2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
gözün aydın, maşallah çok sevindim canım. inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebekleri kucağımıza

Benim de çıktı ama üzülmedim seviyorum göbüşümü :)

Ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum ya hatta ilk haftalara göre daha iyiyim şuan sindirim sistemim falan düzeldi o zamanki gibi gaz şişkinliği falan hissetmiyorum daha rahatladım yani
Bende aldım başımı gidiyorum ilkinde hiç karnım çıkmamıştı hiç hamile olduğum belli değildi ama bu sefer sanki 4 aylık gibi geziyorum ortalıkta. Kıyafetlerim oluyor ama göbek benden önce gidiyor saçma bi hal aldım

Masallah nasil sevindim anlatamam:)) saglikla kucaginiza da alirisniz insallah simdi kanamamiz kesildi mi acaba? Bende de kanama vardi suan akintim kahverengi koyu bazen hafifff kirmizi gibi ama geneli kahve. Tamamen kesilmesi icin dua ediyorum bende strese giriyorum yoksa

kızlar ya size rahim ağzı muayenesi yapıldı mı?
Bende hiç bi gebeliğimde yapılmadı sadece ilk bi düşüğüm var aşırı yoğun kanamam vardı böyle koca koca parçalar düşürüyordum (ama bebek duruyordu) ozaman bakıldı yara filan mı var diye. Onun haricinde hep bebeğe bakarken karından ölçüm yapıyolar rahim ağzı uzunluğunu

Kızlar bugün hiç keyfim yok. Sancım var şu an işteyim. İş çıkışı doktora gideceğim. Sizin de olmuş muydu 7. Haftanın sonlarına doğru? Önemli bir şey yoktur diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

saol canım içim rahatladı. bende öyle vajinal bi ölçüm hiç olmadı da tedirgin oldum. çok panik biriyim

Çok ağrılı bir sancı mi? Ara ara kasiklarda ağrı oluyor bende ama dayanilmayacak gibi değil son bir kaç gündür de vajinada arada batma gibi oluyor yukarıya dogru

tam olarak nasıl bir sancı, hangi bölgede ?

Benim de dünden beri çok ağrıyor. İğne batıyor, kramp giriyor sürekli. 7+6yım eğer doktor normal derse beni de bilgilendirir misiniz

Çok ağrılı bir sancı mi? Ara ara kasiklarda ağrı oluyor bende ama dayanilmayacak gibi değil son bir kaç gündür de vajinada arada batma gibi oluyor yukarıya dogru

tam olarak nasıl bir sancı, hangi bölgede ?

Karnımın alt kısmında kızlar kasıklarıma doğru. Surekli değil ara ara giriyor. Tam geçti rahatladım diyorum tekrardan sancı giriyor.
Miyomum vardı onunla mı alakalı acaba

saol canım içim rahatladı. bende öyle vajinal bi ölçüm hiç olmadı da tedirgin oldum. çok panik biriyim
Yok zaten ölçümü karından yapıyolar bebeğe bakarken rahim ağzı uzunluğuna da bakıyor doktor daha ilerleyen haftalarda söyler zaten bebeğin boyu şu kilosu bu derken rahim ağzı uzunluğu yeterli iyi gibisinden onuda belirtir. Daha haftalar küçük ya şimdi çok oralı olmuyorlar bebek büyüdükçe rahimin taşıma kapasitesine her kontrolde bakıyolar

Karnımın alt kısmında kızlar kasıklarıma doğru. Surekli değil ara ara giriyor. Tam geçti rahatladım diyorum tekrardan sancı giriyor.
Yine içinin rahatlamasi için git tabii ama rahim büyürken de ağrı olduğunu okumuştum benim de arada ağrılarım oluyor çok ağır şekilde değil hafif hafif kasık ağrısı

Evet çok şükür kesildi. Yaklaşık 3 gün sürdü, sonra kahverengi akıntıya döndü ve kesildi. Hiç telaş yapmayın, doktor bana progestan verdi o çok iyi geldi. Eğer giderseniz doktora içiniz daha rahat olur belki. Bu dönemlerde oluyormuş böyle şeyler. İnşallah sizinki de en kısa zamanda kesilir

6. 7. Haftalarda bende de olmuştu gecici bi durumdur diye düsünüyorum

çok teşekkür ederim. demek ki ileriki haftalarda bilgilendircek. kısa bir an panik oldum

bana bebekle ilgili bir sorun gibi gelmedi. doktorum bana ağrıdan duramıcak gibi olursan, karnına asla elleyemicek kadar kötü sancı olursa hemen gelirsin, yoksa endişe etme demişti. inşallah sizin de sorun yoktur gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…