2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim kötü kokuya karşı normal hamile değilken de midem bulaniyordu.. şimdi o çocuğun altını nasıl temizlicem sen bu yazınca aklıma o geldi mandalı takicam heralde burnuma
Kabızken şey diyomuşsun hadi kızım yap kızım kokusu gelsin yeterki burnuma yaptıktan sonra mandal getirin tıkaç getirin acil durum filan

Kızlar benin tamamlayıcı sağlık sigortam var. ama hamileliği kapsamıyor. hamilelikle alakasız dahiliyeye gidip kan testi yaptırsam sigorta kapsar mı yoksa sen hamilesin diyip kapsam dışı mı yapar?? bilgisi ya da tecrübesi olan varsa yazar mı lütfen

Yok canım kendin takip etmicen çoğu doktor her ay istemiyor tahlil. Eğer bi durumun şikayetin vs varsa ona göre bakıyor yoksa rutin vitamin vs veriyor ayına göre

Ben ikinciyi yaparsam ilki iyice büyümüş olmalı o zaman daha ortada başka bir çocuğum yokken pert oldum küçük cocukla hamilelik epeyi zorlar eşim de hayal kuruyordu arası çok olmasın arka arkaya büyür giderler diye şimdi bence sayemde o da hayattan bezdi ikinciyi düşünmesi için hafızadan şu zamanları silmesi lazım

Benimde kapsamıyor canım gebelik talimatı verilmesi gerekiyormuş.
O biraz doktora bağlı eğer gebelik sebebiyle kan tahlili istemi yazarsa ücret keserler yok başka bişey yazarsa sigorta öder.
Sen dahiliyeye gebelik durumunu söylemeden tüm kan tahlillerime baktırmak istiyorum dersen olabilir gibi.

Bu şekilde kapsıyor diye biliyorum ben ama yanlış da yönlendirmek istemem

yok hayatım dahiliyeye gidip doktora söylüyorsun o test isterse sigorta karşılamak zorunda zaten sen dahiliyedeki doktoruna anlatırsan durumu anlayışla karşılayacak ben öyle biliyorum yani

Senin ikinci için ilkinin bi 8 yaşı görmesi lazım Benimki de daha ilkine hamile değilken arka arkaya olsun derdindeydi ilki doğduktan sonra biraz büyüsün demeye döndü ama hesapta olana göre değil nasipte olana göre ilerliyoruz şuan

Evet evet nasip bu işler gerçekten neyse en doğru zamanda gelir inşallah bakalım ilkini bı görelim de hayal etmesi kolay 2 tane olsun diye ilkinden sonra ne dicez bakalım

Bence bi peşine düş bu ihtimalin kuzum

Ben eşime ödev veriyorum bi şey alınacağı zaman senin geçenki bebek arabası listen gibi liste yapıp ne alınacağına karar veriyo yine ona paslıcam
Nasıl anlaşılır ki fıtık emara falan da giremeyiz ki?

Ben eşime versem en pahalı şeyleri bulur hiç ekonomik alışveriş adamı değil

Ya bende ilk hamilelik sonrası tiroit atağı oldu. aniden acıkma titreme filan ve kilo almama. şimdide gebelikte 2 haftadır böyleyim aniden acıkıyorum yemezse elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum. şeker ve tiroide baktırmak istedim. daha önce kontrolümü yapan doktora gitsem daha iyi olur gibi geldi.
Gebeliği söylemezsem sistemden görülür mü acaba ?? sigortaya sorsam bilgi verir mi offf kafam karıştı iyice

yok hayatım dahiliyeye gidip doktora söylüyorsun o test isterse sigorta karşılamak zorunda zaten sen dahiliyedeki doktoruna anlatırsan durumu anlayışla karşılayacak ben öyle biliyorum yani
Bir deneyeyim olmazsa ama bu şekilde giden yok galiba grupta, devlette uğraşmak istemedim açıkçası 3 tane de bekleyen muayene hakkım var :)

Defactodan geldi pantalonum hafif bol bacakları ama daha bol gibi olur diye düşünüyordum şu an hafif potluk var hamilelik sonuna doğru skinny olur bence bu bir de likralı kot gibi değil rahat giyilebilir göbek kısmı ayarlanabilir değil lastikli, düşmüyor ama normal kota alistigim için sanırım beli sıkı gibi gelmiyor sanki belim aciliyormus hissi var ama orada göbeğe denk gelecek kumaş kısmı başlıyor aslında siyah olunca bissuru kombin yapabilirim gibi geliyor bunu gondermicem bı şans verebilirsin canım T tweeetyyy

Eklentiler

• IMG_20231102_122349.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20231102_122259.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 65
Vay be..ben cildirirdim vallamesafe koyardim kesin.ki zaten soguk biriyim boyle akraba islerinde.
Benim annemde kayinvalide de pamuk gibidir.evime cok sık gelmez, kizim siz zaten calisiyorsunuz yuk olmayalim der hep..siz gelirsiniz bizi ozleyince der.gidince el ustunde tutar sagolsun.evlenirken yada bebek ile alakali her konuda hep yanimizda duruyorlar asla karismiyorlar.tum.kararlari biz veririz.biz ne dersek ocok sanli olan o kesimdeyim ben sanirim ama esimde asla musade etmez.yani karistirmaz aile iliskilerinde..sadece o ve ben..

Ayy benim gobuste ayni boyle ortada sivrilen bi şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…