2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Herkes lierac tavsiye ediyor bu kadar iyi mi bilmiyorum ancak geçen hafta indirimdeydi 2 tane aldım illa ki kullanırım diye tanesi 430 tl ye geldi.
Ben ilk hamileliğimde kullanmıştım lierac ama bana alerji yapmıştı
kizlar ya ben bugun ofise geldim ay allahim yangin tatbikati yapicaklari tutmus. 4 kat indim merdivenle ve yavas degil sonra 4 kat ciktim merdivenle insallah bebk iyidir cok korkuyorum su an beni bulur aglicam
Ben de bugün işe döndüm düşük riskinden dolayı raporluydum epeydir, şansıma asansör bozulmuş tam da bugün bir sürü kat inip çıktım gün içinde şu an yeni eve geldim uzandım hemen, inşallah bir şey olmaz bebişlerimize

ah canim ayniyiz demek bugun yat dinlen bebisim benim cikmama 2 saat var bekliyorum ama agrim sizim yok su an sukur, sen de dik ayaklarini yat butun aksam bisiycik olmaz

canim cidden oyle benim haftasonu gorustugum hanimefendi de oyle soyledi ben anlarim onu dedi erkenden soylemiyor olabilirler cidden
Kaçıncı haftadan itibaren anlıyormuş eğer senin doktor söylemezse ultrason videosunu gönder bence cinsiyeti tahmin eder

Kaçıncı haftadan itibaren anlıyormuş eğer senin doktor söylemezse ultrason videosunu gönder bence cinsiyeti tahmin eder
ay hatirlayamadim ki bebisim ama zaten ben ay sonu izmire gelicem 2 hafta kalicam tam 9-11 haftalar arasi gibi oluyor hatta 9.5-11.5 sat a gore, soyleyebilir cidden insallah sorunsuz saglikli bir sekilde goruruz o haftalari da bebisimle ama ben kiz hissediyorum tum cin takvimi, rus takvimi, yuzuk testi vs tersini soylese de

haha canim ne guzel bebiste sorun yokmus iste benim de gazdan ziyade asiri bi siskinlik odem var garip pantolonlarim sikmaya basladi cok
Ayni şey bende de mevcut. Şimdiden kocaman göbişim var ama bebek değil gaz-şişkinlik göbişı

Ayni şey bende de mevcut. Şimdiden kocaman göbişim var ama bebek değil gaz-şişkinlik göbişı
Ay evet moralim cok bozuluyor simdi boyleyse diyorum yandik D: ise giydigim hic bir sey olmuyor dun butun gun zaradaydim elbise falan aldim oyle bol pantolon giyebilcegim cok tatli bol seyler vardi orada gidicek olursaniz kazak vs

Hadi inşallah Allah gönlüne göre versin belki tüm takvimleri yanıltırsın ramzi teorisinde ne çıkmıştı senin cinsiyet

Hadi inşallah Allah gönlüne göre versin belki tüm takvimleri yanıltırsın ramzi teorisinde ne çıkmıştı senin cinsiyet
canim farkli acilardan cektigi icin anlayamadi melegim can ama ben videoya baktim sonra sagda duruyor kiz yani.
amaaa kuzenimle konustum 7 aylik hamile simdi onun da sagdaymis ilk ultrason goruntusunde gonderdi hatta ama erkek bekliyor ondan emin degilim yani acidan farkediyor

Kuzeninin durum bende de tutsun inşallah benimde sağda duruyor ama erkek istiyorum kızım var diye
İnşallah sende tutar ramzi teorisi ozaman ay çok merak ettim ya cinsiyet zamanlarına bi gelseydik sağ Salim de öğrenseydik hepimiz artık

ay Allah gonlune gore versin canimcim yuzuk yaptin mi sen ? ben aslinda hep erkek bebis isterdim ama simdi kiz da istiyorum nedense hahah hangisi hayirli saglikli mutlu olacaksa diye dua ediyorum ama kiza isim buldum erkege cok zor ay gelicez bebisim az kaldi aslinda 1 aya hepimiz baslariz ogrenmeye gibi sanki

Yüzük testi erkek diyor Çin takvimi belli değil nezaman hamile kaldığım belli değil geç döllenme ya ay evet erkeğe de isim zor ama buluruz ya napalım sağlıklı olsunlarda

Canım geçmiş olsun şuan gebelik durumun nedir

Vajinal olabilir mi kuzum ilk ultrasonu. Zaten bütün tahminler dogru çıkmıyor bitanem biz sadece ramziye göre tahmin yapıyoruz

Yüzük testi erkek diyor Çin takvimi belli değil nezaman hamile kaldığım belli değil geç döllenme ya ay evet erkeğe de isim zor ama buluruz ya napalım sağlıklı olsunlarda
ah canim evet saglik olsun baska bir sey istemeyelim bosver
Vajinal olabilir mi kuzum ilk ultrasonu. Zaten bütün tahminler dogru çıkmıyor bitanem biz sadece ramziye göre tahmin yapıyoruz
karindan canim da zaten tutmaz tabiki imkansiz hepsi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…