- 29 Haziran 2023
- 716
- 669
- 23
- 29
Ben erkek gibi gördümmÜç çizgiyi nasıl gördün kız
Valla ben gittim bilmiyordum başta doktor oraya gebelik yazınca revizyon vermiyor diye muayene ücreti aldılar.Ya bende ilk hamilelik sonrası tiroit atağı oldu. aniden acıkma titreme filan ve kilo almama. şimdide gebelikte 2 haftadır böyleyim aniden acıkıyorum yemezse elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum. şeker ve tiroide baktırmak istedim. daha önce kontrolümü yapan doktora gitsem daha iyi olur gibi geldi.
Gebeliği söylemezsem sistemden görülür mü acaba ?? sigortaya sorsam bilgi verir mi offf kafam karıştı iyice
Benim kilo daa masaallah 57 ile basladiim bu yolda 60 gordum bugunKilom da değişmiyor ama göbek maşallah önden önden gidiyor anlayamıyorum
Ben kilo veremeden hamile kaldım 63.4 ile başlamıştım 62.8e düştüm, bugün 62.9 olmuşumBenim kilo daa masaallah 57 ile basladiim bu yolda 60 gordum bugun
Ya bende de var o bazen sari bazen beyaz akıntı inşallah normaldir kasinti faln yok amaBenden de sürekli sarımsı kremimsi jel dokulu leke geliyor canım. Arada bir yeşile dönük oluyor . Dr eğer kaşıntı yanma kötü koku vs yoksa ilaç kullanmanı önermiyorum bolca su iç dedi.
Ben sana yetisirimBen kilo veremeden hamile kaldım 63.4 ile başlamıştım 62.8e düştüm, bugün 62.9 olmuşumyarım kilocuk vermişim ama almıyorum da kilo çok ilginç metabolizma çok hızlı sanırım
Ay ne güzel ya vallahaVay be..ben cildirirdim vallamesafe koyardim kesin.ki zaten soguk biriyim boyle akraba islerinde.
Benim annemde kayinvalide de pamuk gibidir.evime cok sık gelmez, kizim siz zaten calisiyorsunuz yuk olmayalim der hep..siz gelirsiniz bizi ozleyince der.gidince el ustunde tutar sagolsun.evlenirken yada bebek ile alakali her konuda hep yanimizda duruyorlar asla karismiyorlar.tum.kararlari biz veririz.biz ne dersek ocok sanli olan o kesimdeyim ben sanirim ama esimde asla musade etmez.yani karistirmaz aile iliskilerinde..sadece o ve ben..
Benim tam geçmiyor bulantı ya 2-3 güne bir geliyor yineBen sana yetisirimmax 2 hafta..dun bu halimle mutfaga girip kisir pohca yaptim..poff bende gidisat kotu.toplamam lazim..mide bulantisindan cikinca kendimi bu seferde yemege veriyorum
Erkek bak ondan böyleKilom da değişmiyor ama göbek maşallah önden önden gidiyor anlayamıyorum
Kilo değişmemesi mi şekli miErkek bak ondan böyle
Allah seni çok güldüm ama cok haklısın ben öyle olurum büyük ihtimalKabızken şey diyomuşsun hadi kızım yap kızım kokusu gelsin yeterki burnumayaptıktan sonra mandal getirin tıkaç getirin acil durum filan
Söylemezsek ayıp olur olayını anlamıyorum canım. Ayıp olan nedir ki. Ben bebeğim ve kendi huzurum için mümkünse 4-5 ay duyurmayı düşünmüyorum mesela. Çünkü herkes çok meraklı ve sürekli soru bombardımanına tutulmaktan hoşlanmam. Üstelik hamile olduğumu söylediğimde zor günümde napıcaklar bir tabak yemek mi getirecekler yoksa gelip temizliğime mi yardım edecekler.. hiç biri olmayacaksa geç öğrenmelerinde sakınca yok bence. Tabi her aile her insan farklıdır eksta ilgi alaka göreceğinize inanıyorsanız gönül koyan olacaksa söylemekte sakınca yok elbettekiBenim kayınvalidem daha kalp atışını duymadan herkese söyledi diyor ki söylemezsek ayıp olur bize derler ki gizliyorlar art niyetlilik yapıyorlar. Düşününce evet diyorum aslında haklılar ama en azından bir 3 aydan sonra söylenebilir. Gizleyince daha çok dikkatleri üzerimize çekmiş oluyoruz . Çok şükür anası belli babası belli çokta saklamamak lazım.
Ek gıdada zaten çok uzun tutamıyon benim evde sıcak bide sinekleniyo üç gün tutunca üç günden az tutunda sürekli çöpe kes poşeti poşeti pahalı çok gidiyo benim için iyi oldu benim bi çöp kovam yok çünkü yine içine atıyorum da evde çöp kovası varsa bence mantıksız gerçi bana da mantıksız sabah akşam kapıcı çöp alıyo ne bileyim herkes alıyordu 69 tl idi o zaman aldımVallahi şuan hayallerim yıkıldı busefer almak istiyodum ama caydım şuan
ay üzüldüm valla yenidoğan dönemi özellikle günün 18 saatine kadar uyuyorlar baya baya yani. Sendeki baya şanssızlık olmuş. Hala aynı mı uykuları düzene girdimi
bilmiyorum canım Türkiye’de 7 banka var demişti ama sayı artmış gelişmişmidir yada o 7 nin içinde üniversite hastaneleri de varmı bilmiyorum
Valla bi daha çocuk yaparsam kıbrısta yaptırcam cinsiyet seçicrm benim kız doğuracağım yok çünkü ceket atsa hamile kalıyorum hep erkek hep erkekYumurtlama 1-2 gün sürüp çatlama olduysa (o dönemde de ilişki olmuş) çatlamaya en yakın zamanda ilişki yaşanmış oluyor yanii. E haliyle Y spermler daha hızlı olduğundan X ten önce yumurtaya ulaşmış, erkek tutma ihtimali de artmış oluyor. Sen de bu teoriyi doğrulamış oluyosun böylecekarışık yazmadım inşallah
Aaa ben çok şaşırdım memnun kalmamana ya. Ben aşırı memnunum korbelden. Evet poşetleri çok pahalı biz o yüzden muadilini bulduk ondan alıyoruz. Haftada bir atıyorum ben poşeti baya da tutuyor kokuyu yatak odamda duruyo vallaEk gıdada zaten çok uzun tutamıyon benim evde sıcak bide sinekleniyo üç gün tutunca üç günden az tutunda sürekli çöpe kes poşeti poşeti pahalı çok gidiyo benim için iyi oldu benim bi çöp kovam yok çünkü yine içine atıyorum da evde çöp kovası varsa bence mantıksız gerçi bana da mantıksız sabah akşam kapıcı çöp alıyo ne bileyim herkes alıyordu 69 tl idi o zaman aldım
Link istiyorum kuzumDefactodan geldi pantalonumhafif bol bacakları ama daha bol gibi olur diye düşünüyordum şu an hafif potluk var hamilelik sonuna doğru skinny olur bence bu bir de likralı kot gibi değil rahat giyilebilir göbek kısmı ayarlanabilir değil lastikli, düşmüyor ama normal kota alistigim için sanırım beli sıkı gibi gelmiyor sanki belim aciliyormus hissi var ama orada göbeğe denk gelecek kumaş kısmı başlıyor aslında siyah olunca bissuru kombin yapabilirim gibi geliyor bunu gondermicem bı şans verebilirsin canım T tweeetyyy
Valla kim kime ilgi alaka gösteriyor ki bu devirde herkes kendi derdine düşmüş kimse kimsenin umrunda olmadığı gibi ,hiçbir katkıları olmayacağı gibi aa neden bize söylemediniz moduna giriyor herkes biz nazar mı değeceğiz yani diyorlar . Yani söylesende memnun olmuyorlar söylemesende.Söylemezsek ayıp olur olayını anlamıyorum canım. Ayıp olan nedir ki. Ben bebeğim ve kendi huzurum için mümkünse 4-5 ay duyurmayı düşünmüyorum mesela. Çünkü herkes çok meraklı ve sürekli soru bombardımanına tutulmaktan hoşlanmam. Üstelik hamile olduğumu söylediğimde zor günümde napıcaklar bir tabak yemek mi getirecekler yoksa gelip temizliğime mi yardım edecekler.. hiç biri olmayacaksa geç öğrenmelerinde sakınca yok bence. Tabi her aile her insan farklıdır eksta ilgi alaka göreceğinize inanıyorsanız gönül koyan olacaksa söylemekte sakınca yok elbetteki
Tabii kiiLink istiyorum kuzum
Benimkinin aynısı sana çok yakışmış galiba benimde kendi bedenimi almam lazımdıDefactodan geldi pantalonumhafif bol bacakları ama daha bol gibi olur diye düşünüyordum şu an hafif potluk var hamilelik sonuna doğru skinny olur bence bu bir de likralı kot gibi değil rahat giyilebilir göbek kısmı ayarlanabilir değil lastikli, düşmüyor ama normal kota alistigim için sanırım beli sıkı gibi gelmiyor sanki belim aciliyormus hissi var ama orada göbeğe denk gelecek kumaş kısmı başlıyor aslında siyah olunca bissuru kombin yapabilirim gibi geliyor bunu gondermicem bı şans verebilirsin canım T tweeetyyy
Teşekkür ederim canımBenimkinin aynısı sana çok yakışmış galiba benimde kendi bedenimi almam lazımdıgüle güle kullan canım o zaman seninki kedin erkek karnın sivri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?