2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla ben gittim bilmiyordum başta doktor oraya gebelik yazınca revizyon vermiyor diye muayene ücreti aldılar.
Takibini yapan doktora git bencede troitlerine baktırmak istediğini söyle ozaman sigorta kapsar. Gebeliği de sonuçları gösterirken söylersin hiç söylemesen ona göre değerlendirmede bulunmaz yanıltır filan

Benim kilo daa masaallah 57 ile basladiim bu yolda 60 gordum bugun
Ben kilo veremeden hamile kaldım 63.4 ile başlamıştım 62.8e düştüm, bugün 62.9 olmuşum yarım kilocuk vermişim ama almıyorum da kilo çok ilginç metabolizma çok hızlı sanırım

Benden de sürekli sarımsı kremimsi jel dokulu leke geliyor canım. Arada bir yeşile dönük oluyor . Dr eğer kaşıntı yanma kötü koku vs yoksa ilaç kullanmanı önermiyorum bolca su iç dedi.
Ya bende de var o bazen sari bazen beyaz akıntı inşallah normaldir kasinti faln yok ama

Ben kilo veremeden hamile kaldım 63.4 ile başlamıştım 62.8e düştüm, bugün 62.9 olmuşum yarım kilocuk vermişim ama almıyorum da kilo çok ilginç metabolizma çok hızlı sanırım
Ben sana yetisirimmax 2 hafta..dun bu halimle mutfaga girip kisir pohca yaptim..poff bende gidisat kotu.toplamam lazim..mide bulantisindan cikinca kendimi bu seferde yemege veriyorum

Ay ne güzel ya vallaha biz ayrı şehirde oturuyoruz. Bu şehiri hiç görmeyenleri getiriyor gezdiriyor emrivaki bizde kalıyorlar. Diğer gelinin annesi çocukları buraya geldiler gezdiler iki gün bizde kaldılar hiç demedi bu kadar insan kızın evine götürüyorum yatılı hiç sormadı hiç tanımadığım insanlar beraber evimde kaldılar. Birde bir değil iki değil yani bende rahatsız oluyorum artık, Konya’da işi olan buraya gelen direk bizde kalıyor tanımadığım kişiler. Eşim için sesimi çıkaramıyorum maalesef canım. Yapacak bir şey maalesef yok. Eşime kızsam annesiyle tartışacak kötü gelin olacam ondan sesimi çıkaramıyorum başkası olsa izin vermez

Ben sana yetisirimmax 2 hafta..dun bu halimle mutfaga girip kisir pohca yaptim..poff bende gidisat kotu.toplamam lazim..mide bulantisindan cikinca kendimi bu seferde yemege veriyorum
Benim tam geçmiyor bulantı ya 2-3 güne bir geliyor yine ben de hamur işiyle bozdum kafayı sürekli simit poğaça bir şeyler almaya başladım

Söylemezsek ayıp olur olayını anlamıyorum canım. Ayıp olan nedir ki. Ben bebeğim ve kendi huzurum için mümkünse 4-5 ay duyurmayı düşünmüyorum mesela. Çünkü herkes çok meraklı ve sürekli soru bombardımanına tutulmaktan hoşlanmam. Üstelik hamile olduğumu söylediğimde zor günümde napıcaklar bir tabak yemek mi getirecekler yoksa gelip temizliğime mi yardım edecekler.. hiç biri olmayacaksa geç öğrenmelerinde sakınca yok bence. Tabi her aile her insan farklıdır eksta ilgi alaka göreceğinize inanıyorsanız gönül koyan olacaksa söylemekte sakınca yok elbetteki

Ek gıdada zaten çok uzun tutamıyon benim evde sıcak bide sinekleniyo üç gün tutunca üç günden az tutunda sürekli çöpe kes poşeti poşeti pahalı çok gidiyo benim için iyi oldu benim bi çöp kovam yok çünkü yine içine atıyorum da evde çöp kovası varsa bence mantıksız gerçi bana da mantıksız sabah akşam kapıcı çöp alıyo ne bileyim herkes alıyordu 69 tl idi o zaman aldım

Valla bi daha çocuk yaparsam kıbrısta yaptırcam cinsiyet seçicrm benim kız doğuracağım yok çünkü ceket atsa hamile kalıyorum hep erkek hep erkek

Aaa ben çok şaşırdım memnun kalmamana ya. Ben aşırı memnunum korbelden. Evet poşetleri çok pahalı biz o yüzden muadilini bulduk ondan alıyoruz. Haftada bir atıyorum ben poşeti baya da tutuyor kokuyu yatak odamda duruyo valla yoksa kokudan uyuyamazdık yani. Sadece poşeti çıkarırken balkona çıkarıyorum onun dışına iyi ki aldık dediğim ürünlerden.

Link istiyorum kuzum

Valla kim kime ilgi alaka gösteriyor ki bu devirde herkes kendi derdine düşmüş kimse kimsenin umrunda olmadığı gibi ,hiçbir katkıları olmayacağı gibi aa neden bize söylemediniz moduna giriyor herkes biz nazar mı değeceğiz yani diyorlar . Yani söylesende memnun olmuyorlar söylemesende.

Benimkinin aynısı sana çok yakışmış galiba benimde kendi bedenimi almam lazımdı güle güle kullan canım o zaman seninki kedin erkek karnın sivri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…