2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızçeler doktorum 12+3 e randevu verdi cinsiyet için sizce öğrenebilir miyiz deneyimli annelerden bu haftalarda öğrenen var mı
12. Haftada rahatsızlanmıştım başka bi doktor gitmek durumunda kaldım yalnızca kontrol için. Kıza benziyor tabi kesin bişey söylemek için erken demişti. 14.haftada kendi doktoruma gittim oda kıza benziyor pipi emaresi görmüyorum dedi aynı gün öğleden sonrada fetal DNA sonucu çıktı ve kız olduğu netleşti

kizlar ya ben bugun ofise geldim ay allahim yangin tatbikati yapicaklari tutmus. 4 kat indim merdivenle ve yavas degil sonra 4 kat ciktim merdivenle insallah bebk iyidir cok korkuyorum su an beni bulur aglicam

kizlar ya ben bugun ofise geldim ay allahim yangin tatbikati yapicaklari tutmus. 4 kat indim merdivenle ve yavas degil sonra 4 kat ciktim merdivenle insallah bebk iyidir cok korkuyorum su an beni bulur aglicam
Ay kasigimda hafif agirlik oldu sanki hay Allahim acile mi gitsem acaba is cikisi

Ay kasigimda hafif agirlik oldu sanki hay Allahim acile mi gitsem acaba is cikisi
bence panik yapma bişey olmamıştır. ben geçen saatlerce ayakta kaldım, bir de yürümek zorunda kaldım üstüne. biliyorsunuz benim de düşük riski var, doktor çok gezmicen dedi. ama mecbur kaldım. biraz karnım sancıyor gibi oldu ama dinlenince geçti. sen de şöyle otur dinlen kalkma biraz

Sag bacak icimin ustune boyle agri girdi canim senin de oldu mu oyle ? Ya benim de lekelenmem olup duruyo iste bilmiyorum belki risk var.. oturuyorum simdi

Bebisim ayakta kalmak degil 4 kat merdiven inip cikmak korkuttu beni yoksa dun alisveris yaptim 4 saat gezindim bisiy olmadi
Aşkında o 4 saat gezmek de yorar. Daha dikkatli olmalıyız kuzum. Kuzum ben her gün 4 kat yukarı çöküyorum çünkü sınıflarım en üst katta. Mümkün mertebe inmiyorum dersim boş değilse sınıfta oturuyorum teneffüslerde yorulmamak için. Ama dediğim gibi her gün çıkıyorum. Nefes nefese kalıyorum Artık bi de

En guzelını dusunmusun canım bol şeyler gıymek en mantıklısı ödemlerimiz olduğu içinde rahat edemıyoruz dar kıyafetlerın ıcınde hem hamılelıkte dar gıyınmeyı kımse onermiyor.
Evet evet bı tayt giyeyim dedim yok aklım hep karnimda psikolojik iyice sıkıyor nefes alamıyorum gibi hissettim bol bol giymeye devam

Canım korkma bir şey olmaz o kadardan, panik olursan asıl kötü şeyler olabilir

Sag bacak icimin ustune boyle agri girdi canim senin de oldu mu oyle ? Ya benim de lekelenmem olup duruyo iste bilmiyorum belki risk var.. oturuyorum simdi
benim o hala oluyor ara ara. tam dediğin gibi sağ tarafta iç kısımda. bıçak gibi saplanıyor. geçen yine doktora sordum hatta. o da işte hiç geçmicek kadar uzun sürerse, yerde kıvrancak kadar kötü olursa gelirsin. yoksa önemsiz dedi bana

Aslında rahim 12. Hafta içerisindeyken daha yeni bel kemiğinden ileriye çıkıyormuş yani gobuslerimiz bebek değil aslında gaz vs :)
Yok kuzum ya gaz filan değil benimkisi herhalde benim dördüncü çocuk diye bi anda fırtladı saklayamıyorum kimseden 1 hafta önce aldım hamile taytı hiç bi kıyafetim olmuyor maalesef belimde genişledi iç çamaşır alma vakti de geldi sanırım

Canim inme inan otur yani en iyisi.. dedigin gibi indim ciktim ya kalbim firlicakti ay nasil nefesin kesildi anlatamam

gecti simdi canim oturuyorum artik ama dayanilmicak bisiy olmadi da. eve gidince ayaklarimi dikicem artik.. ay ben panik acile mi gitsem bile dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…