2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
anladım. mesela senin test edip fikir vermen benim için iyi oldu. ben hiçbirini denemedim o yüzden çok fikrim olmuyor :/
Sen yine almadan önce bence bir çok markayı dene katla aç kaldırmaya çalış ama kaldırma hamileyiz
Bi tart elinle böyle içine sineni al hayatım :)

Kızlar progestan iğne vurulan var mı aramızda ben 3 aydır kullanıyorum 3 günde bir artık hasta gibiyim hamile gibi değil de tövbe yarabbim elim kolum kalkmıyor tuvalete bile gidicek halim yok artık tükendim iğne etkisi olabilir mi bu durum diğer 3 gebeliğimde de halsizlik oluyordu ama bu çok başka bişey kemiklerim ağrıyor resmen kafam yastıktan kalkmıyor mide bulantısı kusma da var yanında iğne olanlarda bu durum yaşıyor mu acaba ?

Ben hemsireyim 1 aydir neredeyse full raporla geciyor. Bulanti kusma cok fazla bende prilam kullaniyorum ama yinede ona ragmen bunu yazarken bile oguruyorum o derece. Hasta gibiyim surekli yatiyorum

Ben hemsireyim 1 aydir neredeyse full raporla geciyor. Bulanti kusma cok fazla bende prilam kullaniyorum ama yinede ona ragmen bunu yazarken bile oguruyorum o derece. Hasta gibiyim surekli yatiyorum
Geçmiş olsun canım progestan iğnesi ağır bi iğne etkilerine de baktım uyku halsizlik yazıyor ve ben tam 3 aydır kullanıyorum artık yaşıyor muyum ölü müyüm anlamıyorum o dereceyim iğne etkisi mi acaba dedim

Canım ben igne veya ilaç kullanmıyorum ama o halsızlık bende de var sürekli yatasım geliyor hıc bır iş göremiyorum bende resmen hasta modundayım buna da şükür diyorum ama hamılelıkten de olabılır malum hormonlar

Evet sarımsı şekilde oluyor birkaç gündür özellikle daha yoğun
Benimde canım korktum şimdi eşime yazdım acile gıdıp bı ıdrar testı vermeye gıdeyim diyorum enfeksiyonda tehlikeli gunde 3 lıtreden az su da içmiyorum hiç anlamıs değilim

Kızlar akıntınız var mı
Progestani bıraktığımdan beri çok olmuyor ama haftasonu iş yaparken bildiğin aktığını hissettim çamaşırım su gibi ıslaktı afedersin. Bugün de yine geldiğini hissettim ama beyaz kokusuz normal bir akintiydi son günlerde biraz usuttum gibi ona bağladım. Bariz çok bir akıntım olmuyor

Canım ben ilk gebeliğimde kullandım 3bucuk ay ve kademeli bıraktırdı önce 5 günde bir sonra haftada bir sonra da tamamen kesti doktor. Ama aynıları bende de vardı bulantı kusmam olmuyordu ama halsizlik kafam kalkmıyordu sürekli yatıyordum zaten 3-3bucuk ay full yattım. Üstüne birde iğne yerlerinde oluşan beze ve ağrısı cabası. Kontrolün ne zaman kademeli bırakmaya geçmiyomu daha

Canım o su gıbı akıntı vajına kendını korurmus ondan olurmus o cok normal bende de oluyordu ama sarı akıntı korkuttu bırde sankı psıkolojık mı bılmıyorum kasıntı ve bobrek agrım da var bı gıdıp test vereyım de en fazla ıcım rahatlar

Evet evet en iyisi test verip sonucu görmek

Hem iğne hem hap kullanıyorum. Hepsi bende de oluyor. Daha fazla idi doktora söylediğimde bu iğne ve hapların yaptığını söyledi dozunu azalttı biraz rahatladım ama devam ediyor ilaçlar bitmediği için.

Sen yine almadan önce bence bir çok markayı dene katla aç kaldırmaya çalış ama kaldırma hamileyiz
Bi tart elinle böyle içine sineni al hayatım :)
cumartesi mağaza mağaza gezmek için enerji toplamaya başladım bugünden. Hepsini tek tek denicem. Hatta buraya da yine yazarım merak edenler için. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…