2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen şanslı gruptasın bizde herhangi bi etki göstermediğinden yemeye devam ediyoruz sen şimdiden gelecek için yatırım yapıyosun. Bi arkadaşımda senin gibi bazen bizi zorlasada kadının cildi hormonları ve pek çok şeyi çok iyi sağlıklı beslenmek güzel şey istikrarla uygulayabilene.
Allah gönlüne göre versin canım ben geçtim o dönemden artık herşeyi yiyor derken yenisi geliyor sil baştan başlıyor mesai

Ben de etkili olmadı o hurafeler kuzum. Ben 2 haftadır çok şükür iyiyim. Şimdi de sorun nefes 2 konuşsam nefes nefeseyim. Ama şükür miniğim iyi olsun da
Kuzum o nefes problemi neden oluyor ya daha şimdiden bende de var hem burnum tıkanıyor hem de konuşurken nefes nefese kalıp yoruluyorum

Site hiç gerek yok canım onun yerine peynir ve yoğurt öneriyor doktorlar genelde mayalı ve prebiyorik içerdiği için hazmı daha kolay ve daha faydalı

Kuzum o nefes problemi neden oluyor ya daha şimdiden bende de var hem burnum tıkanıyor hem de konuşurken nefes nefese kalıp yoruluyorum
O durum bende de başladı ilk gebeliğimde de vardı dün farkettim yine başladı konuşurken nefes nefese kalıyorum

Kızlar benim birkaç günde bir 12 saat uyuma düzenim oluştu dün akşam 8 buçukta sızmışım bu sabah 8 buçukta kalktım. Birkaç günde bir böyle oluyor. Ay gerçekten hayatım falan kalmadı anca uyuyorum. Eşim hiçbir plan yapamıyor nasıl olsa ya uyurum ya midem bulanır diye. Üzülmeye başladım biraz

Canım bu bir süre için geçici bir süreç sonra bebek gelince yine hiçbir şeye vaktin kalmayacak sonra yine her şey yoluna girecek sonra bebek atak dönemine girecek yine vaktin kalmayacak sonra her şey yine düzelecek vs... artık böyle bir döngünün içindesin eşinle konuşun spontane olmaya özen gösterin plan yapmayın kendini iyi hissettiğinde hemen değerlendirin bunu öğrenmek için de güzel bir süreç

Site hiç gerek yok canım onun yerine peynir ve yoğurt öneriyor doktorlar genelde mayalı ve prebiyorik içerdiği için hazmı daha kolay ve daha faydalı
Peyniri de yoğurdu da çok severim oradan devam o zamann süt icemiyorum laktozsuz daha tatlı diye önce onu aldım, sonra acikiyorum diye corn flakes almıştım her gün sut tüketmiş oluyorum diye seviniyodum

Peyniri de yoğurdu da çok severim oradan devam o zamann süt icemiyorum laktozsuz daha tatlı diye önce onu aldım, sonra acikiyorum diye corn flakes almıştım her gün sut tüketmiş oluyorum diye seviniyodum
Aslında bir besini tuketemiyorsak aslında vücudumuz istemediği ve sevmedigi hatta faydalı bulmadığı içindir herkes için yararlı olan şey bizim vücudumuza iyi gelmeyebilir

İnternetten bakınca ev yoğurdu faydalı diyo gebelikte.ben hep ev yoğurdu yedim kafama takıldı.İnşallah doğrusunu yapmışımdır
Sizin oralarda var mıdır bilmiyorum ama ben köy yoğurdu yiyorum böyle beyaz kovalarda satılır sütçüler şarkütericiler satar genelde

Aynıyız bebeğim biraz düzeldi gibi olmuştu 10.hafta itibariyle mutfağa yine bay bay dedim

Burun damarları şişiyor ya nefes almak zorlaşıyor iyice bende de aynı durum var.
Ay yalnız değilmişim.. ama neden oluyor acaba konuşasım gelmiyor
Bende zor nefes alıyorum şimdiden
İlkinde bi tık daha ileri haftalarda olmuştu doktor rahim yukarı çıkıyor ciğerlere baskı yapıyor demişti çünkü demir eksikliğim filan yoktu. Ama şimdi hafta daha erken bence demir eksikliğimiz başladı. Ama bu durum geçmicek bence demirlere başlayınca bi süre sonra bebek büyüyüp yine baskı yapcak yine aynı durum devam etcek

Benim demir hamileliklerimde çok düşüyor kan takviyesi alıyorum ama yaşında etkisi var galiba n son dogumumu 25 yaşında yaptım şuan 35 yaşındayım zorlucak beni galiba baş agrımda migren gibi aynı bu hafta sadece hiç kusmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…