2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Senin durumun farklıymış yerinde olsam bende söylemezdim. Hani ilk zamanlar sıkıntı düşük riski vs bi kap yemek yaparlar eve iki süpürge tutarlar filan ama yok iki taraftan da bi fayda görmüceksem mümkünse doğumda filan öğrensinler derdim

Bakk işte bebekler melek ve cidden bazen kötü nefisle karşılaşınca etkileniyorlar özellikle de tutunma aşamasını geçmeden söylenmemeli bence. En yakınlar hariç En az ilk 3 ay gizlenmeli. Kimin içindem ne düşündüğünü bilemeyiz sevinen kadar kıskanan da olur

Aynen öyle canım inan bana bende farklı olsun isterdim. Madem en zor anımda destekleri yok varsın geç öğrensinler onlara değişen birşey yok nasılsa elimden gelse doğuma giderken söylerim

Ay cok tesekkur ederım canım doktor da ıdrarda degıl dedı yarın bakalım ne derse doktorum sımdı papatya suyu ıle taharet alayım kuru tut dedı ama ımkansız gıbı bısey sureklı ıslaklık var

Sadece kötü niyetli değil bazen iyi düşünenlerinde nazarı denebiliyor. Doğduktan sonra ana babanın bile nazarı denebiliyor evladına kötü düşünülmüyor pis nefis yok ama değiyor bazen yani. Şimdi kim iyi kim kötü gözle bakar bilemeyiz oyüzden bende cinsiyete kadar dışarı akrabalara söylememe taraftarıyım evlatlarımız Allah’a emanet

Aynen öyle canım inan bana bende farklı olsun isterdim. Madem en zor anımda destekleri yok varsın geç öğrensinler onlara değişen birşey yok nasılsa elimden gelse doğuma giderken söylerim
Anlıyorum canım durum daha farklı sende oyüzden nekadar geç bilirlerse okadar iyi haklısında. Keşke yardımları dokunsada böyle olmak yerine hep destek olsalar

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş canım sizin de nişandan dolayı istemeden söylenme durumu olmuştu hatırlıyorum nişan olmasa sadece anneleriniz bilecekti :) sağlık olsun canım sağlıkla sıhhatle gelsin minnak

Evet haklısın canım kötüler haricinde iyi düşünen ya da aşşırı sevinenlerinde nazarı değiyor. Anne babanın bile evladına nazarı değiyor. Sağsalim cinsiyetleri öğrenip şu tutunma aşamalarını geçelim ondan sonra istmesekte karnımız büyücek anlaşılacak

Sağol canım benim

İyi akşamlar anneler ve anne adayları Bebek arabalarına bakmaya başladım. Inglesina Classica çok hoşuma gitti ama bilemedim. Ergonomik değil gibi geldi ve sanırım biraz dikkat çeker disarida. Sizlerin yorumu ne olur?

Ay cok tesekkur ederım canım doktor da ıdrarda degıl dedı yarın bakalım ne derse doktorum sımdı papatya suyu ıle taharet alayım kuru tut dedı ama ımkansız gıbı bısey sureklı ıslaklık var
Evet canım kuru tutman imkansız gibi ama sen taharetini yap faydalı gelir , bol bol da su

Kızlar ben yine hasta oldum
Boğazım çok ağrıyo öksürüyorum sırtım da ağrıyor. İshal de olmuşum bir yandan. Nasıl geçer ki? Ballı ıhlamur içtim patates haşlaması yedim ishalim biraz geçti ama vücudum hala kırılıyor. Doğal önerileriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…