Ya kuzum çok fazla para ve ayrıca puset almak saçma geliyor. Bir de gerçekten beğenmiyorum. Ben bagi neo yu beğendim. Şuan onda karar kıldım. Eşim al dedi ben de Kasım başı daha biraz bekleyelim dedim
Ay ne güzel ya vallaha biz ayrı şehirde oturuyoruz. Bu şehiri hiç görmeyenleri getiriyor gezdiriyor emrivaki bizde kalıyorlar. Diğer gelinin annesi çocukları buraya geldiler gezdiler iki gün bizde kaldılar hiç demedi bu kadar insan kızın evine götürüyorum yatılı hiç sormadı hiç tanımadığım insanlar beraber evimde kaldılar. Birde bir değil iki değil yani bende rahatsız oluyorum artık, Konya’da işi olan buraya gelen direk bizde kalıyor tanımadığım kişiler. Eşim için sesimi çıkaramıyorum maalesef canım. Yapacak bir şey maalesef yok. Eşime kızsam annesiyle tartışacak kötü gelin olacam ondan sesimi çıkaramıyorum başkası olsa izin vermez
Ek gıdada zaten çok uzun tutamıyon benim evde sıcak bide sinekleniyo üç gün tutunca üç günden az tutunda sürekli çöpe kes poşeti poşeti pahalı çok gidiyo benim için iyi oldu benim bi çöp kovam yok çünkü yine içine atıyorum da evde çöp kovası varsa bence mantıksız gerçi bana da mantıksız sabah akşam kapıcı çöp alıyo ne bileyim herkes alıyordu 69 tl idi o zaman aldım
Aslında o tarz o kadar pahalı olmayan başka bir çöp kovası da alınabilir o zaman. Mesela benim banyoda kullandığım kova küçücük iki bez atsam dolar e mutfak çöpüne de atılmaz ben her türlü ekstra alcam galiba
cybex gerçekten övüldüğü kadar var mı kızlar? yani aşırı ilgimi çekmedi ama herkes de onu söylüyor. eşim de beğenmedi, gereksiz diyor. başka modeller bakıp duruyorum. kafam karman çorman
Benimde belim ağrıdığında sağ diz kapağıma kadar bir ağrı oluyor. Hastane de yattığım süreçte de sürekli hemşirelere söyledim bu durumu hiç fıtık ihtimalinden bile bahsetmediler :)
cybex gerçekten övüldüğü kadar var mı kızlar? yani aşırı ilgimi çekmedi ama herkes de onu söylüyor. eşim de beğenmedi, gereksiz diyor. başka modeller bakıp duruyorum. kafam karman çorman
Ya bende ilk hamilelik sonrası tiroit atağı oldu. aniden acıkma titreme filan ve kilo almama. şimdide gebelikte 2 haftadır böyleyim aniden acıkıyorum yemezse elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum. şeker ve tiroide baktırmak istedim. daha önce kontrolümü yapan doktora gitsem daha iyi olur gibi geldi.
Gebeliği söylemezsem sistemden görülür mü acaba ?? sigortaya sorsam bilgi verir mi offf kafam karıştı iyice
Ben takıldığım bir konu olduğunda sigortacıma soruyorum açıklıyor :) ben doğum teminatlı yaptırmıştım o yüzden bu detayı bilemiyorum canım bence sende bi sor sigortacına :)
Benimde belim ağrıdığında sağ diz kapağıma kadar bir ağrı oluyor. Hastane de yattığım süreçte de sürekli hemşirelere söyledim bu durumu hiç fıtık ihtimalinden bile bahsetmediler :)
O zaman normal ki sallamıyorlar. Ama ben yürürken bile zorlanıyorum gerçekten. Eşime de belli etmemekte çalışıyorum. Diğer türlü rapor aldıracak bana onu da istemiyorum
Ben kullanan arkadaşımı arayıp sordum memnun olduğunu söyledi. Çoğu özelliğini kullanmıyorum bile nasıl takdıysak öyle devam ediyoruz dedi. Bana da güven verdi açıkçası bir çok yerde de görmüştüm :)
O zaman normal ki sallamıyorlar. Ama ben yürürken bile zorlanıyorum gerçekten. Eşime de belli etmemekte çalışıyorum. Diğer türlü rapor aldıracak bana onu da istemiyorum
Ben normalde raporluyum evde yatıyorum. Hastaneye gittiğim gün biraz fazla ayakta kaldım yürürken bir süre sonra ayağımı sürükleyerek yürümek zorunda kaldım ağrım çok arttı. Bence sende kendini zorlama ağrın olduğunda dinlen. Gerekirse bir kaç gün rapor alıp evde dinlenip yeniden başlarsın :)
Ben normalde raporluyum evde yatıyorum. Hastaneye gittiğim gün biraz fazla ayakta kaldım yürürken bir süre sonra ayağımı sürükleyerek yürümek zorunda kaldım ağrım çok arttı. Bence sende kendini zorlama ağrın olduğunda dinlen. Gerekirse bir kaç gün rapor alıp evde dinlenip yeniden başlarsın :)
Aslında o tarz o kadar pahalı olmayan başka bir çöp kovası da alınabilir o zaman. Mesela benim banyoda kullandığım kova küçücük iki bez atsam dolar e mutfak çöpüne de atılmaz ben her türlü ekstra alcam galiba
Korbell in muadilini ben bulamadım canım benim bez çöp kovası da küçük 1 günlük yetiyor ama şimdi onun büyüğünü alcam ayak basmalı bi tık büyük bi çöp kovası iş görür gibi