2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canimm çok sevindimm bak endişe edecek bir şey yokmuş
Ay sorma canım ben de inan bir de duygusallaştım bugün de küçücük yarım cm ama insan nasıl seviyor ya ultrasonda görünce bile yapışık öyle sana minnacık bişey hep sevdim elimle öyle yapışık kalsın bi yere gitmesin diye gerçekten hepimize dua ediyorum isteyen herkesin olsun olanların ki sağlıkla dursun annelerinde

Arkadaşlar herkese merhaba umarım hepiniz sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsiniz

Rica etsem benm ultrason görüntüme de yorum yapabilir misiniz..

Bir de size sormak istediğim bir şey var,tiroit hastası olduğum için dr ikili tarama önerdi ama ben sonuç ne olursa olsun etkileneceğimden emin olduğum için testi yaptırmaktan yana değilim..sizin görüşlerinize de ihtiyacım var..bu arada ilk gebeliğim

Merhabalar kızlar 2019 yılında 2 gebelik yaşadım kalp durması ile gelişim geriliğiyle kürtaj oldum o günden bu yana olmadı bebeğim. Tüp bebek v.s oldum tutmadı. Tam aşılama olacakken gebe olduğumu öğrendim. İlk gün 500 iki gün sonra 1300 2 gün sonra 3600 iki gün sonra 7500 iki gün sonra da 12800 çıktı. 3600 ken karın ultrason göremedi acildeki doktor alttan da bakmadı. Sonra beni 2 gün sonra normal doktora çağırdı. Benim de lekelenme başladı o süreçte. Ben gttim doktora baktı keseye karından göremedi. Alttan baktı ölçemedi bile sağlıksız görüyorum dedi pıhtılaşmam var diye iğne v.s verdi iki gün sonra kanamaya dönüştü pembe şeklinde pıhtı v.s bejde direk gttm doktoruma baktı bu sefer yine karındna göremedi. Alttan baktı kese iki günde bayağı gelişmiş 1.23 cm olmuş. yolk kesesini bile
Gördük. Doktor ama kanama alanı var dedi yıgun şekilde beni perinatolojiye götürdü o günde 12800 çıkmıştı beta işte. 5+4 düm. Sonra perinatolojiye gttim adetinle uyumlu kese dedi. Yarın doktora gidicem kalp
Atışı için uyku dışında hç
Belirtim yok arkadaşlar birde bebek var mıydı kesenin fotosunu atıcam size yolk görünen vajinal diğer resimde perinatolohi karından gördü ultrason cihazı daha sağlam galiba.

Eklentiler

• 79a9b89e-0046-47a6-9f73-006a9ad105a2.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 43F3D671-31E0-4C89-898D-9A26184CB8C4.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 52
İyiyim canım çok şükür bu gün olmadı hiç elhamdulillah

3. Gebeliğim diğerlerindede yaptırmadım bundada yaptırmıcam

Bende tüp modeliyim benim 8 buçuk yıl oldu ancak o asitli meyvelere hassasiyet falan asla geçmiyor zaten asla o eritme vitaminleri çoğu c vitamini olan hapları içemem direkt midem kasılır kramp girer kusarım bende şuan gribim iki mandalina günlük c vitamini iki yada üç tane mandalina yetiyor büyükse iki küçükse üç tane ben yarım litre suya mandalinayı soyup atıp blender ile çekiyorum çok hassassa hala bir mandalinayı yarım litre suya koyup çekebilirsin yavaş yavaşta içersin bide tavuk suyunun içine çok az limon sıkıyorum içerken oda rahatsız etmiyor onu da dene sen daha yeni olduğun için muhtemelen yarım litreye bir mandalina atsan ancak rahat içersin ben şuan iki atabiliyorum bir dene umarım işine yarar

Ben her şekilde yaptırırm yaptırıyorum da önden bilip ona göre hem kendimi hazırlamak hem ona hazırlık yapmak isterim. Kolay birşey değil çünkü lohusalıkla aynı anda kaldıramazdım böyle bir durumu olduğu taktirde

İyiyim canım çok şükür bu gün olmadı hiç elhamdulillah
İyi canım çok şükür benim de öyle biliyorsun ara ara atıyor kahverengi leke sağlık olsun da benim annemde 9 ay kan gelmiş bana hamileyken doktoru demiş o sağlıklı bebek korkma diye, içini ferah tut canım

İnşaAllah canım çok sağol

Kız benim anam beş tane doğurdu beşinde de yaptırmadı bana da yaptırma ne öyle bebeğe ısı dalgası gidiyor rahatsız ediyorsunuz diyor

Noldu canım ben görmedim
Yukarı da yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…