2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ya kuzum çok fazla para ve ayrıca puset almak saçma geliyor. Bir de gerçekten beğenmiyorum. Ben bagi neo yu beğendim. Şuan onda karar kıldım. Eşim al dedi ben de Kasım başı daha biraz bekleyelim dedim
Evet o puset olayı can sıkıcı. Yoksa eezy twist 15 bine düşmüş fiyat cybex için güzel ama Puset de alıyım desen yine uçuyor.

Merhaba konudan bağımsız ama konyada hangi doktora gidiyorsunuz?

Haklısın 3 gün tutmak koku ve sineklerle yapcak sürekli atmakta poşeti bile pahalı en iyisi almamak

Haklısın 3 gün tutmak koku ve sineklerle yapcak sürekli atmakta poşeti bile pahalı en iyisi almamak
Aslında o tarz o kadar pahalı olmayan başka bir çöp kovası da alınabilir o zaman. Mesela benim banyoda kullandığım kova küçücük iki bez atsam dolar e mutfak çöpüne de atılmaz ben her türlü ekstra alcam galiba

cybex gerçekten övüldüğü kadar var mı kızlar? yani aşırı ilgimi çekmedi ama herkes de onu söylüyor. eşim de beğenmedi, gereksiz diyor. başka modeller bakıp duruyorum. kafam karman çorman

Offf eşim de öyle diyor ama doktor öyle birşey mi acaba demedi. Doğal dedi
Benimde belim ağrıdığında sağ diz kapağıma kadar bir ağrı oluyor. Hastane de yattığım süreçte de sürekli hemşirelere söyledim bu durumu hiç fıtık ihtimalinden bile bahsetmediler :)

cybex gerçekten övüldüğü kadar var mı kızlar? yani aşırı ilgimi çekmedi ama herkes de onu söylüyor. eşim de beğenmedi, gereksiz diyor. başka modeller bakıp duruyorum. kafam karman çorman
Cybex hafif ve yer kaplamıyor ben bi çok markanın arabasını sürdüm en çok cybexi beğendim tabii biraz daha pahalı diğer modellere göre

Ben takıldığım bir konu olduğunda sigortacıma soruyorum açıklıyor :) ben doğum teminatlı yaptırmıştım o yüzden bu detayı bilemiyorum canım bence sende bi sor sigortacına :)

Benimde belim ağrıdığında sağ diz kapağıma kadar bir ağrı oluyor. Hastane de yattığım süreçte de sürekli hemşirelere söyledim bu durumu hiç fıtık ihtimalinden bile bahsetmediler :)
O zaman normal ki sallamıyorlar. Ama ben yürürken bile zorlanıyorum gerçekten. Eşime de belli etmemekte çalışıyorum. Diğer türlü rapor aldıracak bana onu da istemiyorum

Yaaa aşkında ben beğenmiştim geri kalan her özelliği de sağlıyor
Ben kullanan arkadaşımı arayıp sordum memnun olduğunu söyledi. Çoğu özelliğini kullanmıyorum bile nasıl takdıysak öyle devam ediyoruz dedi. Bana da güven verdi açıkçası bir çok yerde de görmüştüm :)

O zaman normal ki sallamıyorlar. Ama ben yürürken bile zorlanıyorum gerçekten. Eşime de belli etmemekte çalışıyorum. Diğer türlü rapor aldıracak bana onu da istemiyorum
Ben normalde raporluyum evde yatıyorum. Hastaneye gittiğim gün biraz fazla ayakta kaldım yürürken bir süre sonra ayağımı sürükleyerek yürümek zorunda kaldım ağrım çok arttı. Bence sende kendini zorlama ağrın olduğunda dinlen. Gerekirse bir kaç gün rapor alıp evde dinlenip yeniden başlarsın :)

Cybex hafif ve yer kaplamıyor ben bi çok markanın arabasını sürdüm en çok cybexi beğendim tabii biraz daha pahalı diğer modellere göre
anladım. mesela senin test edip fikir vermen benim için iyi oldu. ben hiçbirini denemedim o yüzden çok fikrim olmuyor :/

Kuzum evdeyken sorun yok zaten. Dersim çoksa başlıyor ama daha çok erken izin için 20.haftadayım

Korbell in muadilini ben bulamadım canım benim bez çöp kovası da küçük 1 günlük yetiyor ama şimdi onun büyüğünü alcam ayak basmalı bi tık büyük bi çöp kovası iş görür gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…