2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
evet canim da elimde degil korkuyorum bisiy olursa diye iste
Tutunacak çocuk her türlü tutunur, annem anlatmıştı bebeği istemeyen bir kadın hoplamis ziplamis agir ağır çuvallar taşımış da yine de doğdu diye yiyecek ekmeği varsa saglikliysa sıkıntı yoktur zaten

o da dogru da calisan bir suru insan var hamileyken agir islerde bile, haklisin canim Allah saglik iyilik versin

Belki de senin rahim erkenden büyümüştür benim de karnim yuvarlak bir şey giydiğim zaman belli oluyor eski kıyafetler de sıkıyor ama bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum daha parmak kadar

17+1 teyzesi 2.trimester dayım. Yeni yeni düzeldim mide anlamında. Ama şimdi de nefes çok zorluyor tabi, bir de uyurken nefes alma sorunu var
ah masallah canim saglikla gelsin bebiscik benim nefes erken basladi soylucem doktora ne yapayim diye cok cabuk nefesim kesiliyor

Aynen bende bebeği öğrenmeden önce ağır egzersizler yaptım aşırı hopladım zıpladım ağır kaldırdım koştum söktürücü kullandım karışımlı detoks bitki çayları içtim öğrendikten sonra kestim herşeyi ama tam tutunma evresinde yapmadığım kalmamış yani. Rabbim sağlık versin evlatlarımıza

Yaa demek söyleyebilir heyecanlandım şimdi zaman nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…