- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
İyi hepimiz rahatladık bak gaz sancilarimiz varmışAy utanıyorum söylemeye ama sancının sebebi de gazmış
Ben de Mustafa Bey'in :) aynı hastanedeler cihazlar da aynıdır bakalım haftaya söyler inşallahYaa ben Antalya Murat doruk un hastasıyım sende misen hastaya öğreneceksin ya ne güzel inşallah söyler
Ben ilk hamileliğimde kullanmıştım lierac ama bana alerji yapmıştıHerkes lierac tavsiye ediyor bu kadar iyi mi bilmiyorum ancak geçen hafta indirimdeydi 2 tane aldım illa ki kullanırım diye tanesi 430 tl ye geldi.
Ben de bugün işe döndüm düşük riskinden dolayı raporluydum epeydir, şansıma asansör bozulmuş tam da bugünkizlar ya ben bugun ofise geldim ay allahim yangin tatbikati yapicaklari tutmus. 4 kat indim merdivenle ve yavas degil sonra 4 kat ciktim merdivenle insallah bebk iyidir cok korkuyorum su an beni buluraglicam
haha canim ne guzel bebiste sorun yokmus isteAy utanıyorum söylemeye ama sancının sebebi de gazmış
ah canim ayniyiz demek bugun yat dinlen bebisim benim cikmama 2 saat var bekliyorum ama agrim sizim yok su an sukur, sen de dik ayaklarini yat butun aksam bisiycik olmazBen ilk hamileliğimde kullanmıştım lierac ama bana alerji yapmıştı
Ben de bugün işe döndüm düşük riskinden dolayı raporluydum epeydir, şansıma asansör bozulmuş tam da bugünbir sürü kat inip çıktım gün içinde şu an yeni eve geldim uzandım hemen, inşallah bir şey olmaz bebişlerimize
Ay kuzum insallah cok sagolsen de yakında duycaksın, sabret az kaldı
Kaçıncı haftadan itibaren anlıyormuş eğer senin doktor söylemezse ultrason videosunu gönder bence cinsiyeti tahmin edercanim cidden oyle benim haftasonu gorustugum hanimefendi de oyle soyledi ben anlarim onu dedi erkendensoylemiyor olabilirler cidden
11 kasımda bende 12+3 oluyorumGörürsem cinsiyeti söylerim dedi ultrason makinası da baya iyi net gösteriyor öğreniriz heralde daha çok var ama 11 kasım da randevu
ay hatirlayamadim ki bebisim ama zaten ben ay sonu izmire gelicem 2 hafta kalicam tam 9-11 haftalar arasi gibi oluyor hatta 9.5-11.5 sat a gore, soyleyebilir cidden insallah sorunsuz saglikli bir sekilde goruruz o haftalari da bebisimle ama ben kiz hissediyorum tum cin takvimi, rus takvimi, yuzuk testi vs tersini soylese deKaçıncı haftadan itibaren anlıyormuş eğer senin doktor söylemezse ultrason videosunu gönder bence cinsiyeti tahmin eder
Ayni şey bende de mevcut. Şimdiden kocaman göbişim var ama bebek değil gaz-şişkinlik göbişıhaha canim ne guzel bebiste sorun yokmus istebenim de gazdan ziyade asiri bi siskinlik odem var garip pantolonlarim sikmaya basladi cok
Ay evet moralim cok bozuluyor simdi boyleyse diyorum yandik D: ise giydigim hic bir sey olmuyor dun butun gun zaradaydim elbise falan aldim oyle bol pantolon giyebilcegim cok tatli bol seyler vardi orada gidicek olursaniz kazak vsAyni şey bende de mevcut. Şimdiden kocaman göbişim var ama bebek değil gaz-şişkinlik göbişı
Hadi inşallah Allah gönlüne göre versin belki tüm takvimleri yanıltırsınay hatirlayamadim ki bebisim ama zaten ben ay sonu izmire gelicem 2 hafta kalicam tam 9-11 haftalar arasi gibi oluyor hatta 9.5-11.5 sat a gore, soyleyebilir cidden insallah sorunsuz saglikli bir sekilde goruruz o haftalari da bebisimle ama ben kiz hissediyorum tum cin takvimi, rus takvimi, yuzuk testi vs tersini soylese de
canim farkli acilardan cektigi icin anlayamadiHadi inşallah Allah gönlüne göre versin belki tüm takvimleri yanıltırsınramzi teorisinde ne çıkmıştı senin cinsiyet
Kuzeninin durum bende de tutsun inşallahcanim farkli acilardan cektigi icin anlayamadimelegim can ama ben videoya baktim sonra sagda duruyor kiz yani.
amaaa kuzenimle konustum 7 aylik hamile simdi onun da sagdaymis ilk ultrason goruntusunde gonderdi hatta ama erkek bekliyor ondan emin degilim yani acidan farkediyor
hayırlı haberlerini bekliyorum ben de heyecanla hadi inşallahAy kuzum insallah cok sagolcarsambayi bekliyorum sabirsizlikla sabah 08:30 bir de erkenden
ay Allah gonlune gore versin canimcimKuzeninin durum bende de tutsun inşallahbenimde sağda duruyor ama erkek istiyorum kızım var diye
İnşallah sende tutar ramzi teorisi ozaman ay çok merak ettim ya cinsiyet zamanlarına bi gelseydik sağ Salim de öğrenseydik hepimiz artık
Yüzük testi erkek diyor Çin takvimi belli değil nezaman hamile kaldığım belli değil geç döllenme yaay Allah gonlune gore versin canimcimyuzuk yaptin mi sen ? ben aslinda hep erkek bebis isterdim ama simdi kiz da istiyorum nedense hahah hangisi hayirli saglikli mutlu olacaksa diye dua ediyorum ama kiza isim buldum erkege cok zor ay gelicez bebisim az kaldi aslinda 1 aya hepimiz baslariz ogrenmeye gibi sanki
Canım geçmiş olsun şuan gebelik durumun nedirMerhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 6 +6 haftalık gebeyim kese 15 mm yolk sac görünmedi bebek görünmediboş gebelik olabilir benimki. Haftaya tekrar gel dedi. Ayrıntılı ultrason için randevu aldım bu gün 2 de gidicem. Bir hafta daha bekleyemem varsa da yoksa da ayrıntılı ultrason da görünür mü bir bilginiz varmı umudum yok aslında ama boş boş da duramam aradım görüntüleme merkezini dopleer mopler baksınlar artık napim çok üzgünüm
Vajinal olabilir mi kuzum ilk ultrasonu. Zaten bütün tahminler dogru çıkmıyor bitanem biz sadece ramziye göre tahmin yapıyoruzcanim farkli acilardan cektigi icin anlayamadimelegim can ama ben videoya baktim sonra sagda duruyor kiz yani.
amaaa kuzenimle konustum 7 aylik hamile simdi onun da sagdaymis ilk ultrason goruntusunde gonderdi hatta ama erkek bekliyor ondan emin degilim yani acidan farkediyor
ah canim evet saglik olsun baska bir sey istemeyelim bosverYüzük testi erkek diyor Çin takvimi belli değil nezaman hamile kaldığım belli değil geç döllenme yaay evet erkeğe de isim zor ama buluruz ya napalım sağlıklı olsunlarda
karindan canim da zaten tutmaz tabiki imkansiz hepsi :)Vajinal olabilir mi kuzum ilk ultrasonu. Zaten bütün tahminler dogru çıkmıyor bitanem biz sadece ramziye göre tahmin yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?