2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Şahsi fikrim sonucu olumlu da olsa olumsuz da olsa bu sürece asla müdahale edilmiyor bı tedavısı falan yok ben onun için kafamı bulandırmak istemiyorum hemde yuzde yuz doğru olmayan bı durum gerek duymadım sadece renkli ultrasona giricem o da bebeğin ılk doğduğu anda tedavı durumu oluyor yada anne karnında bı antıbıyotıkle cozulecek durumlar oluyormus bu yuzden yaptırırım

Ayyy akşamları tartılınır mı hiç sabah tartıl aç karnına ben akşam tartıya çıksam depresyona girerim kesin.
Kilo yoksa ama göbüş varsa o artık göbek değil bebektir bence

İki doktora birden niye gidiyorsun ki. Hani biri devlet olanı çok gördüm burda ama sen ikisine de para veriyormuşsun
Valla 11.haftadan itibaren yapılıyor diye okudum ama erken diyen de olmuş bekleyebiliyorsan 12’yi bekle bence

Evet kuzum öyleymiş. Ama gerçekten yürürken bile çekiliyor bacağım sanki merdiven çıkarken de. Şansıma en üst katta benim sınıflarım
Hamile pilatesi/yogası sanırım bu ağrılara iyi geliyormuş. Hem normal doğuma da yardımcıymış. Bi düşün istersen kuzucum

Ayyy akşamları tartılınır mı hiç sabah tartıl aç karnına ben akşam tartıya çıksam depresyona girerim kesin.
Doktora akşam gidince hep akşam tartiyor ben de uyumadan ne sismisim yaa bakiyim diyorum şok sonra da ilginç bir şekilde gidiyor metabolizma hızlı galiba hamilelikte

Çocukta down sendorumu çıkarsa aldırmak isteyen aileler aldıramiyor mu bu süreçte?

Hamile pilatesi/yogası sanırım bu ağrılara iyi geliyormuş. Hem normal doğuma da yardımcıymış. Bi düşün istersen kuzucum
Korkuyorum kuzum ters bir hareket vs diye. Olduğum yerde bir tane var pilates yapan yer. O da küçük bir kız güvenemiyorum

Ben günün hangi saati tartılırsam tartılayım depresyondayım

Korkuyorum kuzum ters bir hareket vs diye. Olduğum yerde bir tane var pilates yapan yer. O da küçük bir kız güvenemiyorum
Benim doktorum pilatese gidebilirsin dedi. Fizyoterapist olan bir pilates merkezi buldum hamile pilatesi de yaptırıyor bir gidip odayla görüşeceğim

Bende böyle düşündüğümden direk fetal dna yaptırmak istiyorum. İkili testte bi sorun görünmüyor yinede üçlü testte yapalım dese doktor ben strese girerim çünkü gerek duyulmuyor acaba bişey gördü de şimdi söylemek istemiyor mu diye düşünürüm.
Ama bebekte olasi bi anomali varsa da bilmek isterim hazırlıklı olmak açısından. Akışına bırakabilen bi mizaca sahip değilim neyse durum bilmek isterim.

Selaaam teyzeleriiii doktordann geldim herşey yolunda çok şükür 11 haftalıkmışımm bebiş haftasıyla iyi büyümüş ve maşallah çok hareketliydi 3 hafta sonra ikili test yapılcakmış bakalım
Maşallah canım neden şimdi yapmadı 3 hafta sonra? 14 haftalıkken mi yapılacak

Evet en iyisi fetal dna testiymiş. Bu 2 li testler de doğru sonucu vermeyebiliyor dedi şimdi doktorla görüştüm.
Ama birini yaptır dedi 3 lü 4 lü test tırt dedi yani onlara gerek yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…