- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Şahsi fikrim sonucu olumlu da olsa olumsuz da olsa bu sürece asla müdahale edilmiyor bı tedavısı falan yok ben onun için kafamı bulandırmak istemiyorum hemde yuzde yuz doğru olmayan bı durum gerek duymadım sadece renkli ultrasona giricem o da bebeğin ılk doğduğu anda tedavı durumu oluyor yada anne karnında bı antıbıyotıkle cozulecek durumlar oluyormus bu yuzden yaptırırımMerhabalar ikili test ile ilgili yorumlarınızı okudum da.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz yani okuduğuma göre bazı gebelerde orta risk çıkabiliyor ama sonunda sorun olmamış oluyor bebek iyi oluyor yani.
Anne adayı tabi Bu arada baya bi
Gerginlik ve stresle geçiriyor.yıpranıyor. Ben yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım. Tam olarak düşüncelerinizi
Merak ettim.
Evet kuzum öyleymiş. Ama gerçekten yürürken bile çekiliyor bacağım sanki merdiven çıkarken de. Şansıma en üst katta benim sınıflarımBebiş büyüyor ya ağırlık yapıyordur o ağrılar herkeste oluyor ilerleyen dönemlerde diye biliyorum
Ayyy akşamları tartılınır mı hiç sabah tartıl aç karnınaBen akşamları tartıda şoka uğruyorum çok kilolu cikiyorum, bir akşam çok aşırıya kaçmadan yersem ertesi gün kilom düşmüş oluyorsu an hamile kalmadan öncekinden daha az kilom ama gobuse asla yansimiyor bu
İki doktora birden niye gidiyorsun ki. Hani biri devlet olanı çok gördüm burda ama sen ikisine de para veriyormuşsunGit vallainsan merak ediyor ya her şey yolunda mı diye. Beni 10 kasımda çağırdı ama çok geç. Ben iki doktorla devam ediyorum zaten bir hafta birine bir hafta birine gidiyorum 2 katı ödemiş oluyorum ama napayım 2. Trimestere geçince birini seçip onunla devam edicem yoluma bu cumartesi diğerine gidicem ama ikili test için erken mi olur bilemiyorum 11+1 oluyoruz o gün.
Öylesi daha mantıklı. Ben hiç uyamadım listesine mesela o yüzdenBende mide bulantım geçince diyetisyenle devam edicem
Hamile pilatesi/yogası sanırım bu ağrılara iyi geliyormuş. Hem normal doğuma da yardımcıymış. Bi düşün istersen kuzucumEvet kuzum öyleymiş. Ama gerçekten yürürken bile çekiliyor bacağım sanki merdiven çıkarken de. Şansıma en üst katta benim sınıflarım
28'im ben de canımAmin kuzum inşallahsen kaç yaşındaydın? Ben 30. Doktorum gençsin dedi bana gerek yok dedi yani
Doktora akşam gidince hep akşam tartiyorAyyy akşamları tartılınır mı hiç sabah tartıl aç karnınaben akşam tartıya çıksam depresyona girerim kesin.
Kilo yoksa ama göbüş varsa o artık göbek değil bebektir bence
Çocukta down sendorumu çıkarsa aldırmak isteyen aileler aldıramiyor mu bu süreçte?Şahsi fikrim sonucu olumlu da olsa olumsuz da olsa bu sürece asla müdahale edilmiyor bı tedavısı falan yok ben onun için kafamı bulandırmak istemiyorum hemde yuzde yuz doğru olmayan bı durum gerek duymadım sadece renkli ultrasona giricem o da bebeğin ılk doğduğu anda tedavı durumu oluyor yada anne karnında bı antıbıyotıkle cozulecek durumlar oluyormus bu yuzden yaptırırım
Korkuyorum kuzum ters bir hareket vs diye. Olduğum yerde bir tane var pilates yapan yer. O da küçük bir kız güvenemiyorumHamile pilatesi/yogası sanırım bu ağrılara iyi geliyormuş. Hem normal doğuma da yardımcıymış. Bi düşün istersen kuzucum
Ben günün hangi saati tartılırsam tartılayım depresyondayımAyyy akşamları tartılınır mı hiç sabah tartıl aç karnınaben akşam tartıya çıksam depresyona girerim kesin.
Kilo yoksa ama göbüş varsa o artık göbek değil bebektir bence
Evet kuzum o yüzden benim doktorum gerek görmedi. Ben sormasam söylemedi bile28'im ben de canım35 ve üstü olsaydım yaptirirdim diye düşünüyorum genelde o yaşlarda öneriliyor
Benim doktorum pilatese gidebilirsin dedi. Fizyoterapist olan bir pilates merkezi buldum hamile pilatesi de yaptırıyor bir gidip odayla görüşeceğimKorkuyorum kuzum ters bir hareket vs diye. Olduğum yerde bir tane var pilates yapan yer. O da küçük bir kız güvenemiyorum
Benim doktorum baştan bir uyardı bak 2li %100 değil ona göre diye bir kaç kez de tekrarladıEvet kuzum o yüzden benim doktorum gerek görmedi. Ben sormasam söylemedi bile
Bende böyle düşündüğümden direk fetal dna yaptırmak istiyorum. İkili testte bi sorun görünmüyor yinede üçlü testte yapalım dese doktor ben strese girerim çünkü gerek duyulmuyor acaba bişey gördü de şimdi söylemek istemiyor mu diye düşünürüm.Merhabalar ikili test ile ilgili yorumlarınızı okudum da.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz yani okuduğuma göre bazı gebelerde orta risk çıkabiliyor ama sonunda sorun olmamış oluyor bebek iyi oluyor yani.
Anne adayı tabi Bu arada baya bi
Gerginlik ve stresle geçiriyor.yıpranıyor. Ben yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım. Tam olarak düşüncelerinizi
Merak ettim.
Maşallah canımSelaaam teyzeleriiii doktordann geldim herşey yolunda çok şükür 11 haftalıkmışımm bebiş haftasıyla iyi büyümüş ve maşallah çok hareketliydi 3 hafta sonra ikili test yapılcakmış bakalım
Evet aldırabiliyormuşÇocukta down sendorumu çıkarsa aldırmak isteyen aileler aldıramiyor mu bu süreçte?
İşte kıza güvenemedim kuzum başka da yok buradaBenim doktorum pilatese gidebilirsin dedi. Fizyoterapist olan bir pilates merkezi buldum hamile pilatesi de yaptırıyor bir gidip odayla görüşeceğim
İnşallah kuzumBenim doktorum baştan bir uyardı bak 2li %100 değil ona göre diye bir kaç kez de tekrarladıinşallah sagliklidir minnoslarimiz
Evet en iyisi fetal dna testiymiş. Bu 2 li testler de doğru sonucu vermeyebiliyor dedi şimdi doktorla görüştüm.Bende böyle düşündüğümden direk fetal dna yaptırmak istiyorum. İkili testte bi sorun görünmüyor yinede üçlü testte yapalım dese doktor ben strese girerim çünkü gerek duyulmuyor acaba bişey gördü de şimdi söylemek istemiyor mu diye düşünürüm.
Ama bebekte olasi bi anomali varsa da bilmek isterim hazırlıklı olmak açısından. Akışına bırakabilen bi mizaca sahip değilim neyse durum bilmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?