2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yukarı da yazdım canım
Canım daha tecrübeli arkadaşlar yazar şimdi ama benim anladığım kanaman alanı dışında bir sorun yok, onun içinde bol dinlenip su içip ilacını al diyorlar. Ben de gittiğimde sadece kese gördüm yolk bile görmedim 6+0 iken sat a göre mesela bu hafta 7+2 iken gittim bebek 1 hafta geriden geliyormuş 6+2 dedi ama minnacık gördüm bebişi şükür. Benim de hiç belirtim yok senin gibi hatta nerdeyse uyku bile yok ve arada ben de kahverengimsi lekelenmeler yaşıyorum.. yarın inşallah güzel haberle gelirsin bebişim içini ferah tut bakalım burada kanama alanı olan arkadaşlar vardı yazarlar ben hiç vajinal de baktırmadım yorum yapamadım çok

Amiin canım benim inşallah hep böyle güzel haberler alalım da bebislerimiz mutlu huzurlu büyüsünler

Teşekkür ederim yorumun için çok korkum var aynısını yaşıcam diye şu 10 gün nasıl geçti bir bilsen. Yarını iple çekiyorum şu ultrasona girmek için

Teşekkür ederim yorumun için çok korkum var aynısını yaşıcam diye şu 10 gün nasıl geçti bir bilsen. Yarını iple çekiyorum şu ultrasona girmek için
Allah korusun canım hepimizi ben ilk kez hamile kaldım, ama o lekelenmelerde aklım çıktı hep bişey oldu mu diye çok iyi anlıyorum. İnşallah yarın bebişini sağ salim gör ve kalbini dinle canımve bolca dinlen yorma kendini

İnşallah canım darısı bana inşallah mucizem olur inşallah

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın, dualarımız seninle.

Saol canım iyi olmaya çalışıyorum sende iyisin umarim hic kanamam lekelenmem yok bende buna şaşırıyorum 8 haftaya girdim bos gebelikte simdiye vucut bi tepki gostermezmiydi anlamadım
Canım bence güzel haberlerle geleceksin, hem kesen büyümüştü hem kanaman yok, dualarım seninle

Benim var kanama alanim ufak ama hala devam ediyor yani aktif kanama gibi degilde akinti oldukca akintimin rengi kahve bazen kirmiziya calan kahve geliuor. Ilk gebeligimde kalbi durmustu kurtaj olmustum kan sulandirici kullaniyodum ama kanama oldugu icin doktorum kesti onu. Saglikli gebelikse her turlu dayanir korkma dedi yani hic kanamasi olmayip kaybeden de oluyor bebegini. Rabbim kimseye yasatmasin saglikla alalim kucagimiza. Bir de benim ilk gebelikte rahimde septum tespit etti doktorum operasyon gecirdim onun icin belki ondan durdu kalbi bilemiuoruz tabi hersey olabilir. Her tuvalete gittigimde o kahveligi gorunce kalbim yerinden cikacak gibi oluyor her muayenede acaba kalbi durdu diyecek mi diye stres oluyorum ama Allah a sigindim artik dua ediyorum hayirlisiyla saglikla gelsin diye baska da elimden bisey gelmiyor maalesef. Kendinizi yipratmayin olur mu, dinlenin ama kendinizi dinlemeyin:) ben kitap vs okuyorum zaman geciyor. Calisirken daha rahattim ama suan evdeyim kendime zaman ayiriyorum dinleniyorum bol suyumu iciyorum :) hersey gonlumuzce olsun insallah

İki gebeliğim de kalbi durdu kanama alanı yada v.s hç
Bşey olmadı. Şimdi seneler sonra tekrar oldu ki tedavisiz. Kanamam vardı doktor iğneler fazla geldi dedi. Genetik testimde orta derecede pıhtılaşma çkktı doktorda tekrar ölmesin diye hem pıhtılaşma iğnesi hemde coraspin verdi 3 günde bir de prulotan verdi bunları kullanınca çok lekelenmem oldu pıhtı bile geliyordu. Pembe kan falan doktora direk gidince çoğunu kesti sadece iğne vuruluyorum birde progestanı bir kez kullanıyorum. Şimdi lekeklenmem yok sadece ayakta biraz durunca oluyor. Oda az oluyor. Onun dışında hep karın ağrım var. Kasıklarıma yayılan arada oluyor günde 10 15 kez gbi 5 10 dakika sürüyor geçiyor. Yarın herşey net belli olur artk bebek benimle mi değil mi. Senin kaç
Haftalık oldu?

Agri normal iki saatte bir kramp seklinde agrilar normal dedi bana doktorum. Suan 8+5 im sadede gunde iki hap iciyorum. Insallah saglikla devam eder gebeliklerimiz:)

Kızlar doğumun kolay olması için sizce neler yapılması lazım
Canım normalde hamilelikte hareketli olunca doğum kolay olur derler ama bence tamamen vücut yapısı, genetik vs diye düşünüyorum. Ben riski bir hamilelik geçirdim ve 9 ayın 5-6 ayınj yatarak geçirdim. Arkadaşım da aynı şekilde hep yattı. Onun doğumu çok kolay oldu benim ise çok zordu şans heralde biraz da bilemiyorum

Mental olarak ben daha oralara gelemedim sadece her sabah karnımı dümdüz görünce biran evvel karnım çıksa diyorum.. Ama son haftalarda arkadaşlarım plates topu ile baya egzersiz yaptılar biri normal yaptı istemediği halde çok da kolay oldu diğeri de saatlerce bekledi ama yine sonunda sezeryan oldu. Yapı ile de alakalı canım

Aa daha gönülünüz çıkmadı mı benim 9 haftalık ama maşallah bazen öyle bir çıkıyor ki 4 5 aylık gibi oluyor

Aa daha gönülünüz çıkmadı mı benim 9 haftalık ama maşallah bazen öyle bir çıkıyor ki 4 5 aylık gibi oluyor
Ben daha yarın 7.haftaya giriyorum akşamları oluyor ama o da şişkinlik o bile insanın hoşuna gidiyor 9.haftada yine erken belirmiş sizin.

Bence ilk önce iyi bir doktor seçilmesi lazım. Normal doğum isteniyorsa normal doğum destekleyen sezaryen isteniyorsa sezaryen destekleyen. Doktor ona göre yönlendiriyor zaten iyi araştırmak lazım doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…