Canım banada doktor 7haftamdayken ilerleyen günlerde haftada pembe gibi bir leke olabilir korkma diye uyardı ama yoğun olursa mutlaka haberleşiriz zaten demiştiYani extra bişe yapmadım aslında ama oldu işte inşaAllah geçer
Ya içim bi rahatladı, az önce yine baktm çok daha az gelmiş şükür inşaAllah biter sabaha kadarCanım banada doktor 7haftamdayken ilerleyen günlerde haftada pembe gibi bir leke olabilir korkma diye uyardı ama yoğun olursa mutlaka haberleşiriz zaten demiştikorkma hemen kontrol et ama
O aşırı yorgunluk ve uyku bende de var. Evdeki işleri hep erteliyorum. Bu sefer işler gözümde büyüyor ve ev kirli diye evimden tiksiniyorum. Bi de ben anide sinir patlaması yaşıyorum. Nasıl geçecek bunlar bilmiyorumKızlar artık hergün aşırı yorgunum. Elimi kaldırsam yoruluyorum sanki dünyanın işini yapmış gibi
Hep uykum var.
Günlük sadece 4 saat Okula gidip geliyorum geri kalan vakitlerde hep ama hep uyumak istiyorum. Ev isleridir yemektir zar zor yapiyorum bazen bir sonraki güne erteliyorum.
Ama her geçen gün daha bi yorgun oluyorum.
Hamilelikten mi tüm bunlar.
Sizdede böyle mi.
Esim gezmeye gidelim diyor cıkıyoruz ama arabada hiderken bile uyuyakaliyorum.
Yeniden eski enerjim gelecek mi aceba. Yoksa hep böyle mi gececek.
Siz nasilsınız bunkonuda.
Enerjik olan var mı ?
Ve ne yapmam lazım aceba bişeyler yaparsam beslenme düzeninde degisiklik vs gibi. Yada bazi yiyecekler gibi.
Düzelir mi bu durumum.
Canım bol su iç. Her ihtimale karsı yanında progestan bulundur yoksa eğer. Ayağının altına yastık koyup uzan cok hareket etmemeye özen göster en yakın zamanda da bı doktora gıt endişe edecek bırsey yoktur bencede olabılıyor. Büyük ihtimalle eskı kandırYa içim bi rahatladı, az önce yine baktm çok daha az gelmiş şükür inşaAllah biter sabaha kadar
Sık sık su iç canım. Benim de suyu az içtiğim ya da içmeyi unuttuğum zamanlarda hafif kahverengi lekem geliyo onu farkettim. Tedbiren uzan dinlen bol su iç yorma kendini geçicek inşallahYa içim bi rahatladı, az önce yine baktm çok daha az gelmiş şükür inşaAllah biter sabaha kadar
Canım bol su iç. Her ihtimale karsı yanında progestan bulundur yoksa eğer. Ayağının altına yastık koyup uzan cok hareket etmemeye özen göster en yakın zamanda da bı doktora gıt endişe edecek bırsey yoktur bencede olabılıyor. Büyük ihtimalle eskı kandır
İnşaAllah kızlar içeyim su sağolunSık sık su iç canım. Benim de suyu az içtiğim ya da içmeyi unuttuğum zamanlarda hafif kahverengi lekem geliyo onu farkettim. Tedbiren uzan dinlen bol su iç yorma kendini geçicek inşallah
Evet canım bana öyle söylemişti bende pazartesi 9 hafta olucam hesaplara göre bende her seferinde öyle bir pembelik aradım doktor diyince korkma dedi çok az pembelik normaldir bu haftalarda gelebilir demişti damarlarımız mı esnediği için öyle bişey dedi sanki tam hatırlamıyorum ama yoğun gelirse hiç ertelemezsin zaten stres yapmaYa içim bi rahatladı, az önce yine baktm çok daha az gelmiş şükür inşaAllah biter sabaha kadar
Valla en kısa sürede geçer dilerim hepimize işten eve geldiğimden beri bişey yiyemedim doğru düzgün 10 Dk önce bile kustum sonra sinirim bozuldu her kusmada ağladım yine şükür ama insanız işte ne bileyim önce Progeston fitil iki tane sonra iki adet ilk defa içtim şimdi bulantı hapı daha yeni uzandım herşeyin hayırlısı ana olmak çok zormuşO aşırı yorgunluk ve uyku bende de var. Evdeki işleri hep erteliyorum. Bu sefer işler gözümde büyüyor ve ev kirli diye evimden tiksiniyorum. Bi de ben anide sinir patlaması yaşıyorum. Nasıl geçecek bunlar bilmiyorum
Canım endişe etme biraz dinlen kendini yorma. Kırmızı renkli ve miktarı fazla değilse sorun etmiyor doktorlar ama sen yine de bir kontrole git müsait olunca için rahat ederYa içim bi rahatladı, az önce yine baktm çok daha az gelmiş şükür inşaAllah biter sabaha kadar
Bende de kist var canım doktor zamanla küçülür demişti 4 cmden 2 cme küçüldü benim de. Hiç önemli değil kafana takma dedi doktor:) seninde için rahat olsun ciddi bir şey olsa söylerlerdi :)Kızlar kızlar bende iki hafta önce kanama alanımın olduğunu öğrendim sürekli yattım dinlendım progestan hap olarak içtim ama ilaç benı çok mahvetti daha geçen cumartesi kontrole gittim miyom dan falan bahsetmedi doktorum bugün gittiğimde izinliydi yerine başka doktor baktı miyom var 3 cm dedi korkmalimıyım bilmiyorum nasıl olucak ya çok üzülüyorum bugün tam 10 haftalık olmuş
Yok fazla değil akıntının içinde sızıntı şeklinde canım. Umarım geçer yarına değilse gidicemCanım endişe etme biraz dinlen kendini yorma. Kırmızı renkli ve miktarı fazla değilse sorun etmiyor doktorlar ama sen yine de bir kontrole git müsait olunca için rahat eder
Canım panik yapma bak doktorun da kırmızı olursa tehlikeli demiş. Daha önceden olan kanama alanı dışarı atmıştır, stres yapmaKızlar 8+4 olduk bugün akıntının içinde sızıntı şeklinde kahve leke geldi akşama doğru, az önce yine baktım silince sızıntı şeklinde pembe geldi bu seferdetanıdık dr var aradık kırmızı olursa tehlikeli dedi. Artarsa kırmızıya dönerse bi hastaneye git dedi Diğer iki kızımda hiç böyle lekelenmem olmamıştı tedirgin oldum biraz
İnşaAllah canımCanım panik yapma bak doktorun da kırmızı olursa tehlikeli demiş. Daha önceden olan kanama alanı dışarı atmıştır, stres yapma
Salı günü randevu verdi canım o zaman gidecem cok umudum yok zaten kesin tani o zaman konulur bekliyorum şuandaCanım nasılsın ne durumdasın doktora gittin mibeyons
Saol canım iyi olmaya çalışıyorum sende iyisin umarim hic kanamam lekelenmem yok bende buna şaşırıyorum 8 haftaya girdim bos gebelikte simdiye vucut bi tepki gostermezmiydi anlamadımbeyons nasılsın canım kanaman felan var mı
Benim vucudum atmaya çalıştıgı için kanamam oldu canım bilmiyorum ki herkezse aynı oluyor mu ben 7 haftalıktı düşürdüm kuzum. İnşallah geç döllenme olmuştur da bebegini görürsün canım tek duam buSaol canım iyi olmaya çalışıyorum sende iyisin umarim hic kanamam lekelenmem yok bende buna şaşırıyorum 8 haftaya girdim bos gebelikte simdiye vucut bi tepki gostermezmiydi anlamadım
Ovulasyonla takip etmiştim canım ama bilmiyorum döllenme aşamasi uzun sürmüş olabilir mi kiBenim vucudum atmaya çalıştıgı için kanamam oldu canım bilmiyorum ki herkezse aynı oluyor mu ben 7 haftalıktı düşürdüm kuzum. İnşallah geç döllenme olmuştur da bebegini görürsün canım tek duam bu
Canını sıkma umutsuz olma lütfenSalı günü randevu verdi canım o zaman gidecem cok umudum yok zaten kesin tani o zaman konulur bekliyorum şuanda
Hep aklımdasın duamdasın inşallah görürsün salı günü mucizeniSalı günü randevu verdi canım o zaman gidecem cok umudum yok zaten kesin tani o zaman konulur bekliyorum şuanda
Olabilir canım neden olmasın döllense bile rahme yerleşmesi uzun sürebiliyor kuzumOvulasyonla takip etmiştim canım ama bilmiyorum döllenme aşamasi uzun sürmüş olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?