2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bence kalsın canım zaten kilo alcan bi kaç aya tam oturur

ben de senin gibiyim. normalde 36. haftasonu bu şekil 38 denedim bol geldiği için almadım. kilo almaya başlayınca alırım dedim. nasıl kilo alacağımı bilmiyorum çünkü

ben de 21. hafta için devletten randevu aldım ama perinatolojiye yönlendirmediler. çocuk kardiyolojiden fetal eko ve detaylı usg olarak iki ayrı randevu verdiler

Kızlar süt ile ilgili konuşmaları gördüm de ben de yorum yapmak istedim arkadaşların dediği gibi süt yerine fermente olan yoğurt veya kefir tüketmemiz gerekiyor. Süt birçok hastalığa sebep oluyor. Alerjik bir oğlum var benim, ne zaman süt içse hasta oluyordu zaten vermiyordum ama canı isteyince içiriyordum mecburen. Şimdi sadece kekte vs kullanıyoruz. Her hayvanın sütü kendi çocuğu içindir diyor uzmanlar hem sindirimi zor hem de bağırsakları bozuyor maalesef.
Ben de çocukken her gün bir bardak süt içerdim ve boyum 170 o açıdan iyi oldu bence ama ben de aşırı hastalanan bir çocukmuşum hala da bağışıklığım düşüktür ve ben de alerjik yapılıyım maalesef. Alerjik bünyelerde sütün etkisi daha çok oluyor diye düşünüyorum.
En güzeli yoğurdu kendin mayalamak kefiri kendin mayalamak öyle yemek ama ben de hazır alıyorum midem bulandığı için. İnşallah bulantılar geçer de normale döneriz

Kalsın canım bence şuan zaten kilon yok normal kıyafetlerinle idare edebilirsin bence iki aya tam oturur üzerine

ben de 21. hafta için devletten randevu aldım ama perinatolojiye yönlendirmediler. çocuk kardiyolojiden fetal eko ve detaylı usg olarak iki ayrı randevu verdiler
Perinatoloji doktoru yazıyordu benimkinde doç Dr sanırım. Ayrı bir ücreti varmış onunda 1500 lira gibi bir şeydi

O günün provizyonuna baktım 1517 çekmişler canım, normalde 868 tlymis muayene ücretim. 649 oluyor farkı sigortadan kesilince tam bilemiyorum neyin ne olduğunu
Kan tahlili parasıdır belki o ekstra olan. Ben de bir sorucam bakalım ne kadar ödeme yapmak gerekiyor olmazsa devlette mi yaptırsam diye düşündüm. Üni hastanesinde bir kaydım olsun da istiyordum zaten ileride lazım olursa kullanırım diye.

Muhtemelen odur kan ve idrar alınmıştı, detaylı ultrason için doktorum üni hastanesine yönlendirdi beni de

Demek süreç böyle ilerliyor yapacak bir şey yok az daha dayanıcaz sen ikili testi ne zaman yaptıracaksın canım?
12.haftada çağırdı kuzum 4 kasımda gidicem 12+1 oluyor. Ama ben geçen cuma da merak edip gitmiştim dayanamamıştım. Şimdi onun 10 gün içinde kontrol süresi var ya, yine gitsem mi diyorum 4 kasımda yine giderim

Canım bence kalsın çok sıkı olursa daralirsin belki oturup kalkarken şu an hafif pot olması çok da göze batmıyor, güle güle kullan

4 haftadır diyetisyenle ilerliyordum kızlar. Tabi ki kilo verememişim Ama almadım da. Bu 4 haftayı kilo almadan kapatmak da bir şeydir diye düşünüp kendimi tebrik ediyorum
Ben akşamları tartıda şoka uğruyorum çok kilolu cikiyorum, bir akşam çok aşırıya kaçmadan yersem ertesi gün kilom düşmüş oluyor su an hamile kalmadan öncekinden daha az kilom ama gobuse asla yansimiyor bu

Git valla insan merak ediyor ya her şey yolunda mı diye. Beni 10 kasımda çağırdı ama çok geç. Ben iki doktorla devam ediyorum zaten bir hafta birine bir hafta birine gidiyorum 2 katı ödemiş oluyorum ama napayım 2. Trimestere geçince birini seçip onunla devam edicem yoluma bu cumartesi diğerine gidicem ama ikili test için erken mi olur bilemiyorum 11+1 oluyoruz o gün.

4 haftadır diyetisyenle ilerliyordum kızlar. Tabi ki kilo verememişim Ama almadım da. Bu 4 haftayı kilo almadan kapatmak da bir şeydir diye düşünüp kendimi tebrik ediyorum
Bende mide bulantım geçince diyetisyenle devam edicem

Merhabalar ikili test ile ilgili yorumlarınızı okudum da.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz yani okuduğuma göre bazı gebelerde orta risk çıkabiliyor ama sonunda sorun olmamış oluyor bebek iyi oluyor yani.
Anne adayı tabi Bu arada baya bi
Gerginlik ve stresle geçiriyor.yıpranıyor. Ben yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım. Tam olarak düşüncelerinizi
Merak ettim.

Amin kuzum inşallah sen kaç yaşındaydın? Ben 30. Doktorum gençsin dedi bana gerek yok dedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…