evde istirahat halindeyim ama artık çok bunaldım. Bugün mesela kendimi yormadan bulaşık makinasını yerleştirdim. Az önce de yere bir şeyler döküldü süpüreyim bari dedim eşim yok çünkü çocukla yalnızım, yavaş yavaş süpürdüm 3-4 dk sürmüştür. Bir şey olur mu sizce yaatüm gün ev hapsinde olmak hiçbi şey yapamamak beni psikolojik olarak çok yıprattı gerçekten. Geçici bir süreç diye telkin ediyorum kendime ama yine de olmuyor. Evde de işe yaramaz hissediyorum kendimi. Çok zor çok bugün tam 3 hafta oldu, daha ne kadar sürecek bilmiyorum.
Haklısın canım kendimi tutmam gerek ama 3 hafta gerçekten çok uzun geldi, kendimi depresyonda gibi hissediyorum bilemiyorum. İnşallah tez vakitte geçer. Senin ne kadar sürede geçmişti?Kuzum birşey olmamıştır ama yapma. Başlarda benim de lekelenmem vardı. Yatman gerek dedi doktor yattım geçti sonra ben geçti diye kalktım tekrar başladı. Yani evet anlıyorum rahat edemiyorsun ama yapma zorla kendini bebişin için
Canım kendini yorma boşver bırak kirli kalsın yerler sen iyileşene kadar doktor tamam diyene kadar bence. Birde bir doktor vardı eğilirken belinizi değil dizlerinizi kırıp eğilin diyordu bulaşıkları dizerken dikkatli ol Allah korusun. İnşallah ikiniz de anne bebek sağlıkla bitirirsiniz bu süreciKızlar iyi geceler size bir sorum olacaktı, biliyorsunuz kese etrafında kanama alanım var evde istirahat halindeyim ama artık çok bunaldım. Bugün mesela kendimi yormadan bulaşık makinasını yerleştirdim. Az önce de yere bir şeyler döküldü süpüreyim bari dedim eşim yok çünkü çocukla yalnızım, yavaş yavaş süpürdüm 3-4 dk sürmüştür. Bir şey olur mu sizce yaatüm gün ev hapsinde olmak hiçbi şey yapamamak beni psikolojik olarak çok yıprattı gerçekten. Geçici bir süreç diye telkin ediyorum kendime ama yine de olmuyor. Evde de işe yaramaz hissediyorum kendimi. Çok zor çok bugün tam 3 hafta oldu, daha ne kadar sürecek bilmiyorum.
Sağol kuzum amin inşallahCanım kendini yorma boşver bırak kirli kalsın yerler sen iyileşene kadar doktor tamam diyene kadar bence. Birde bir doktor vardı eğilirken belinizi değil dizlerinizi kırıp eğilin diyordu bulaşıkları dizerken dikkatli ol Allah korusun. İnşallah ikiniz de anne bebek sağlıkla bitirirsiniz bu süreci
Canım kendini hiç yorma bence. Ben de senin gibiyim, işim aşırı yoğun eve yetişemiyorum, bulaşık bile sonra yıkarım dediğim zaman bir anda dağ gibi oluyor. Bugün bana da bir daralti geldi hicbir şeye yetişemiyorum daraltısı. Yine de kendimi zorlamadim. Bu durum beni üzüyor zaten bir de üzerine fiziksel bir zorlama yaparsam kötü bir şey olmasından korktum açıkçası. Sen de çok zorlama kendini süpürge gibi durumlarda ben alt karnımın zorlandigini hissediyorum açıkçası sanki oraya baskı oluyorKızlar iyi geceler size bir sorum olacaktı, biliyorsunuz kese etrafında kanama alanım var evde istirahat halindeyim ama artık çok bunaldım. Bugün mesela kendimi yormadan bulaşık makinasını yerleştirdim. Az önce de yere bir şeyler döküldü süpüreyim bari dedim eşim yok çünkü çocukla yalnızım, yavaş yavaş süpürdüm 3-4 dk sürmüştür. Bir şey olur mu sizce yaatüm gün ev hapsinde olmak hiçbi şey yapamamak beni psikolojik olarak çok yıprattı gerçekten. Geçici bir süreç diye telkin ediyorum kendime ama yine de olmuyor. Evde de işe yaramaz hissediyorum kendimi. Çok zor çok bugün tam 3 hafta oldu, daha ne kadar sürecek bilmiyorum.
Hiç yormayın kendinizi biraz sabredin. İlk gebeliğimde 3 ay yatmıştım ben ne dışarı çıktım doktor kontrolleri harici ne bi iş yaptım haftada bir yardımcı aralarda da yakınlarım geldi çamaşır vs ütülemeye. 11.haftada kontrolde doktor artık riskin geçti yavaş yavaş kendini yormadan yürüyüşlere başlayabilirsin filan deyince hayatım normale döndü. Az kaldı biraz daha sabredinSağol kuzum amin inşallahtabureye oturarak dizmeye çalıştım bulaşıkları, süpürgem de 3 kiloymuş baktım çok ağır değil, inşallah zorlamamışımdır kendimi. En iyisi bir yardımcı tutmak haftada bir en azından.
Demek yaşanılan bir durummuş. Doktorumda böyle söyledi ama yine de insanın aklından acaba diğeri de gelişir mi o zaman nasıl olur gibi sorular geçmiyor değildiBende oldu o durum. İlk gebeliğimde gittik kese bebek kalp atışı herşey var 3 hafta sonraki kontrolde bi kese daha gördü doktor gelişmemiş artık gelişmez dedi. Ya rahim emecek yok olacak yada kanama olacak öyle dışarı atılacak dikkat et çok ayakta kalma dedi. Sonraki kontrolde rahim emmiş keseyi yok olmuştu var olan sağlıklı bebekle devam etti gebelik
Benim öyle olması imkansızTv de bir haberde görmüştüm. Bir kadın hamileyken tekrar hamile kalmış farklı günde. Çok aşırı istisnai bir durummuş. Keşke senin de öyle olsa.
Anladım canımGeç döllenme ya benim usgde çıkana göre düzenledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?