2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay maşallah senin prensesler ne güzel yardımcı olur sana hem oyun ablalığı yaparlar hemde senin bebiş çabuk konuşur evde iki abla var bıdır bıdır

İdrar yaparken zorlanmam yok ama tuvaletim gelince çok baskı oluyor canım

Merhaba kızlar ben 9. Haftamdayim bulantım biraz hafifledi ama ağzımın tadı çok bozuk sizde varmı varsa ne zaman geçer acaba ya

Merhaba kızlar ben 9. Haftamdayim bulantım biraz hafifledi ama ağzımın tadı çok bozuk sizde varmı varsa ne zaman geçer acaba ya
Bazılarında 11-12 hafta civarı geçiyor bazılarında geçip yeniden başlıyor canım erken haftalarda hiç bulantısı olmayanlarda yeni yeni başlıyor. Yani kişiden kişiye değişiyor. Bozuk tat bende daha devam ediyor ama gribimde oda etkiliyor olabilir

Kızlar merhaba, düzenli gittiğim hastaneye bi sonraki gidişim için ikili tarama randevusu aldım ama 2400 tl dediler ya çok değil mi ikili tarama için? google'dan baktığımda 1000 civarı gözüküyordu, bi de bunun üçlü dörtlü taraması var fetal dna parasını buluyor nerdeyse

Daha varmış canım ya bebiş sahibi olmak zormuş cidden :)

Ay canım bu idrar yaprken zorlanma bende de var neden olur ki

Merhaba canım bu tarama testi gerekli mi ya ben korkuyorum yaptirmaya

Sağol birtanem

Yaaa sağlıkla gelsin prenses ben de dahil birsürü kişi erkek hissetmiştik senin için. Prensese ayıp etmişiz
Evet ilk çoğunlukla erkek denmişti. Ama çevremde herkes kız hissetti eşim de kızı olsun çok istiyordu. Bana fark etmiyordu.

Canim ben güvenilir yerden süt alıp yarim saat kaynatıp her hafta bir bardak süt içiyorum ondan bir şey olmaz diye düşünüyorum ve bol yoğurt yiyiyorum coo şükür hiçbir sıkıntım yok yarında kan değerlerine bakılacak bakalım neler olmus

Sana bir şey diyim mi bende demir fazlalığı var ve ben haftada bir bardak doğal süt tuketiyorum yarin doktora sorcam

Merhaba canım bu tarama testi gerekli mi ya ben korkuyorum yaptirmaya
Canım bu bir tarama testi. Çocukta herhangi bir genetik değişiklik var mı diye bakıyorlar. Trisomy 21/13//18 gibi genetik bazı farklılıklar olabiliyor bazı bebeklerde. Bebeğin burun kemiği, ense kalınlığı ve anneden alınan kanla beraber tahmini bir sonuç veriyor.

Bu test neden gerekli. Birincisi bebeğin herhangi özel bir ihtiyacı var mı yok mu anlamak için. Yani yaptirmayinca o sorun irtadan kalkmıyor. Mesela down sendromlu bebeklerde boşaltım sistemi daha az gelişiyor bunları doğumdan önce bilmek hem toplum sağlığı hem anne babanin ruh dagligi hem de bebeğin doğum sürecinde ve sonrasında iyilik halini sürdürmek için önemli.

Evet kaygı yaratan bir durum ama doğumdan sonra neyle karşılaşacağını bilmek, lohusalık hormonlariyla bir sorun mu var acaba diye düşünmekten çok daha iyi emin ol. O yüzden yaptırmak gerektiğini düşünüyorum. Tabi yine de her ailenin kendi seçimi

ben günde bir bardak içiyorum genelde bi sorunda yaşamadım canım duruma göre kutu sütte oluyor günlük sütte ne denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…