- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Kabızken şey diyomuşsun hadi kızım yap kızım kokusu gelsin yeterki burnumaBenim kötü kokuya karşı normal hamile değilken de midem bulaniyordu.. şimdi o çocuğun altını nasıl temizlicemsen bu yazınca aklıma o geldi mandalı takicam heralde burnuma
Yok canım kendin takip etmicen çoğu doktor her ay istemiyor tahlil. Eğer bi durumun şikayetin vs varsa ona göre bakıyor yoksa rutin vitamin vs veriyor ayına görekızlar ben 2li test için gittiğimde benden 1 tüp kan alındı. Kan değerlerime bakılmadan doktor hep vitaminler verdi. Aklıma şu takıldı ben her ay kendim mi takip edicem kan vericem sağlık ocağına yoksa doktorum mu isteyecek bu ay neden istemedi kafama takıldı
Ben ikinciyi yaparsam ilki iyice büyümüş olmalı o zamanAy oda var Antalya fazla sıcak ama hergün atılacak yine de kokar mı fazlaca acaba
evet evet o gördüklerin doğruymuş bende tecrübeyle öğrendim
Neyseki bol öğürmeli az kusmalı geçiriyorum senin ikincide Allah yardımcın olsun ozaman ilkini bezden kurtarmadan yapmahoş gerçi tuvaletten sonra popo temizleme diye bi durumda var işin zor
Benimde kapsamıyor canım gebelik talimatı verilmesi gerekiyormuş.Kızlar benin tamamlayıcı sağlık sigortam var. ama hamileliği kapsamıyor. hamilelikle alakasız dahiliyeye gidip kan testi yaptırsam sigorta kapsar mı yoksa sen hamilesin diyip kapsam dışı mı yapar?? bilgisi ya da tecrübesi olan varsa yazar mı lütfen
Bu şekilde kapsıyor diye biliyorum ben ama yanlış da yönlendirmek istememKızlar benin tamamlayıcı sağlık sigortam var. ama hamileliği kapsamıyor. hamilelikle alakasız dahiliyeye gidip kan testi yaptırsam sigorta kapsar mı yoksa sen hamilesin diyip kapsam dışı mı yapar?? bilgisi ya da tecrübesi olan varsa yazar mı lütfen
yok hayatım dahiliyeye gidip doktora söylüyorsun o test isterse sigorta karşılamak zorunda zaten sen dahiliyedeki doktoruna anlatırsan durumu anlayışla karşılayacak ben öyle biliyorum yaniKızlar benin tamamlayıcı sağlık sigortam var. ama hamileliği kapsamıyor. hamilelikle alakasız dahiliyeye gidip kan testi yaptırsam sigorta kapsar mı yoksa sen hamilesin diyip kapsam dışı mı yapar?? bilgisi ya da tecrübesi olan varsa yazar mı lütfen
Senin ikinci için ilkinin bi 8 yaşı görmesi lazımBen ikinciyi yaparsam ilki iyice büyümüş olmalı o zamandaha ortada başka bir çocuğum yokken pert oldum küçük cocukla hamilelik epeyi zorlar eşim de hayal kuruyordu arası çok olmasın arka arkaya büyür giderler diye şimdi bence sayemde o da hayattan bezdi ikinciyi düşünmesi için hafızadan şu zamanları silmesi lazım
Evet evet nasip bu işler gerçektenSenin ikinci için ilkinin bi 8 yaşı görmesi lazımBenimki de daha ilkine hamile değilken arka arkaya olsun derdindeydi ilki doğduktan sonra biraz büyüsün demeye döndü ama hesapta olana göre değil nasipte olana göre ilerliyoruz şuan
Öyle kuzum bol bol dinleniyorum boşken. Doktor da öyle dediMuhtemelen ders saatlerin merdiven in çık vs seni yoruyordur bir de üstüne bebiş vitaminlerinden alıyor seni zorluyor hamilelik o yüzdenher fırsatta uzat ayaklarini dinlen o zaman kuzum yapacak birşey yok gibi
Nasıl anlaşılır ki fıtık emara falan da giremeyiz ki?Bence bi peşine düş bu ihtimalin kuzum
Ben eşime ödev veriyorum bi şey alınacağı zaman senin geçenki bebek arabası listen gibi liste yapıp ne alınacağına karar veriyo yine ona paslıcam
Ya bende ilk hamilelik sonrası tiroit atağı oldu. aniden acıkma titreme filan ve kilo almama. şimdide gebelikte 2 haftadır böyleyim aniden acıkıyorum yemezse elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum. şeker ve tiroide baktırmak istedim. daha önce kontrolümü yapan doktora gitsem daha iyi olur gibi geldi.Benimde kapsamıyor canım gebelik talimatı verilmesi gerekiyormuş.
O biraz doktora bağlı eğer gebelik sebebiyle kan tahlili istemi yazarsa ücret keserler yok başka bişey yazarsa sigorta öder.
Sen dahiliyeye gebelik durumunu söylemeden tüm kan tahlillerime baktırmak istiyorum dersen olabilir gibi.
Hiç bilmiyorum kuzum ortopedi anlar sanırım.Nasıl anlaşılır ki fıtık emara falan da giremeyiz ki?
Ben eşime versem en pahalı şeyleri bulurhiç ekonomik alışveriş adamı değil
Bir deneyeyim olmazsa ama bu şekilde giden yok galiba grupta, devlette uğraşmak istemedim açıkçası 3 tane de bekleyen muayene hakkım var :)yok hayatım dahiliyeye gidip doktora söylüyorsun o test isterse sigorta karşılamak zorunda zaten sen dahiliyedeki doktoruna anlatırsan durumu anlayışla karşılayacak ben öyle biliyorum yani
Eşim ben ne dersem tamam der. Cybex alalım desem ona da tamam derHiç bilmiyorum kuzum ortopedi anlar sanırım.
Ayy benimki de öyle pahalıysa iyidir mantığında, bazen işime geliyor ama
Hakkın varsa kullan tabi niçin boşa gitsin :)Bir deneyeyim olmazsa ama bu şekilde giden yok galiba grupta, devlette uğraşmak istemedim açıkçası 3 tane de bekleyen muayene hakkım var :)
Vay be..ben cildirirdim vallaCanım çok haklısın ilk bebekte ben kalp atışı duymadan kayınvalideme söyledim. Kayın validem sağır sultana duyurmadı sadece üveyler özler dıdının dıdısı vs vs.. ayrıca ben daha öğrenciyim üniversite son sınıfım, kürtaj oldum bebek gelişemedi, kv beni aradı okulun bitene kadar böyle bir hata bir daha yapma dedi. Birincisi ben çocuk değilim 26 yaşındayım kariyer iş okul hiç bir şey anneyle evladı arasına giremez, birde biz planlı yapmadık Allah verdi ne haddine birde hata diyor bir saat önce kürtaj olmuş bir kadına. Bu gebeliği asla söylemeyecektim eşime de yalvardım nolur söyleme annen beni çok üzdü dedim maalesef işte annem menapoza girdi psikolojisi bozuldu diye annesini savundu eşim. Bende yapacak bir şey yok eşim için bir şey diyemedim söyledi eşim annesine, bayağı ısrarla söyleme kimseye dedik diğer bebekten dolayı yaşadıklarımdan dolayı bu bebeği gözümden bile sakınmak istiyordum bu benim kendi kararımdı, buna bile saygı duyulmadı maalesef. Demekki birşey anlatınca kv kimseye söyleme desek bile söyleniyormuş bunu öğrenmiş olduk
Ayy benim gobuste ayni boyleDefactodan geldi pantalonumhafif bol bacakları ama daha bol gibi olur diye düşünüyordum şu an hafif potluk var hamilelik sonuna doğru skinny olur bence bu bir de likralı kot gibi değil rahat giyilebilir göbek kısmı ayarlanabilir değil lastikli, düşmüyor ama normal kota alistigim için sanırım beli sıkı gibi gelmiyor sanki belim aciliyormus hissi var ama orada göbeğe denk gelecek kumaş kısmı başlıyor aslında siyah olunca bissuru kombin yapabilirim gibi geliyor bunu gondermicem bı şans verebilirsin canım T tweeetyyy
Kilom da değişmiyor ama göbek maşallah önden önden gidiyor anlayamıyorumAyy benim gobuste ayni boyleortada sivrilen bi şişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?