- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
Umarım, sürekli sinir stres halindeyim etkilemiştir diye korkuyorum.bana bebekle ilgili bir sorun gibi gelmedi. doktorum bana ağrıdan duramıcak gibi olursan, karnına asla elleyemicek kadar kötü sancı olursa hemen gelirsin, yoksa endişe etme demişti. inşallah sizin de sorun yoktur gibi geliyor bana
canim bence normaldir duramayacak gibi degilsen, hatta sevin bence bebis yerlesiyor demek :)Umarım, sürekli sinir stres halindeyim etkilemiştir diye korkuyorum.
Badger Belly Butter diye bir krem var onu çok övüyorlar trendyolda 460 tl bir miktar daha uygun Lieraca göre bende onu almayı düşünüyorum.Kızlar çatlak kremi baktım erken başlayayım diye şimdiden genişlemeye başladım ilginç bir şekilde.Lierac çok pahalıymış muadil ne alabiliriz?
yaa rahim hızla büyüyor vs diye okuyorum aslında hep dar giyince de baskı hissedince rahat edemiyorum. bugün kontrolüm var akşam soraım bunu da unutmazsam :)Aslında rahim 12. Hafta içerisindeyken daha yeni bel kemiğinden ileriye çıkıyormuş yani gobuslerimiz bebek değil aslında gaz vs :)
Ahaha kimse yokken ben de açıyorum düğmeyi önceden pantolunun içine sokardım tshirti şimdi bol dökümlü olacak şekilde yapıyorum :))Benimde olmuyor canım daha önce tam üstüme göre aldıgım için dügmemi açmak zorunda kalıyorum şuan tek tercihim tayt giymek
Ayy ne güzel maşallah ben de aynı giyiyorum ama yüksel bel kumaş pantolonlar sıkmaya başladılar şimdiden. Kilo almadım ama sıkıyor.Ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum ya hatta ilk haftalara göre daha iyiyim şuan sindirim sistemim falan düzeldi o zamanki gibi gaz şişkinliği falan hissetmiyorum daha rahatladım yani
Herkes lierac tavsiye ediyor bu kadar iyi mi bilmiyorum ancak geçen hafta indirimdeydi 2 tane aldım illa ki kullanırım diye tanesi 430 tl ye geldi.Badger Belly Butter diye bir krem var onu çok övüyorlar trendyolda 460 tl bir miktar daha uygun Lieraca göre bende onu almayı düşünüyorum.
Gazdan dolayı şişiyor diye okudum ben de. Ben de dar şeyler giyemiyorum dolaşım konusunda sıkıntı olmasın diye akşam özellikle daha bir şişkin oluyor karnım ama bebek henüz çok küçük o kadar gobus yapmaz diye düşünüyorumyaa rahim hızla büyüyor vs diye okuyorum aslında hep dar giyince de baskı hissedince rahat edemiyorum. bugün kontrolüm var akşam soraım bunu da unutmazsam :)
Ay bencede gaz bu aksamları karnım o kadar sert oluyor kı hayatımda hıc bu kadar gaz problemı yasamamıstım bu doğuma kadar devam edecek miGazdan dolayı şişiyor diye okudum ben de. Ben de dar şeyler giyemiyorum dolaşım konusunda sıkıntı olmasın diye akşam özellikle daha bir şişkin oluyor karnım ama bebek henüz çok küçük o kadar gobus yapmaz diye düşünüyorumtamamdır bakalım Dr ne diyecek :)
Hiç bir fikrim yok canımAy bencede gaz bu aksamları karnım o kadar sert oluyor kı hayatımda hıc bu kadar gaz problemı yasamamıstım bu hamılelıge kadar devam edecek mi
Ben bu surecte hep evdeyim onun için pijama şıklığından cok rahatımHiç bir fikrim yok canımbazen öyle ki bağırsak hareketlerini de hissediyorum kendimi dinlediğimden mi oluyor bilmiyorum ama dar kıyafet giyemez oldum ben de bir tane taytim bol bir tane de beli lastikli kotum iyi oluyor. Karnımiz böyle sis olunca şimdiden kıyafetler elendi
Canım ben de 7+0 oldum ama bende de belirti yok öyle belirgin sadece göğüslerim hassas. Kişiye göre değişiyor ama genelde 7den 8den sonra bulantı oluyormuş dilerim olmaz tabi.Kızlar herkes uyumuştur muhtemelen ama yarın sat a göre 7+5 oluyorum ve 0 belirti. Ne kusma ne bulanma ne uyku normal dümdüz hayatım devam ediyor.. acaba bebek daha kucukmus ya 6+4,5 gibi ondan mı olmuyor ? Bazen korkuyorum yani hiç bişey hissetmeyince
Ay canim sevindim su an duyduguma gercekten bazen korkuyorum acaba bebiste bisiy mi var diye.. enerjim super agrim sizim yok bulantim hic yok, goguslerim normalde de cok buyuktu anlamiyorum bile yani buyudu mu ne oldu cok hani emin olamiyorum bebegin gelistiginden cok garipCanım ben de 7+0 oldum ama bende de belirti yok öyle belirgin sadece göğüslerim hassas. Kişiye göre değişiyor ama genelde 7den 8den sonra bulantı oluyormuş dilerim olmaz tabi.
Ben de haftasonu ne giyeceğimi sasirdim ofiste çalışıyor olsaydım yeni kıyafetler alacaktım mecbur çünkü bebiş olmadan önce sıkı pantolon vs rahatsız etmezdi şimdi kan dolaşımına sıkıntı olursa bebeğe sıkıntı olursa endişem varBen bu surecte hep evdeyim onun için pijama şıklığından cok rahatım
Benim zaten ayva gobeginin oldugu yerden bi sislik oldu top gibi..ustten degilAslında rahim 12. Hafta içerisindeyken daha yeni bel kemiğinden ileriye çıkıyormuş yani gobuslerimiz bebek değil aslında gaz vs :)
Ayaklardan farkında olmadan üşütünce benim şiddetleniyor ama kalın çorap giyince çok hafif oluyor. Üşütmemeye dikkat edin etkisi çokKızlar bugün hiç keyfim yok. Sancım var şu an işteyim. İş çıkışı doktora gideceğim. Sizin de olmuş muydu 7. Haftanın sonlarına doğru? Önemli bir şey yoktur diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Sen içini ferah tut çarşamba bebişi görünce iyice rahatlarsın. Ben de geçen cuma gittim alet kötüydü göremedim düzgün. İnşallah ilerleyen zamanlarda bugünleri aramayızAy canim sevindim su an duyduguma gercekten bazen korkuyorum acaba bebiste bisiy mi var diye.. enerjim super agrim sizim yok bulantim hic yok, goguslerim normalde de cok buyuktu anlamiyorum bile yani buyudu mu ne oldu cok hani emin olamiyorum bebegin gelistiginden cok garipcarsambayi iple cekiyorum kalbini ve bebisi gorup duymak icin ben normalde 7+5 bugun sat a gore ama bebek dha kucuk demisti pratisyen bakalim ogrenicez
En guzelını dusunmusun canım bol şeyler gıymek en mantıklısı ödemlerimiz olduğu içinde rahat edemıyoruz dar kıyafetlerın ıcınde hem hamılelıkte dar gıyınmeyı kımse onermiyor.Ben de haftasonu ne giyeceğimi sasirdim ofiste çalışıyor olsaydım yeni kıyafetler alacaktım mecbur çünkü bebiş olmadan önce sıkı pantolon vs rahatsız etmezdi şimdi kan dolaşımına sıkıntı olursa bebeğe sıkıntı olursa endişem vardışarı cikmadigim zaman full eşofman zaten
Bence de pijama iyi ki varAyyy o pijamalar iyiki varlar zaten ayıp olmasa dışarıda öyle çıkacam eşimin tişortlerinede el koydum çok rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?