2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar uyurken karnımın üst sağ tarafına yatıyordum orada bi batma ile uyandım ama kasık değil üst karnım. Ne kalkabildim ne dönebildim böyle bi acı yaşamadım ama neyin nesi anlamadım Şuan WC falan gittim geri soluma yattım hala var ağrıyor neyden olabilir acaba ?
Böbrek belin arka kısmına doğru demi bu başka bişe?

Probu saga sola cevirince mi acıdı? Benimde rahim dıaında kanama alanları var acaba ondan mı acıdı ki
Bende de kesenin yaninda ufak bi kanama alani varmis ama ondan mi acidi bilmiyorum ki- gerci onu da dun ogrendim vajinal bakinca oyle bisey demedi pek bilgili doktor- ya bir de haftasonu diye sehir hastanesine gittim valla gitmez olaydim ozelin canini yiim vajinal bakarken bile cok narinler. Devlette lambur lumbur is yapti yani cok sinirlendim zaten kanamam var diye gelmisim neden zorluyosun

Ihlamur a bugun başlayım şifa olsun sanada inşallah

Bişey olmaz canım evet böbrek arkada.kasılmıştır orası vücudumuz eskisi gibi değil.sen karnının üstüne yatmamaya alıştır kendini.ilk 3 ay problem değil ama sonrasında önerilmiyo simdiden alış ki zorluk çekme

Tamda yüz üstü değildim aslında ama çok fazla ağrıdı neyin nesi anlamadım bidaha olmaz inşaAllah

Ben özelde baktırdım acıdı

Diğeride gelişir mi acaba bi ihtimal diye ister istemez düşünüyor insan ama bi yandan da gelişmeyen kese yok olurken kanama olurmu sağlıklı keseye zarar verirmi diye de düşünülüyor. Ama bi sıkıntı olmuyor senin kese inşallah gelişir ama gelişmezse de rahim emsin yok olsun sıkıntısız

Kızlar günaydın ben dün yatarken bı degısık bırsey hıssettım gobek delıgımın hemen alt tarafında böyle bır agrı eslınde hareketlenme acaba gaz mı dedım sankı bıseyler yukarı cıkıyordu cok garıbıme gıttı boyle bısey yasayan oldu mu

Bende yatarken otururken ara ara seğirme hissediyorum yani bebeği hissedemiceğim kadar küçük tamam ama ilk gebelikte de böyle seğirme hissetmemiştim hiç. Seğirme gibi mi hissettiğin şey yoksa benim oradaki damarlar mı yapıyor

Damarla alakalı bır durum değilde segirme gibiydi sankı rahmımı bırı yukarı cektı gıbı hıssettım cok komıktı esıme dıyorum hayırla doğuraydın paronoyak olucaz rahmin bı anda nasıl yukarı cıksın doktor zamanla dedı ya dıyor

Ozaman bende anormallik yok aynı şekil hissetmişiz gıdıklıyor gibi pıt pıt seğiriyor gibi değişik bişey valla ilkinde hiç bu haftalarda böyle hissetmemiştim garip geliyor

Ozaman bende anormallik yok aynı şekil hissetmişiz gıdıklıyor gibi pıt pıt seğiriyor gibi değişik bişey valla ilkinde hiç bu haftalarda böyle hissetmemiştim garip geliyor
Bazen o dediğiniz şeyi bende hissediyorum ama en az 16 haftalık olmam lazım hissedrbilmek için kendi umudumu kiriyordum

Aynısını yasıyorum sag tarafımda ince sızı seklinde batma var kasık değil kasık üstü bazen şiddetleniyor bazen geciyor büyüklerimizin böğür dediği yer galiba boşluk kısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…