o karından olan amniyosentez. bu koldan alınıyor. bu yapacakları test riskli sonuç verirse o karından olan kan isteniyorCanım kanı kolundan mi aldılar karından mi internette öyle gördüm karından alıyorlar diye
Bence kalsın canım zaten kilo alcan bi kaç aya tam otururEki Görüntüle 3323906 Eki Görüntüle 3323907 Eki Görüntüle 3323908 Eki Görüntüle 3323909
Kızlar renkleri kalitesi çok güzel ama ben hep dar pantolona alıştığım için mi böyle arkasi pot geldi gibi ama çok aşırı rahat kumaşı baya esniyor.. ben 36 giyiyorum normalde 38 beden aldım ve şimdi bu 4.aydan itibaren asıl kilo alımları olacak ben 56 58 kilo olduğum zaman 38 beden giyiyorum sizce ne yapsam bence kalsın en azından gerçekten çok rahatım bir bilemedim gibi de oldu
ben de senin gibiyim. normalde 36. haftasonu bu şekil 38 denedim bol geldiği için almadım. kilo almaya başlayınca alırım dedim. nasıl kilo alacağımı bilmiyorum çünküEki Görüntüle 3323906 Eki Görüntüle 3323907 Eki Görüntüle 3323908 Eki Görüntüle 3323909
Kızlar renkleri kalitesi çok güzel ama ben hep dar pantolona alıştığım için mi böyle arkasi pot geldi gibi ama çok aşırı rahat kumaşı baya esniyor.. ben 36 giyiyorum normalde 38 beden aldım ve şimdi bu 4.aydan itibaren asıl kilo alımları olacak ben 56 58 kilo olduğum zaman 38 beden giyiyorum sizce ne yapsam bence kalsın en azından gerçekten çok rahatım bir bilemedim gibi de oldu
ben de 21. hafta için devletten randevu aldım ama perinatolojiye yönlendirmediler. çocuk kardiyolojiden fetal eko ve detaylı usg olarak iki ayrı randevu verdilerDoktorum 2'li tarama testinde %85 doğruluk oranı var, %15'lik kısmı kacirabiliyoruz ve bebek sağlıklı desek de doğumdan sonra down sendromlu olduğunu gorebiliyoruz dedi.
Fetal DNA %99 sonuç veriyor dedi. Her ne olursa olsun ben bebeğimi doguracagim dersen ikili yapalim ama sağlıklı dediğimizde down sendromlu olabileceğini unutma dedi. Fetal DNA dersen zaten farklı firmalar var dışarıda onlarla gorusmen gerekecek dedi.
Amniyosentez annenin karnından sıvı alarak yaptığımız bir test ve %100 sonuç verir dedi. Ee o zaman neden amniyosentez yapmıyoruz herkese diyeceksin çünkü düşük ihtimali olabiliyor amniyosentezde dedi. Çok gerekli olmadıkça yapılmaz dedi. Ben ikili yaptırayım dedim. Sanırım 2li temiz çıkarsa 3lu4lu tarama olmuyor tam emin değilim ama. Bir de 21. Hafta için üni hastanesinden bir doktor söyledi doktorum randevu aldım perinatoloji bölümünden. Orada da detaylı ultrason yapılacak sanırım, bildiklerim bu kadar
Kalsın canım bence şuan zaten kilon yok normal kıyafetlerinle idare edebilirsin bence iki aya tam oturur üzerineEki Görüntüle 3323906 Eki Görüntüle 3323907 Eki Görüntüle 3323908 Eki Görüntüle 3323909
O günün provizyonuna baktım 1517 çekmişler canım, normalde 868 tlymis muayene ücretim. 649 oluyor farkı sigortadan kesilince tam bilemiyorum neyin ne olduğunuİkili testi ne kadara yaptırmıştın sen canım?
Perinatoloji doktoru yazıyordu benimkinde doç Dr sanırım. Ayrı bir ücreti varmış onunda 1500 lira gibi bir şeydiben de 21. hafta için devletten randevu aldım ama perinatolojiye yönlendirmediler. çocuk kardiyolojiden fetal eko ve detaylı usg olarak iki ayrı randevu verdiler
Kan tahlili parasıdır belki o ekstra olan. Ben de bir sorucam bakalım ne kadar ödeme yapmak gerekiyor olmazsa devlette mi yaptırsam diye düşündüm. Üni hastanesinde bir kaydım olsun da istiyordum zaten ileride lazım olursa kullanırım diye.O günün provizyonuna baktım 1517 çekmişler canım, normalde 868 tlymis muayene ücretim. 649 oluyor farkı sigortadan kesilince tam bilemiyorum neyin ne olduğunu
Bebiş büyüyor ya ağırlık yapıyordur o ağrılar herkeste oluyor ilerleyen dönemlerde diye biliyorumTamam kuzum söylicem, belim de felaket çok zorlanıyorum dün bugün onu da konuşcam
Muhtemelen odur kan ve idrar alınmıştı, detaylı ultrason için doktorum üni hastanesine yönlendirdi beni deKan tahlili parasıdır belki o ekstra olan. Ben de bir sorucam bakalım ne kadar ödeme yapmak gerekiyor olmazsa devlette mi yaptırsam diye düşündüm. Üni hastanesinde bir kaydım olsun da istiyordum zaten ileride lazım olursa kullanırım diye.
12.haftada çağırdı kuzum 4 kasımda gidicem 12+1 oluyor. Ama ben geçen cuma da merak edip gitmiştim dayanamamıştım. Şimdi onun 10 gün içinde kontrol süresi var ya, yine gitsem mi diyorum 4 kasımda yine giderimDemek süreç böyle ilerliyor yapacak bir şey yok az daha dayanıcazsen ikili testi ne zaman yaptıracaksın canım?
Canım bence kalsın çok sıkı olursa daralirsin belki oturup kalkarken şu an hafif pot olması çok da göze batmıyor, güle güle kullanEki Görüntüle 3323906 Eki Görüntüle 3323907 Eki Görüntüle 3323908 Eki Görüntüle 3323909
Büyük ihtimal benim doktorum da öyle yapar o zaman yabana devlet hastanesinde 12.haftada otomatik kan tahlili istediler ama sonuca bakmadan demir, folik asit ve b12 karışımı olan bir vitamin verdiler canım
Ben akşamları tartıda şoka uğruyorum çok kilolu cikiyorum, bir akşam çok aşırıya kaçmadan yersem ertesi gün kilom düşmüş oluyor4 haftadır diyetisyenle ilerliyordum kızlar. Tabi ki kilo verememişimAma almadım da. Bu 4 haftayı kilo almadan kapatmak da bir şeydir diye düşünüp kendimi tebrik ediyorum
Git valla12.haftada çağırdı kuzum 4 kasımda gidicem 12+1 oluyor. Ama ben geçen cuma da merak edip gitmiştim dayanamamıştım. Şimdi onun 10 gün içinde kontrol süresi var ya, yine gitsem mi diyorum 4 kasımda yine giderim
Bende mide bulantım geçince diyetisyenle devam edicem4 haftadır diyetisyenle ilerliyordum kızlar. Tabi ki kilo verememişimAma almadım da. Bu 4 haftayı kilo almadan kapatmak da bir şeydir diye düşünüp kendimi tebrik ediyorum
Amin kuzum inşallahBen de doktoruma 2li yaptırıp bir görelim dedim ona göre düşünürüm dedim ama yine uyardı bak sonuçlarda yanılma payı olabiliyor diye, gönlümü ferah tutuyorum hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?