2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar doğumun kolay olması için sizce neler yapılması lazım
Valla elinden geleni fazlasıyla yaptığı halde zor bi doğum yaşayan ben bunun genetikle büyük bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Annemde köy yerinde hareketli olduğu halde (doğuracağı güne kadar çalıştıklarını söylemeye gerek duymuyorum ) ilk doğumu çok zor olmuş. Nefes egzersizine kadar uygulayan benim doğumum da zor oldu. Herkes aynı değil tabiki. mesela kuzenim hiç bir şey yapmadan çok rahat doğurdum dedi. Annesi de rahat geçirmiş doğumunu. Ama yine de elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. İlk 3-4 ay sonra yürüyüş, dengeli beslenme, nefes egzersizi çalışmaları hamile pilatesi vs en son iyi bi ebe ve dr tabii ki

Son düzenleme:
Düşüncemi destekleyen bir yorum benim de annemin zor olmuş benim de zor oldu gerçekten büyük oranda genetik bence.
O yüzden bu kez normal doğum yapar mıyım bilmiyorum o zamanlara bir gelelim de bakalım

Kızlar herkes uyumuştur muhtemelen ama yarın sat a göre 7+5 oluyorum ve 0 belirti. Ne kusma ne bulanma ne uyku normal dümdüz hayatım devam ediyor.. acaba bebek daha kucukmus ya 6+4,5 gibi ondan mı olmuyor ? Bazen korkuyorum yani hiç bişey hissetmeyince

Günaydın kızlar ben haziran annesi olucam nasipse ama buraya da yazmak istedim 4+5 im bugün, düne kadar her gün hafif agrılarım olurdu, bugün bi seyim yok gecmesi normal mi gögüslerim devam ediyor sadece yani yerleşti diye olabilir mi agrıların gecmesi, agrısa bi dert agrımasa bi dert

Günaydın tatlım hiç korkma bence hepsi normal çünkü bende pek belirti yaşamadım yaşmıyorumda çok şükür biraz gögüslerim büyüdü agrı vardı şimdi oda yok sadece uç kısımları hassas tadını çıkar kuzum

Tamam canım birden kesilince agrı endişelendim ama ateşim ve gögüs siskinligim devam olunca dedim herhalde yerleşti iyice

Günaydın kızlar benim işe giderken pantolonlarım sıkmaya başladı artık. Önceden akşamları oluyordu ama artık alt göbeğimde minik bir yumru var . 4. aya kadar kıyafet ihtiyacı doğmaz diye okumuşştum ama sanırım ben 4. e kadar duramayacağım gibi :)

Benim baya cikti karnim 11+5 im. Artik yeni biseyler almak durumunda kaldim kendime:)

Arkadaşlar ya sat a göre geriden gelen bı gebelik yaşıyorum ve şu an 5 yada 6 haftalık olduğunu düşünüyorum ama dün geceden beridir sağ bel tarafımda ağrı hissediyorum bu normal mi korkmaya başladım

ben daha hiç kusmadım. en çok mide bulaanmasını da keseye göre 10.haftada yaşadım. bazı insanların daha rahat geçiyor bence bünye meselesi biraz.

ben 11 haftaya girdim. 4 haftadır saçma bir karnım var. sadece bi tane pantolonumu giyebiliyorum. bazen sabahları çok azalıyor ama yine de diğer pantolonlarım olmuyor bu hafta kıyafet almam şart oldu. ben normalde zayıf biriyim o yüzden erkenden göbek çıkınca azıcık üzüldüm

Benimde olmuyor canım daha önce tam üstüme göre aldıgım için dügmemi açmak zorunda kalıyorum şuan tek tercihim tayt giymek

Ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum ya hatta ilk haftalara göre daha iyiyim şuan sindirim sistemim falan düzeldi o zamanki gibi gaz şişkinliği falan hissetmiyorum daha rahatladım yani

Ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum ya hatta ilk haftalara göre daha iyiyim şuan sindirim sistemim falan düzeldi o zamanki gibi gaz şişkinliği falan hissetmiyorum daha rahatladım yani
Canım inanırmısın 10 haftam bitti bende de gitti o şişkinlik rahatladım yoksa çok rahatsız oluyordum

Günaydın canım kızlar
Geçen hafta düşük tehlikesi yaşadığım için inanılmaz moralim bozuktu. 1 hafta ise gidemedim, yataktan kalkamadım, kanamam hiç durmayacak sandım. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğimin gayet iyi olduğunu öğrendim. O kadar korkmuştum ki onu kaybedeceğim diye... Bunları paylaşmak istedim çünkü eğer benim yaşadığım bu sıkıntıyı yaşayan varsa gönlünü ferah tutsun isterim. Hepimiz belli başlı zorluklardan geçeceğiz, bu süreçte en zoru beklemek ve sabretmek. Sıkıntısı olan, gönlü kararan kim varsa sımsıkı sarılıyorum ona. İnşallah hep birlikte bebeklerimizi kucaklarımiza alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…