- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Haziran anneleri grubuna girsen senin için takip etmesi bilgi aktarımı daha kolay olur
Evet sonradan farkettim tesekküt ederimHaziran anneleri grubuna girsen senin için takip etmesi bilgi aktarımı daha kolay olur
Benim kanama başlaması bile 40 günü bulmuştu kuzum. Bu arada ben de bekledim bi regl geçene kadar psikolojik olarak toparlanmak içinBebişim yazdım az önce burada tekrar da yazayım bana da baktı bugün hala kanıyorum tabi de 2 haftaya kadar kanaman normal dedi. Rahim de bişiy kalmamış şükür hepsi parçalanmış atılmış, yumurtalıkların da sağlıklı dedi vajinal ultrasound ile bakti. Kanaman bitince 30-40 gün bekle regl olmalisin sornasinda korunmadan deneyebilirsin dedi..tabi ben beklicem 2 ay ama bi nebze teselli oldu.
Yine erkege benziyor canım
Amin canim cok tesekkur ederim nasip kismet ben de oyle dusunuyorum. Rabbimiz boyle uygun gormus bize de sabretmek duser. Tavsiyelerin icin tesekkur ederim dikkat edicem insaallah hastanede de corap giydirdiler ameliyat oncesinde hatta isi dusmesin diye bacaklarima da extra birsey sardilar ayaklari sicak tutmak onemli demek ki cok sukur kan tahlilim temiz cikti iki hafta sonrada kontrolum var bu surec de kolaylikla gecer insaallah tesekkur ederim sende saglikla sihhatle evladina kavusursun insaallahCanım benim üzülme diyemem ben ilk gebeliğimde yıkıldım. Sen dün yazınca yine aklıma geldi yine üzüldüm acaba yaşasa ne olur dedim ama maalesef yaşasa belki sağlıklı olmayacaktı belki daha çok üzülecektim. Allah böyle uygun gördü bu da bir sınav isyan etmedim rabbime sığındım çok şükür ikinciye hamileyim. İnşallah sen de herseyi atlattıktan sonra buraya geleceksin ve müjdeyi bize vereceksin inanıyorumkürtajdan sonra çok dikkat et kendini sıcak tut ayağına çorap giy, kan kaybı olacak pekmez ısıt iç . Terliksiz yere basma. Rabbim yardımcın olsun inşallah
Amin canim cok tesekkur ederim. Hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim saglikla sihhatle evlatlariniza kavusmayi nasip eylesnCanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasip Rabbim tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Masaallah canim sonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim Rabbim en hayirli zaman da saglikli sihhatli bebisler nasip eylesinKuzum benim de işte rahimde bişiy kalmamış yumurtalıklarında iyi dedi bugün vajinal baktılar.. ben de 2 ay bekleyip ocak gibi düşünüyorum doğrusu. Canımcım bebişine sağlık versin Allah hiç düşük riski de yaşatmasın sıkıca tutunsun bebişin
Canım arkadaş daha iyi açıklıcaktır ama bildiğim kadarıyla marketlerdeki kutu sütler önerilmiyor onun yerine günlük süt öneriliyor ayrıca kalsiyum ve protein yönünden zenginken bağırsaklardaki demir emilimi yavaş fazlası anemi yapıyor ve fazla yağlı olmasıda kolestrolü yükseltiyor yani herşeyin fazlası zarar.Sütün zararlı olduğunu ilk defa senden duyuyorum şimdi yogurt çok faydalı diyorlar ama yoğurt sütten yapiliyor
3 bardak süt içebilirmisiz baya iyi yani içmek serbest gibi bir şey kimse bir günde 3 bardak süt icmiyordur sana kim söyledi nerden duydun zararlı oldugunu
Canım ben bunu duyalı baya bı süre olmustu sonra elımınasyon dıyetıne basladım dıyetısyenle bırlıkte o kesınlıkle sütü tuketme sındırımı ve emilimi en zor içeçeklerden biri demişti bana o zamandan asla cocuklarına da ıcırme damarsal problemler cıkarıyor demıstı cevremden de sık sık duyar oldum bu durumu ayrıca demir olusumunu engellıyor hepımızde zaten ferrıtın eksıklığı vardır canım ınstagramda diyabetli diyestisyen var onu ıncelersen orda da baya bı bılgılendırmeler varSütün zararlı olduğunu ilk defa senden duyuyorum şimdi yogurt çok faydalı diyorlar ama yoğurt sütten yapiliyor
3 bardak süt içebilirmisiz baya iyi yani içmek serbest gibi bir şey kimse bir günde 3 bardak süt icmiyordur sana kim söyledi nerden duydun zararlı oldugunu
Ay temmuz anneleri başlamış maşallah sağlıkla kucağına al canım
Evet ben kızıma hala inek sütü hiç içirmedim tadını bilmediğinden de canı istemiyor haliyle yoğurduda günlük süt ile mayalıyorumCanım ben bunu duyalı baya bı süre olmustu sonra elımınasyon dıyetıne basladım dıyetısyenle bırlıkte o kesınlıkle sütü tuketme sındırımı ve emilimi en zor içeçeklerden biri demişti bana o zamandan asla cocuklarına da ıcırme damarsal problemler cıkarıyor demıstı cevremden de sık sık duyar oldum bu durumu ayrıca demir olusumunu engellıyor hepımızde zaten ferrıtın eksıklığı vardır canım ınstagramda diyabetli diyestisyen var onu ıncelersen orda da baya bı bılgılendırmeler var
En guzelımı yapıyorsun tabı bu ınek sutu için gecerli belli bir yaşa geldiğinde keçi sütü verebilirsiniz ay bende sütün her halini severdim ama bu dıyetten sonra unuttum ama ıyıkı unuttum bebişim benimleEvet ben kızıma hala inek sütü hiç içirmedim tadını bilmediğinden de canı istemiyor haliyle yoğurduda günlük süt ile mayalıyorumama kendim içiyorum abartmamak kaydıyla ve açıkçası günlük süt yada kutu süt farketmiyor ne denk gelirse
Ek gıdaya ilk başladığımız dönem doktoru tarhanayı suyla değil keçi sütü ile yap demişti bide muhallebilerde de kullandım yine doğrudan içirmedim ama keçi sütü çok kullandık ilk dönemdeEn guzelımı yapıyorsun tabı bu ınek sutu için gecerli belli bir yaşa geldiğinde keçi sütü verebilirsiniz ay bende sütün her halini severdim ama bu dıyetten sonra unuttum ama ıyıkı unuttum bebişim benimle
Ah benim bu zararlı şeylere karşı sevgim nolcakAyy kafanız karısır mı bılmıyorum ama marketlerde satılan yulaf bıle cok zararlı yulaf normalde 12 saat kaynatılsa anca yenebılen kıvama gelıyor markettekı hemen oluyor çok çok zararlıymış haberınız olsun zaten aburcuburu hiç söylemiyorum bile
Canım herkesin vucudu farklı aslında bazısı bu yıyeceklerın zararını yıllar sonra çekiyor bazısı ıse anında ben anında cekenlerdenim benım en buyuk problemım mıde problemı ve pkostu ne zaman saglıklı beslenmeye basladım bebeğim oldu ılk hamılelıgımde afedersin kusmaktan helak olmustum sukur bunda sadece tıksınme var ben herseyı sağlıklı beslenmeye yoruyorum ama dıkkat edersenız kesınlıkle faydasını goreceksınız hele emzırme donemı bıtınce emılımınasyon dıyetını uyguların derım buyuk bı arınmaAh benim bu zararlı şeylere karşı sevgim nolcak
Evet canım 6 aydan sonra keçi sütü öneriliyor daha çocuk gıdası arastırmasına gırmedıgım ıcın net seyler söyleyemiyorum Allah ızın verırse çocugumunda çok dıkkatlı beslenmesını ıstıyorum en azından paket gıdadan uzakEk gıdaya ilk başladığımız dönem doktoru tarhanayı suyla değil keçi sütü ile yap demişti bide muhallebilerde de kullandım yine doğrudan içirmedim ama keçi sütü çok kullandık ilk dönemde
Tesekkur ederim canimYine erkege benziyor canım
Canım bende de aynı şekilde olmuştu 1 regl bekledim sonrasında korunmayı bırakmıştımKuzum kalmamış, yumurtalıklarda iyi dedi. Hepsi sıvı hale dönmüş yani bi parça yokmuş. 1-2 hafta kanaman normal kanamanın bittiği günü not al dedi. 30-40 gun ıcınde regl olman lazım ondan sonra hemen deneyebilirsn gayet sağlıklısın dedi.. acaba diyorum kürtaj olmadığım için mi hemen diyorlar bir regl geçsin sağlıklı yumurtladığını görelim ve deneyebilirsin, doğal yolla gittği için belki rahim daha mı az zarar gördü.. bilmiyorum canımcım Türkiyede pazartesi gidicem bizim aile dostuna alsancakta, o da bakıcak bakalım ne diyecek
Aay ben hiç süt sevmem sırf bebek için içiyorum su an şaşırdım bilgilereEn guzelımı yapıyorsun tabı bu ınek sutu için gecerli belli bir yaşa geldiğinde keçi sütü verebilirsiniz ay bende sütün her halini severdim ama bu dıyetten sonra unuttum ama ıyıkı unuttum bebişim benimle
En kisa zamanda tekrar bebek gelecek en sagliklisindan..hem hissediyorum hem diliyorum.senin yerin bizim grupBebişim yazdım az önce burada tekrar da yazayım bana da baktı bugün hala kanıyorum tabi de 2 haftaya kadar kanaman normal dedi. Rahim de bişiy kalmamış şükür hepsi parçalanmış atılmış, yumurtalıkların da sağlıklı dedi vajinal ultrasound ile bakti. Kanaman bitince 30-40 gün bekle regl olmalisin sornasinda korunmadan deneyebilirsin dedi..tabi ben beklicem 2 ay ama bi nebze teselli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?