- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
Demi kuzum ya tamam çok teşekkür ederimBende de kist var canım doktor zamanla küçülür demişti 4 cmden 2 cme küçüldü benim de. Hiç önemli değil kafana takma dedi doktor:) seninde için rahat olsun ciddi bir şey olsa söylerlerdi :)
Sağlıklıysa hayırlıysa Rabbim onu sana nasip edecektir. Dualarım seninle canım müjdeli haberlerini bekliyoruzSaol canım iyi olmaya çalışıyorum sende iyisin umarim hic kanamam lekelenmem yok bende buna şaşırıyorum 8 haftaya girdim bos gebelikte simdiye vucut bi tepki gostermezmiydi anlamadım
Rica ederiiimmmmDemi kuzum ya tamam çok teşekkür ederim
Kuzum bana da boş gebelik demişti doktor söylemiş miydim? Hatta pcos olmasa kürtaj derdim şuan da dedi. 6.haftada. Benim lekelenmem de vardı. Sonraki gitmemde bebek görüldü o zaman da lekelenmem vardı hatta çoktu stresten diye düşünüyorum çünkü çok kendimi yedim bitirdim o dönemSaol canım iyi olmaya çalışıyorum sende iyisin umarim hic kanamam lekelenmem yok bende buna şaşırıyorum 8 haftaya girdim bos gebelikte simdiye vucut bi tepki gostermezmiydi anlamadım
Canım 6 hafta da görünmemesi normalmiş ben 7 haftada gittim bisey yok tu son umut haftaya da görünmezse kesinleşir bugün 8 haftaya girdim artık nasip diyelim inş dediğin gibi olur bende mucizeyi yaşarım hepinize çOk tşk ederim guzel destekleriniz içinKuzum bana da boş gebelik demişti doktor söylemiş miydim? Hatta pcos olmasa kürtaj derdim şuan da dedi. 6.haftada. Benim lekelenmem de vardı. Sonraki gitmemde bebek görüldü o zaman da lekelenmem vardı hatta çoktu stresten diye düşünüyorum çünkü çok kendimi yedim bitirdim o dönem
Amin kuzum dualarım seninle. İnşallah görürsün minnoşunuCanım 6 hafta da görünmemesi normalmiş ben 7 haftada gittim bisey yok tu son umut haftaya da görünmezse kesinleşir bugün 8 haftaya girdim artık nasip diyelim inş dediğin gibi olur bende mucizeyi yaşarım hepinize çOk tşk ederim guzel destekleriniz için
Merhaba canım gelişmemiş kesenin kanamayla gitmesine üzüldüm ama şükür ki sağlıklı kese yerindeymişArkadaşlar merhaba. Daha önce gelişmemiş ikinci kesemden bahsetmiştim. Benim rahim sessiz sakin emip yok etmek yerine kanamayı tercih etti. Bir sabah sanki adet görüyormuşum gibi kanadım daha önce ki kahverengimsi pembemsi lekelerimi görünce ağlamaya başlayan ben soğuk kanlılığımı korudum. Doktorum uyarmıştı kanama yapabilir diye. Burdan da bir arkadaşla konuşmuştuk aynı durumu yaşayan. İki durum da sakin kalmamın en büyük faktörü oldu. 1.5 saatlik yolu gidip doktoruma muayene oldum ve sonuç 3 günlük çalışma hayatıma yine mola verdik. Bu sefer progestona rağmen durmazsa hastaneye yatışını vereceğim dedi. Şu ana kadar toplamda 5 tane fitil kullandım ve kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Pazartesiye kadar bekleyip duruma göre doktora soracağım sanırım kırmızı lekelenme olursa hastane yatışı olur değil mi? Yoksa kahverengi lekelenmeyi de mi kast etmiş olabilir ?
Hoşgeldin canım ekliyorum. Yarın doktorun belirlediği son adet tarihini söylersen güncellerim yeniden. Güzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar beni de listeye ekleyebilir mısınızbenim sat belli değil 2. Gebeliğim sezeryan olacağı için doğumum mayısa da kayalir şuan 6 haftalık hamileyim yarın doktor randevum var kese ve kalp atışı için
Çok şükür bizim bebiş sağlıklıMerhaba canım gelişmemiş kesenin kanamayla gitmesine üzüldüm ama şükür ki sağlıklı kese yerindeymişinşallah pazartesiye kadar komple biter ama bitmezse de kahverengi lekede yatırmazlar kırmızı gelirse serumla iğneli tedavi için yatırırlar gazlı bez verip her saat başı kanamanın miktarını kontrol ederler wc harici ayağa kaldırtmazlar. İnşallah hiç birine gerek kalmayıp lekelenmelerin biter
Ay canım ben bakamadım çok dün laptop yok diye yeni gördüm. Bebişim benim de oldu işte devamlı üzülme hiç kırmızı yoğun olmadıkça hiç bir şey olmaz dediler, içeride kalanı eski kanamanın pıhtılarını bile atıyormuş vs.. üzülme bak ben de hep üzüldüm yazık bebişe gerek yok. Bugün daha iyi misin ?Kızlar 8+4 olduk bugün akıntının içinde sızıntı şeklinde kahve leke geldi akşama doğru, az önce yine baktım silince sızıntı şeklinde pembe geldi bu seferdetanıdık dr var aradık kırmızı olursa tehlikeli dedi. Artarsa kırmızıya dönerse bi hastaneye git dedi Diğer iki kızımda hiç böyle lekelenmem olmamıştı tedirgin oldum biraz
Teşekkür ederim kuzum ❤Hoşgeldin canım ekliyorum. Yarın doktorun belirlediği son adet tarihini söylersen güncellerim yeniden. Güzel haberlerini bekliyoruz
Rica ederim canım hiç hareketsiz yatmak zorluyor insanı ama az kaldı biraz daha sabır herşey bebişlerimiz içinÇok şükür bizim bebiş sağlıklıiçime su serptin çok teşekkür ederim. Evde yatarken de wc dışında ayağa kalkmamaya çalışıyorum hep yatıyorum. Gerçekten bu platform iyi ki var tecrübelerimizi böyle paylaşmak gerçekten harika
Her eve lazım şöyle bi aile dostukizlarim iyi pazarlar.dün benim için olumlu bir gelişme oldu, aile dostumuz çok uzman bir kadın doğumcu İzmirden gelmişti buraya gezmek için, görüştük vs. Ben ultrason videomu gösterdim işte biraz üzgünüm diye.. bana bu bebeğin kalp atışı var doktor dinletememiş dedi hareketlerinden anladı çok sevindim doktor ne kadar önemli.. şimdi çarşamba gideceğim ya nasil olur inşallah dinlerim kahverengi lekelenmelere normal yerleşirken dert etme dedi, ani eğilip kalkma vs.. kan değerlerime de baktı sağolsun. İnşallah sizler de iyisiniz hepiniz. Bu arada sat a göre 7+4 üm bugün ama çok şükür bulantım halsizliğim hiç bir şeyim yok darısı herkesin başına
Evet canımcım ben ne süründüm burda bu doktor eksikliğinden ya.. inşallah Çarşambayı daha bi içim rahat beklicem tabiHer eve lazım şöyle bi aile dostualanında uzman olunca videodan bile çözüyorlar durumu demekki hakikaten doktor çok önemli. Çarşambaya kadar da daha rahat geçer zaman senin için şimdi şükür canım
Çok sevindikkizlarim iyi pazarlar.dün benim için olumlu bir gelişme oldu, aile dostumuz çok uzman bir kadın doğumcu İzmirden gelmişti buraya gezmek için, görüştük vs. Ben ultrason videomu gösterdim işte biraz üzgünüm diye.. bana bu bebeğin kalp atışı var doktor dinletememiş dedi hareketlerinden anladı çok sevindim doktor ne kadar önemli.. şimdi çarşamba gideceğim ya nasil olur inşallah dinlerim kahverengi lekelenmelere normal yerleşirken dert etme dedi, ani eğilip kalkma vs.. kan değerlerime de baktı sağolsun. İnşallah sizler de iyisiniz hepiniz. Bu arada sat a göre 7+4 üm bugün ama çok şükür bulantım halsizliğim hiç bir şeyim yok darısı herkesin başına
Hepimiz hepimizzz gelelim canım gerçekten çok güzel hassas ve stresli bi yolculukÇok sevindikhep böyle güzel haberlerle gel
Canimm çok sevindimmkizlarim iyi pazarlar.dün benim için olumlu bir gelişme oldu, aile dostumuz çok uzman bir kadın doğumcu İzmirden gelmişti buraya gezmek için, görüştük vs. Ben ultrason videomu gösterdim işte biraz üzgünüm diye.. bana bu bebeğin kalp atışı var doktor dinletememiş dedi hareketlerinden anladı çok sevindim doktor ne kadar önemli.. şimdi çarşamba gideceğim ya nasil olur inşallah dinlerim kahverengi lekelenmelere normal yerleşirken dert etme dedi, ani eğilip kalkma vs.. kan değerlerime de baktı sağolsun. İnşallah sizler de iyisiniz hepiniz. Bu arada sat a göre 7+4 üm bugün ama çok şükür bulantım halsizliğim hiç bir şeyim yok darısı herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?