2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sizinle satlarimiz ayni da kalp atisini karindan duyamayinca mi vajinal bakti doktor yoksa direkt vajinal ki bakti
Yok kalp atisi gözüküyordu ama daha iyi bakmak için dedi birde cift gebelikten şüphelendi, daha iyi görürüz diye Ama tek gebelik canli dedi şükür

Kızlar iyi geceler size bir sorum olacaktı, biliyorsunuz kese etrafında kanama alanım var evde istirahat halindeyim ama artık çok bunaldım. Bugün mesela kendimi yormadan bulaşık makinasını yerleştirdim. Az önce de yere bir şeyler döküldü süpüreyim bari dedim eşim yok çünkü çocukla yalnızım, yavaş yavaş süpürdüm 3-4 dk sürmüştür. Bir şey olur mu sizce yaa tüm gün ev hapsinde olmak hiçbi şey yapamamak beni psikolojik olarak çok yıprattı gerçekten. Geçici bir süreç diye telkin ediyorum kendime ama yine de olmuyor. Evde de işe yaramaz hissediyorum kendimi. Çok zor çok bugün tam 3 hafta oldu, daha ne kadar sürecek bilmiyorum.

Kuzum birşey olmamıştır ama yapma. Başlarda benim de lekelenmem vardı. Yatman gerek dedi doktor yattım geçti sonra ben geçti diye kalktım tekrar başladı. Yani evet anlıyorum rahat edemiyorsun ama yapma zorla kendini bebişin için

Haklısın canım kendimi tutmam gerek ama 3 hafta gerçekten çok uzun geldi, kendimi depresyonda gibi hissediyorum bilemiyorum. İnşallah tez vakitte geçer. Senin ne kadar sürede geçmişti?

Canım kendini yorma boşver bırak kirli kalsın yerler sen iyileşene kadar doktor tamam diyene kadar bence. Birde bir doktor vardı eğilirken belinizi değil dizlerinizi kırıp eğilin diyordu bulaşıkları dizerken dikkatli ol Allah korusun. İnşallah ikiniz de anne bebek sağlıkla bitirirsiniz bu süreci

Sağol kuzum amin inşallah tabureye oturarak dizmeye çalıştım bulaşıkları, süpürgem de 3 kiloymuş baktım çok ağır değil, inşallah zorlamamışımdır kendimi. En iyisi bir yardımcı tutmak haftada bir en azından.

Canım kendini hiç yorma bence. Ben de senin gibiyim, işim aşırı yoğun eve yetişemiyorum, bulaşık bile sonra yıkarım dediğim zaman bir anda dağ gibi oluyor. Bugün bana da bir daralti geldi hicbir şeye yetişemiyorum daraltısı. Yine de kendimi zorlamadim. Bu durum beni üzüyor zaten bir de üzerine fiziksel bir zorlama yaparsam kötü bir şey olmasından korktum açıkçası. Sen de çok zorlama kendini süpürge gibi durumlarda ben alt karnımın zorlandigini hissediyorum açıkçası sanki oraya baskı oluyor

Hiç yormayın kendinizi biraz sabredin. İlk gebeliğimde 3 ay yatmıştım ben ne dışarı çıktım doktor kontrolleri harici ne bi iş yaptım haftada bir yardımcı aralarda da yakınlarım geldi çamaşır vs ütülemeye. 11.haftada kontrolde doktor artık riskin geçti yavaş yavaş kendini yormadan yürüyüşlere başlayabilirsin filan deyince hayatım normale döndü. Az kaldı biraz daha sabredin

Demek yaşanılan bir durummuş. Doktorumda böyle söyledi ama yine de insanın aklından acaba diğeri de gelişir mi o zaman nasıl olur gibi sorular geçmiyor değildi teşekkür ederim, içim rahatladı aynı hikayeyi sizden de duyunca

Tv de bir haberde görmüştüm. Bir kadın hamileyken tekrar hamile kalmış farklı günde. Çok aşırı istisnai bir durummuş. Keşke senin de öyle olsa.
Benim öyle olması imkansız lekelenmem olduğu için hiç birliktelik yaşamadık ama bu yaşadığım durumda hiç aklıma gelmezdi imkansız gelirdi yaşamamış olsaydım

Kızlarr ben cenin pozisyonunda yatarım hep :) ama artık orda bişey hissediyorum baskı oluyor ve hemen dizleri biraz uzatıyorum :) mutluluk vericiii Gün içinde ansızın karnımda minnak bi canlının gelişip büyüdüğü düşüncesi düşüyor aklıma ve ne kadar şükretsek az diyorum. Bu denli büyük bir Mucizeyi yaşamayı nasip ediyor Rabbim bize İsteyen tüm kardeşlerime nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…