2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim kanama başlaması bile 40 günü bulmuştu kuzum. Bu arada ben de bekledim bi regl geçene kadar psikolojik olarak toparlanmak için

Amin canim cok tesekkur ederim nasip kismet ben de oyle dusunuyorum. Rabbimiz boyle uygun gormus bize de sabretmek duser. Tavsiyelerin icin tesekkur ederim dikkat edicem insaallah hastanede de corap giydirdiler ameliyat oncesinde hatta isi dusmesin diye bacaklarima da extra birsey sardilar ayaklari sicak tutmak onemli demek ki cok sukur kan tahlilim temiz cikti iki hafta sonrada kontrolum var bu surec de kolaylikla gecer insaallah tesekkur ederim sende saglikla sihhatle evladina kavusursun insaallah

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasip Rabbim tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Amin canim cok tesekkur ederim. Hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim saglikla sihhatle evlatlariniza kavusmayi nasip eylesn

Masaallah canim sonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim Rabbim en hayirli zaman da saglikli sihhatli bebisler nasip eylesin belki yine ayni topikte oluruz hayirlisi olsun

Canım arkadaş daha iyi açıklıcaktır ama bildiğim kadarıyla marketlerdeki kutu sütler önerilmiyor onun yerine günlük süt öneriliyor ayrıca kalsiyum ve protein yönünden zenginken bağırsaklardaki demir emilimi yavaş fazlası anemi yapıyor ve fazla yağlı olmasıda kolestrolü yükseltiyor yani herşeyin fazlası zarar.
Ayrıca bebeklerde ilk 1 yaşına kadar inek sütü kesinlikle yasak zorunlu hallerde suyla karıştırılarak veriliyor.

Canım ben bunu duyalı baya bı süre olmustu sonra elımınasyon dıyetıne basladım dıyetısyenle bırlıkte o kesınlıkle sütü tuketme sındırımı ve emilimi en zor içeçeklerden biri demişti bana o zamandan asla cocuklarına da ıcırme damarsal problemler cıkarıyor demıstı cevremden de sık sık duyar oldum bu durumu ayrıca demir olusumunu engellıyor hepımızde zaten ferrıtın eksıklığı vardır canım ınstagramda diyabetli diyestisyen var onu ıncelersen orda da baya bı bılgılendırmeler var

gulumsebebek merhaba benide eklermisiniz.
Yaş 34
Sat 27eylül
Tahmini doğum 3 Temmuz 2024
Ay temmuz anneleri başlamış maşallah sağlıkla kucağına al canım ama haftalarımız bir değil arkadaşın dediği gibi yakın haftalarda olabilecek bi gruba dahil olursan daha iyi fikir alışverişi olur

Evet ben kızıma hala inek sütü hiç içirmedim tadını bilmediğinden de canı istemiyor haliyle yoğurduda günlük süt ile mayalıyorum ama kendim içiyorum abartmamak kaydıyla ve açıkçası günlük süt yada kutu süt farketmiyor ne denk gelirse

Ayy kafanız karısır mı bılmıyorum ama marketlerde satılan yulaf bıle cok zararlı yulaf normalde 12 saat kaynatılsa anca yenebılen kıvama gelıyor markettekı hemen oluyor çok çok zararlıymış haberınız olsun zaten aburcuburu hiç söylemiyorum bile

En guzelımı yapıyorsun tabı bu ınek sutu için gecerli belli bir yaşa geldiğinde keçi sütü verebilirsiniz ay bende sütün her halini severdim ama bu dıyetten sonra unuttum ama ıyıkı unuttum bebişim benimle

Ek gıdaya ilk başladığımız dönem doktoru tarhanayı suyla değil keçi sütü ile yap demişti bide muhallebilerde de kullandım yine doğrudan içirmedim ama keçi sütü çok kullandık ilk dönemde

Ah benim bu zararlı şeylere karşı sevgim nolcak

Ah benim bu zararlı şeylere karşı sevgim nolcak
Canım herkesin vucudu farklı aslında bazısı bu yıyeceklerın zararını yıllar sonra çekiyor bazısı ıse anında ben anında cekenlerdenim benım en buyuk problemım mıde problemı ve pkostu ne zaman saglıklı beslenmeye basladım bebeğim oldu ılk hamılelıgımde afedersin kusmaktan helak olmustum sukur bunda sadece tıksınme var ben herseyı sağlıklı beslenmeye yoruyorum ama dıkkat edersenız kesınlıkle faydasını goreceksınız hele emzırme donemı bıtınce emılımınasyon dıyetını uyguların derım buyuk bı arınma

Evet canım 6 aydan sonra keçi sütü öneriliyor daha çocuk gıdası arastırmasına gırmedıgım ıcın net seyler söyleyemiyorum Allah ızın verırse çocugumunda çok dıkkatlı beslenmesını ıstıyorum en azından paket gıdadan uzak

Canım bende de aynı şekilde olmuştu 1 regl bekledim sonrasında korunmayı bırakmıştım

Aay ben hiç süt sevmem sırf bebek için içiyorum su an şaşırdım bilgilere laktozsuz icebiliyorum diye onu almıştım normalde ağzıma surmezdim

En kisa zamanda tekrar bebek gelecek en sagliklisindan..hem hissediyorum hem diliyorum.senin yerin bizim grup bekliyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…