2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende dedim sürahiden su doldururken zorlandım elim titredi resmen normalde koltuk kaldıran Herkül gibiydim

Kızlar OiOi silikon ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı daha önce su an Hepsiburada da %50 indirim var
Güzel kaliteli ben kızıma almıştım kaşıkları filan da yumuşak dişsiz henüz damakla ek gıdaya geçen bebekler için ideal normalde silikonlarda belli bi süre sonra koku olabiliyor bu markada denk gelmedim öyle bi duruma. Ama finalde yine metal tatlı kaşığı normal tabağa dönüyorsun yani ilk ek gıda heyecanı ne varsa dolduruyorsun şuan 1 buçuk yaşına yaklaştı metal tatlı kaşığı yeter diyorum diğerlerini de o istemiyor artık zaten özellikle kaşığıda abartmışım baya var. Oyüzden %50 indirimdeyken alınabilir ama normal fiyatları çok uçuk. Emzik, emzik kutusu vs onları kullanmadım sadece ek gıda dönemi kullandım o markayı

cybex gerçekten övüldüğü kadar var mı kızlar? yani aşırı ilgimi çekmedi ama herkes de onu söylüyor. eşim de beğenmedi, gereksiz diyor. başka modeller bakıp duruyorum. kafam karman çorman
Bebekle ilgili olan herşeyi kendin seç bence eşin sadece ilk kurulumunda bakıyor sadece gerisinde hep sen kullanacaksın

Üşütmüş olabilir misin

Peki almalı mıyım önlüğü vs falan yoksa çok kısa süreli mi kullaniliyor her şeyi alasim geliyor bir yandan da gereksiz bir şey almak istemiyorum

Peki almalı mıyım önlüğü vs falan yoksa çok kısa süreli mi kullaniliyor her şeyi alasim geliyor bir yandan da gereksiz bir şey almak istemiyorum
Ya aslında o tamamen sana bağlı benim bebe önlük kullanmıyo mesela iyiki pahalı bişi almamışım çünkü boynuna geçirtmiyor eğer bebeğin kullandırırsa muhtemelen üç yaşına kadar kullanırsın ama önemli olan kullandırması ben kaşık olarak ucuz bi slikon kaşık almıştım sonra da doddl marka kaşık setini aldım memnunum şuan bayağı tabak olarakta fişler priceın ikili tabağı var pek kullanmıyorum İKEA’nın düz 6 lı plastiğini aldım sürekli onları kullandım yetiyordu da memnunum

Ayy kızlar ıyıkı gıtmısım doktor vajınal enfeksıyon var dedı yarın doktoruma gıdıcem dırek cok korkuyorum ıdrar tahlılınden anlyan var mı korkudan unutmusum ılerı bı sevıyede mı

Eklentiler

• IMG_1625.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1624.webp
    19 KB · Görüntüleme: 66
O zaman çok gerek yok gibi sanki

Ek gıdada mama sandalyesinde kendileri de yemek istiyorlar filan bütün mama yerlerde o önlüğün önü toparlıyor azda olsa döküleni ama kalanı yine yerlerde ama baktım kışın yine kollar gene batıyor gene üst baş değiştirmek gerekiyor gittim normal muşambalı kollu önlük aldım onunda kollarında lastik yok habire düşüp duruyor kullanışsız busefer kolları lastikli aldım önü muşamba olduğundan üstü de batmıyor yoksa yemek alta geçiyor. Bide ek gıda için vakumlu tabak gerekiyor yoksa tabak yerlerde ama erken mi bilemedim belki bi sonraki Kasım indiriminde tam ek gıda döneminde de alabilirsin yada almışken şimdi alayım dersen sen bilirsin. Ama ben döndüm dolaştım basit bişeye geçtim yani

Eklentiler

• IMG_5978.webp
    25 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_5979.webp
    14 KB · Görüntüleme: 60
Aaa bunlar daha mantıklı sanki evet en azından kollari falan da batmaz doğru seneye kasim-aralikta ek gıdaya geçeriz herhalde tekrar bir indirim yakalarim taaa o zamana

Ayy kızlar ıyıkı gıtmısım doktor vajınal enfeksıyon var dedı yarın doktoruma gıdıcem dırek cok korkuyorum ıdrar tahlılınden anlyan var mı korkudan unutmusum ılerı bı sevıyede mı
Ayy ben de yarın gideceğim. İlaç falan verdi mi doktor ne dedi tamam olarak canım

Aaa bunlar daha mantıklı sanki evet en azından kollari falan da batmaz doğru seneye kasim-aralikta ek gıdaya geçeriz herhalde tekrar bir indirim yakalarim taaa o zamana
Evet ek gıda da kışa gelecek yaz olsa zaten askılı kısa kollu giyiyolar ağzı yüzü kolları yıkıyorsun ama kışın kollar batıyor sıyırsanda bu sefer üst değiştirmeye dönüyor her beslenme sonrası iş

O zaman OiOi biraz dursun bu önlükler daha mantıklı geldi hem de 1 sene var doğru söylüyorsun çok gaza geldim indirim görünce

Canım idrarda kanın şekilli elemanları, bakteri olmaz senin tahlilinde çok az da olsa var hafif bir enfeksiyon canını sıkma birşey olmaz doktorun ilaç başlar mı başlamaz mı bilmiyorum ama bol bol su iç korkmana gerek yok

Aynen işte o yüzden onların beklentisi doğrultusunda değilde kendi açımdan değerlendiriyorum canım. Bu ikinci gebeliğim olduğu için karnım çabuk çıkar 5. Ayı gizleyemem de 4. Ayı görmem şart benim milletin meraklı çenesini ne kadar az çeksem o kadar iyi mantığıyla hani

O zaman OiOi biraz dursun bu önlükler daha mantıklı geldi hem de 1 sene var doğru söylüyorsun çok gaza geldim indirim görünce
Biz kadınlar indirim görmeyelim yeterki elimiz ayağımız titriyor illa alcaz ama sakin ol canım bende kal ve sessizce uzaklaş hepsiburadadan

Ya bende de var o bazen sari bazen beyaz akıntı inşallah normaldir kasinti faln yok ama
Normal canım normal benim ilk gebelikte de çok olurdu böyle. Bol su iç derdi doktorum şimdi normalden hariç arada hafif yeşile dönük akıntı olmasına rağmen yine gebelik kaynaklı normal dedi . Kaşıntı koku yanma olmadığı sürece sorun etme bol su iç, Biz ilaç kullanmanızı önermiyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…