ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.172
- 53
Bebegin erkek miBu arada göbeğini paylaşan annişler ne kadar tatlısınız öyle ya maşallah size, ben paylaşamıyorum çünkü benim karnımda bi tüylenme oluştu beni çok rahatsız ediyor umarım geçicidir kalıcı olduğu ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
Canım bol bol havuç ye, havuç suyu iç su artiyormus o şekilde, belki toparlar birazAyy anca geldim kuzum şimdi görüyorum mesajınıhaberler bir öncekine göre iyi gibi bebek iki haftada 800 gram almış 2550 olmuş başı yukarıda maalesef vajinal doğum mümkün değil ama suyumuz iyice azalmış doktor istersen bu hafta alabiliriz risk var ama hareket takibini sıkı yaparım dersen bir hafta daha bekleyip 36 yı görelim dedi yani bu doktorum 5 Mart'da yapmaktan yana doğumu fakat iki ayrı doktorda takipliyim diğer doktoruma yarına randevu bulabildik birde onun görüşünü alacağız tek doktorla erken doğuma karar vermekten korktuk galiba biraz bilmiyorum kafam çok karışık bu arada 35 den sonra ciğer geliştiriciye gerek yokmuş dünya sağlık örgütüde bu kanıdaymış 35 den sonra korkmamıza gerek yok dedi
Erkek. Cinsiyetle mi alakalı kiBebegin erkek mi
Ay bende öyle, perdeci gelecek mutfağa perde yaptiricam bi de hali alicam, onları bekliyorum öyle yapicam temizliği sonra da temiz temiz sermeyi düşünüyorum, süpürge falan mecbur yaptım da yerleri bu 8 aylik süreçte taş çatlasın 10 kere silmisimdir çok zor oluyo, çocuğun kiyafetleriydi yatak ortusuydu yıkanacak her şeyi yıkadım utuledim onlarla ilgili bisi kalmadı, çantayı da hazırladım bi işte peçete havlu diş fırçası tarak falan koyacak, en geç 5 marttan sonra temizliğe başlamayı düşünüyorum mutfağı da silcem her yer yağ2 döndüm bi çamaşır attım bizim süpürge standart süpürge bana ağır geliyor halıyı süpürürken yenisini aldırcam taşıyamıyorum ama pahalı bekliyorum istediğimi alabilmek içinbende gırgır yaptım geldim. Evi hala pok götürüyor amaaaan purt çokta fifi deyip yaydım yine göbeği
Benim de tuylenmem arttı, bebisimizin testesteron hormonu anneyi de etkiliyor, bu sebeple kıllanma artıyor endişeniz olmasinErkek. Cinsiyetle mi alakalı ki
Leğen kemiği genişliyor diyorlar, hormonlarimiz doğum kolaylassin diye artık esnetiyo vücudu, yürümeyi yeni öğrenmiş ördek gibi yürüyorum bende dhdjdjdkızlar benim iki gündür vajinamda ağrı var ara ara batma oluyor ama ağrı böyle sanki birisi oraya saatlerce baskı uygulamışta içindeki kemiklerim sızlıyor gibi 34. haftadayım normal mi bu durum aranızda yaşayan var mı
İyice ağırlaşınca nasıl yapcan kuzumAy bende öyle, perdeci gelecek mutfağa perde yaptiricam bi de hali alicam, onları bekliyorum öyle yapicam temizliği sonra da temiz temiz sermeyi düşünüyorum, süpürge falan mecbur yaptım da yerleri bu 8 aylik süreçte taş çatlasın 10 kere silmisimdir çok zor oluyo, çocuğun kiyafetleriydi yatak ortusuydu yıkanacak her şeyi yıkadım utuledim onlarla ilgili bisi kalmadı, çantayı da hazırladım bi işte peçete havlu diş fırçası tarak falan koyacak, en geç 5 marttan sonra temizliğe başlamayı düşünüyorum mutfağı da silcem her yer yağ
Eşim kadın tutalım dedi güvenemem istemem dedim, annem gelsin dedi hayır dedim zaten küsüm tartıştık konuşmuyoruz onlarla bi sebepten, ben yapmak istiyorum yani nasl diyim çocuğum gelecek diye evi ben temizlemek istiyorum ki mutlu oluyorum onun için temizledigimdenİyice ağırlaşınca nasıl yapcan kuzumben şahsen eşimden söz aldım bayramdan hemen önce temizlikçi sözüm var onlarda uçmuş fiyatları ama yapacak bişi yok versin. Halıları da o zamana vercem yıkamaya inşaAllah eşinle bir küçük anlaşmaya bakar kız ayyyyyyy çok ağrıyor iki göz yaşı pıt belim koptu cort bir defacık tutulamayacak bişi değil demi
Aa çok garip ilk defa duydum. Benimki de erkek ama tüylenme hiç olmadı hatta bıyıklarımı 2 ayda bir falan alır oldum. Bizimkinin testosteronu komple kendine mi gidiyo acaba saçlı sakallı bi şey geliyomuş djdkkfBenim de tuylenmem arttı, bebisimizin testesteron hormonu anneyi de etkiliyor, bu sebeple kıllanma artıyor endişeniz olmasin
Tabiki insan nasıl mutlu oluyorsa öyle yapmalı kuzum. Böyle mutlu olacaksan yaya yaya yaparsın missssEşim kadın tutalım dedi güvenemem istemem dedim, annem gelsin dedi hayır dedim zaten küsüm tartıştık konuşmuyoruz onlarla bi sebepten, ben yapmak istiyorum yani nasl diyim çocuğum gelecek diye evi ben temizlemek istiyorum ki mutlu oluyorum onun için temizledigimdenben kocamdan yardım sözü aldım, beraber yapalım bebeğimiz gelecek biz temizleyelim diye tamam dedi perdeleri o asar mesela, süpürgeyi de ona yaptırırım, evim küçük zaten , kapıları da eşim siler ben camları ve mutfağı silicem tek ağir şey onlar. İşte trendyoldan tencere tava organizeri alicam, bi kaç deterjan falan onları almayı bekliyorum öyle baslayacagim nasipse illa tam olacak her şey shshsh
Ay ne güzel heves etmişsin, valla imrendim ama çok ağırlaşıyor ve yoruluyor insan gerçekten. Birini tutup onla beraber yapsanız daha iyi olabilir senin açından, camlara hele benim ödüm kopar temizlik için gelen kadını bile çıkarmıyorum kolunun yettiği yere kadar sil diyorum. Karnın da büyüdü ya, dengen falan bozulur bir an başın döner allah korusun. Sen yine bence eşini dinle önceden anlaş ama hep beraber yapıcaz kaytarmak yok diye, sen eşin kadın üçünüz girişince ev bir günde püripak olurEşim kadın tutalım dedi güvenemem istemem dedim, annem gelsin dedi hayır dedim zaten küsüm tartıştık konuşmuyoruz onlarla bi sebepten, ben yapmak istiyorum yani nasl diyim çocuğum gelecek diye evi ben temizlemek istiyorum ki mutlu oluyorum onun için temizledigimdenben kocamdan yardım sözü aldım, beraber yapalım bebeğimiz gelecek biz temizleyelim diye tamam dedi perdeleri o asar mesela, süpürgeyi de ona yaptırırım, evim küçük zaten , kapıları da eşim siler ben camları ve mutfağı silicem tek ağir şey onlar. İşte trendyoldan tencere tava organizeri alicam, bi kaç deterjan falan onları almayı bekliyorum öyle baslayacagim nasipse illa tam olacak her şey shshsh
O kadarını bilemiyorum artık shsjsj ama doktorum bana öyle dedi, yani şöyle düşün mesela annenin kanından genetik teste bakılıyor ya ikili test değil diğeri pahalı olan, yani bebisimizin hormonları da bize geciyo ama tuylenme olmamasinin sebebini bilmiyorum seninkinde belki senin çocuk olması gerektiği kadar salgiliyordur belki sorun bizdedirAa çok garip ilk defa duydum. Benimki de erkek ama tüylenme hiç olmadı hatta bıyıklarımı 2 ayda bir falan alır oldum. Bizimkinin testosteronu komple kendine mi gidiyo acaba saçlı sakallı bi şey geliyomuş djdkkf
Biz temizlik yaparken ben çok eğleniyorum çünkü eşim hay ben bu dünyaya niye geldm moduna giriyor çok komik ama kacis yokTabiki insan nasıl mutlu oluyorsa öyle yapmalı kuzum. Böyle mutlu olacaksan yaya yaya yaparsın missss
ben şansen temizlik yapınca mutlu olmadığım için kendi bakış açımla baktım biraneşime yardım et desem iyice çıldırtıyor aman yok düşünmesi bile gerdi.
Ay benimki de hep çatlakBu arada göbeğini paylaşan annişler ne kadar tatlısınız öyle ya maşallah size, ben paylaşamıyorum çünkü benim karnımda bi tüylenme oluştu beni çok rahatsız ediyor umarım geçicidir kalıcı olduğu ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
Camlarimizin dışı yok bizim açılır kapanır kapı şeklinde camlarimiz yani dışarı sarkmaya gerek yok yoksa bende cesaret edemezdimmmAy ne güzel heves etmişsin, valla imrendim ama çok ağırlaşıyor ve yoruluyor insan gerçekten. Birini tutup onla beraber yapsanız daha iyi olabilir senin açından, camlara hele benim ödüm kopar temizlik için gelen kadını bile çıkarmıyorum kolunun yettiği yere kadar sil diyorum. Karnın da büyüdü ya, dengen falan bozulur bir an başın döner allah korusun. Sen yine bence eşini dinle önceden anlaş ama hep beraber yapıcaz kaytarmak yok diye, sen eşin kadın üçünüz girişince ev bir günde püripak olur
Ayy allahin lutfunun verdiği hasara gıpta ile bakılır, kusacak olan çıksın kimse kusura bakmasın canım. İnsan büyütüyoruz içimizde, siz benim g.tü görseniz harita gibi olmuş çatlakliktan sjsjsjsAy benimki de hep çatlakhemde akıl işi değil öyle böyle çatlak değil tiksinmesinler diye paylaşmiyorum kapalı paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?