2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aynen bende böyle düşünüyorum açıkçası. Allah korosun bişey olsa aldırabilecek bir insan değilim. Kafamı bulandırmakta istemiyorum. Ama doktorda gene de 2 li yaptır istersen dedi kararsız kaldım. Sonuç fikrimi
Değiştirmez o ayrı ama yaptırmış olmak için yaptırsam mı diye bi düşündüm

Seninki de iyiymiş ben en son 18 inde gittim, Aralik basinda gel dedii 14 hafta olunca Hatta 15+ lar faln oluyo 8 aralik da gidersek

arkadaşlarımın dediği gibi eğer her şeyi kontrol altında tutma her şeyi bilmek isteyen bir mizacın varsa yaptırabilirsiniz ama benım öyle bi mizacım yok

ben yaptırdım canım. orta risk dediler yaştan ötürü. fetal dna bakılmasını önerdiler. içim ferah. fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. üzülmedim, stres olmadım. sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama yine de yaptırcam

Canım benim değerime bakmadan direk demir ilacı vitamin ilacı ayrı d vitamini damla verdi 12. Haftamda ayrıyeten folik asiti bırak dedi

Doktora akşam gidince hep akşam tartiyor ben de uyumadan ne sismisim yaa bakiyim diyorum şok sonra da ilginç bir şekilde gidiyor metabolizma hızlı galiba hamilelikte
Metabolizma hızlanmış olabilir katılıyorum benim bu kadar yememe kilo almamam mucize çünkü, bi de yürüyüş yapsam kilo verirmişim

Maşallah canım neden şimdi yapmadı 3 hafta sonra? 14 haftalıkken mi yapılacak
Canım 11 haftalık küçük oluyor daha yanlış çıkma ihtimali olabiliyor ondan dolayı 12. Haftayı tamamlayıp yaptırmak daha saglıklı bütün organ gelişimi tamamen bitmiş oluyor ben iki bebegimdede 12 hafta bittikten sonra yaptırdım yani en saglıklı haftalar 12 13 14 kuzum

Onu bende anlamadım kuzum üç hafta sonraya randevu verdi o zaman yaparız dedi cinsiyette o zaman belli olmuş olur dedi bilemedim canım
Cinsiyeti ozmaana kesin söyler ama test için geç değil mi ona takıldım bende vardır gerçi doktorun bi bildiği

Anladım canım ben ikili test yaptırmadım hiç hafta aralığı 11-12 biliyodum geç olmuyormuş demekki normali o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…