2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252

Kızlar benimde aynısı geçen attığımda daha pot duruyordu ama şuna bakın fizik farkı golden-snitch sana daha çok yakışmış canım bayildim

Bu da tam 1 hafta önce attığım şaka gibi aradaki degiseme bakın

Son düzenleme:
Aay ne kadar güzel büyümüş
Ben de tam böyle bol olacak sanmıştım ama maşallah benim bacağa yakında skinny olacak
Ama gerçekten ben bayıldım seninkinin duruşuna inşallah 1 aya yetişirim benimde öyle olur ben senin üstünde duruşunu çok begendim 1 haftadır belim çok aciyordu artık demek ki büyümesindenmis gerçekten seninkide aramızda 1 hafta olmasına rağmen maşallah en güzel gözüküyor annesi

Senin de bir haftada epeyi fark etmiş benim biraz gobusum vardı zaten iç karnım yok hiç herhalde o yüzden direkt dışa vuruyor eski fotolarla karsilatirinca anlıyorum ben de büyüdüğünü özellikle aynı kiyafetlerde net belli oluyor

canım sorması ayıp sen kaç kilosun ve hangi beden aldın. benim bedenim de sana yakın gibi, ben de nasıl alacağıma karar veremiyorum. fikir olsun
Benim boyum 171 cm kilom 56 şuan benim kilom 56 ve üstü 60 kiloya kadar 38 beden oluyor diye normalde 36 beden giyiyorken 1 beden büyük aldım.. şimdi yorumda yapamıyorum tam 1 haftada değişim bende baya olmuş kalcam büyümüş karnım büyümüş.. ama ya kendi bedenin yada bir beden büyük al bir beden büyük alman ileriki zamanlar için rahat ettirir çünkü normalde 36 giyiyorum bir beden büyük pot duruyordu resimdeki gibi kararsizda kalmıştım değiştirsem mi acaba diye ama 1 haftada bu kadar değişim olunca sanki bir beden büyük daha iyi olacak gibi sonraki aylar içinde

Evet yaa benim iç karnım var mı yok mu bilmiyorum ama çok tatlı duruyor masallah annesi

benim boyum kısa 161 kilom 54 şu an. ben de 36 giyiyorum normalde. 38 iyi olcak gibi aynen. sana bence ileride baya oturmuş olcak

Ya senin göbüş ne güzel çıkmıışşş ay maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…