2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Umarım, sürekli sinir stres halindeyim etkilemiştir diye korkuyorum.

Umarım, sürekli sinir stres halindeyim etkilemiştir diye korkuyorum.
canim bence normaldir duramayacak gibi degilsen, hatta sevin bence bebis yerlesiyor demek :)
sen biraz nefes egzersizi meditasyon falan yapabilirsen guzel olur canim ben de stresliyim cogu zaman yapmayi deneyecegim ama bebisler kendini koruyordur sen merak etme ben bu ornegi daha once de verdim ama kuzenimin babasi vefat etti 5 6 aylikken dusun stres ve uzuntuyu masallah oglu kocaman oldu o yuzden bir de bebegime bisey oluyor mudur endisesi yasama

Kızlar çatlak kremi baktım erken başlayayım diye şimdiden genişlemeye başladım ilginç bir şekilde.Lierac çok pahalıymış muadil ne alabiliriz?
Badger Belly Butter diye bir krem var onu çok övüyorlar trendyolda 460 tl bir miktar daha uygun Lieraca göre bende onu almayı düşünüyorum.

Ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum ya hatta ilk haftalara göre daha iyiyim şuan sindirim sistemim falan düzeldi o zamanki gibi gaz şişkinliği falan hissetmiyorum daha rahatladım yani
Ayy ne güzel maşallah ben de aynı giyiyorum ama yüksel bel kumaş pantolonlar sıkmaya başladılar şimdiden. Kilo almadım ama sıkıyor.

Badger Belly Butter diye bir krem var onu çok övüyorlar trendyolda 460 tl bir miktar daha uygun Lieraca göre bende onu almayı düşünüyorum.
Herkes lierac tavsiye ediyor bu kadar iyi mi bilmiyorum ancak geçen hafta indirimdeydi 2 tane aldım illa ki kullanırım diye tanesi 430 tl ye geldi.

yaa rahim hızla büyüyor vs diye okuyorum aslında hep dar giyince de baskı hissedince rahat edemiyorum. bugün kontrolüm var akşam soraım bunu da unutmazsam :)
Gazdan dolayı şişiyor diye okudum ben de. Ben de dar şeyler giyemiyorum dolaşım konusunda sıkıntı olmasın diye akşam özellikle daha bir şişkin oluyor karnım ama bebek henüz çok küçük o kadar gobus yapmaz diye düşünüyorum tamamdır bakalım Dr ne diyecek :)

Ay bencede gaz bu aksamları karnım o kadar sert oluyor kı hayatımda hıc bu kadar gaz problemı yasamamıstım bu doğuma kadar devam edecek mi

Ay bencede gaz bu aksamları karnım o kadar sert oluyor kı hayatımda hıc bu kadar gaz problemı yasamamıstım bu hamılelıge kadar devam edecek mi
Hiç bir fikrim yok canım bazen öyle ki bağırsak hareketlerini de hissediyorum kendimi dinlediğimden mi oluyor bilmiyorum ama dar kıyafet giyemez oldum ben de bir tane taytim bol bir tane de beli lastikli kotum iyi oluyor. Karnımiz böyle sis olunca şimdiden kıyafetler elendi

Ben bu surecte hep evdeyim onun için pijama şıklığından cok rahatım

Canım ben de 7+0 oldum ama bende de belirti yok öyle belirgin sadece göğüslerim hassas. Kişiye göre değişiyor ama genelde 7den 8den sonra bulantı oluyormuş dilerim olmaz tabi.

Canım ben de 7+0 oldum ama bende de belirti yok öyle belirgin sadece göğüslerim hassas. Kişiye göre değişiyor ama genelde 7den 8den sonra bulantı oluyormuş dilerim olmaz tabi.
Ay canim sevindim su an duyduguma gercekten bazen korkuyorum acaba bebiste bisiy mi var diye.. enerjim super agrim sizim yok bulantim hic yok, goguslerim normalde de cok buyuktu anlamiyorum bile yani buyudu mu ne oldu cok hani emin olamiyorum bebegin gelistiginden cok garip carsambayi iple cekiyorum kalbini ve bebisi gorup duymak icin ben normalde 7+5 bugun sat a gore ama bebek dha kucuk demisti pratisyen bakalim ogrenicez

Ben bu surecte hep evdeyim onun için pijama şıklığından cok rahatım
Ben de haftasonu ne giyeceğimi sasirdim ofiste çalışıyor olsaydım yeni kıyafetler alacaktım mecbur çünkü bebiş olmadan önce sıkı pantolon vs rahatsız etmezdi şimdi kan dolaşımına sıkıntı olursa bebeğe sıkıntı olursa endişem var dışarı cikmadigim zaman full eşofman zaten

Ayaklardan farkında olmadan üşütünce benim şiddetleniyor ama kalın çorap giyince çok hafif oluyor. Üşütmemeye dikkat edin etkisi çok

Sen içini ferah tut çarşamba bebişi görünce iyice rahatlarsın. Ben de geçen cuma gittim alet kötüydü göremedim düzgün. İnşallah ilerleyen zamanlarda bugünleri aramayız. Hepimizin su gibi akıp geçsin hamileliği böyle rahatça inşallah da kucağımıza alalım minişleri

En guzelını dusunmusun canım bol şeyler gıymek en mantıklısı ödemlerimiz olduğu içinde rahat edemıyoruz dar kıyafetlerın ıcınde hem hamılelıkte dar gıyınmeyı kımse onermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…