2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günooo, güncelleme ile geldim ben 33+2 yim şuan, dün gece berbat geçti, mide yanması ayrı, mide bulantısı ayrı, bebis iki kaburgamin arasina soktu kafasını, kaburgamin ortadaki birlesim olan kemik yeri agridi öldüm ağrıdan, böyle olurken bir de karnımda hareket ettiği için tüm karın kaslarım agridi, vajina baskisini saymiyorum bile, bi de çok huzursuzum sebebini anlayamadgm bir şekilde Hatta dün gece biraz tırstım desem yalan olmaz çünkü vajina baskisiyla beraber belimde ve sirtimda ağrılar oldu tabi normal ama insan korkuyor

Bebegin erkek mi

Canım bol bol havuç ye, havuç suyu iç su artiyormus o şekilde, belki toparlar biraz

Ay bende öyle, perdeci gelecek mutfağa perde yaptiricam bi de hali alicam, onları bekliyorum öyle yapicam temizliği sonra da temiz temiz sermeyi düşünüyorum, süpürge falan mecbur yaptım da yerleri bu 8 aylik süreçte taş çatlasın 10 kere silmisimdir çok zor oluyo, çocuğun kiyafetleriydi yatak ortusuydu yıkanacak her şeyi yıkadım utuledim onlarla ilgili bisi kalmadı, çantayı da hazırladım bi işte peçete havlu diş fırçası tarak falan koyacak, en geç 5 marttan sonra temizliğe başlamayı düşünüyorum mutfağı da silcem her yer yağ

Leğen kemiği genişliyor diyorlar, hormonlarimiz doğum kolaylassin diye artık esnetiyo vücudu, yürümeyi yeni öğrenmiş ördek gibi yürüyorum bende dhdjdjd

Kızlar selamlar bu bebeklerin kusma konusuyla ile ilgili konuyu görünce bir kaç telefon trafiği yaptım ablamda dahil telefonlarda görüştüm tecrübeli insanlardan fikir almak iyidir. Birincisi relax oluyoruz tabi tecrübeli olanlar konuya daha hakim. Hani bayılan insanı çok hafif yan çevirirler dili arkaya gitmesin diye ama tam yan değil çocuğu hafif yan çevirip sosis gibi iki yastık arasına sıkıştırıp yatırmış çoğu. Kafasının altında yastık yok ili yanında var anladınız siz. Zaten gün içerisinde anakucağı mantığı da bu gözümüzün önünde olacaklar biiznillah. Ben muhtemelen anakucağına yatırırım. Bu ölümler dediğimiz şeyler çocuğun uzun süre yatırılıp bakılmaması durumunda oluyormuş. Zaten 2-4 ay arası geçerli her çocuk da kusan eden çocuk değil. Tedirgin olmayalım tedbir alalım dedi hepsi. Zaten lohusa döneminde bir sürü psikolojik sıkıntıyla uğraşacağız birde aman çocuk ölmesin moduna girmeyelim dendi.

İkinci konu ise mama verme konusunda ben veririm diyordum. Ancak çocuk emdikçe süt çoğalıyormuş o nedenle bir süre bebeği memede tutalım gece gündüz ki huzursuz oldukça emsin mantığında tecrübeli anneler. 2 yaşına kadar da bol bol emzirmişler sadece biraz sabır lazım diyorlar. Evet başta bebek doymayabiliyormuş ama o memeden çekmeyin kafasını orda uyusun kalksın dediler. Anlaşılan afrikalı kabileler gibi memeler fora gezcem mantıklı geldi. normal şartlarda konuştuğumuzu da unutmayalım.

Sabah sabah tecrübeli analar konferansında yorumdum ok kib bay

Ya of 20 sayfa konusmussunuz oku oku bitmiyor sjsjsjs dün gece uyurken kocam sarıldı, kocam sarilinca bebek çek lan elini der gibi tekme attı, kocam diyor ki çocuk rahatsız oldu galiba diyip arkasını dönüp uyudu, o arkasını dönünce bebem hareket etmeyi bıraktı, rahatsız olmasına imkan yok sanırım anneci olacak :)

İyice ağırlaşınca nasıl yapcan kuzum ben şahsen eşimden söz aldım bayramdan hemen önce temizlikçi sözüm var onlarda uçmuş fiyatları ama yapacak bişi yok versin. Halıları da o zamana vercem yıkamaya inşaAllah eşinle bir küçük anlaşmaya bakar kız ayyyyyyy çok ağrıyor iki göz yaşı pıt belim koptu cort bir defacık tutulamayacak bişi değil demi

Eşim kadın tutalım dedi güvenemem istemem dedim, annem gelsin dedi hayır dedim zaten küsüm tartıştık konuşmuyoruz onlarla bi sebepten, ben yapmak istiyorum yani nasl diyim çocuğum gelecek diye evi ben temizlemek istiyorum ki mutlu oluyorum onun için temizledigimden ben kocamdan yardım sözü aldım, beraber yapalım bebeğimiz gelecek biz temizleyelim diye tamam dedi perdeleri o asar mesela, süpürgeyi de ona yaptırırım, evim küçük zaten , kapıları da eşim siler ben camları ve mutfağı silicem tek ağir şey onlar. İşte trendyoldan tencere tava organizeri alicam, bi kaç deterjan falan onları almayı bekliyorum öyle baslayacagim nasipse illa tam olacak her şey shshsh

Benim de tuylenmem arttı, bebisimizin testesteron hormonu anneyi de etkiliyor, bu sebeple kıllanma artıyor endişeniz olmasin
Aa çok garip ilk defa duydum. Benimki de erkek ama tüylenme hiç olmadı hatta bıyıklarımı 2 ayda bir falan alır oldum. Bizimkinin testosteronu komple kendine mi gidiyo acaba saçlı sakallı bi şey geliyomuş djdkkf

Tabiki insan nasıl mutlu oluyorsa öyle yapmalı kuzum. Böyle mutlu olacaksan yaya yaya yaparsın missss

ben şansen temizlik yapınca mutlu olmadığım için kendi bakış açımla baktım biran eşime yardım et desem iyice çıldırtıyor aman yok düşünmesi bile gerdi.

Ay ne güzel heves etmişsin, valla imrendim ama çok ağırlaşıyor ve yoruluyor insan gerçekten. Birini tutup onla beraber yapsanız daha iyi olabilir senin açından, camlara hele benim ödüm kopar temizlik için gelen kadını bile çıkarmıyorum kolunun yettiği yere kadar sil diyorum. Karnın da büyüdü ya, dengen falan bozulur bir an başın döner allah korusun. Sen yine bence eşini dinle önceden anlaş ama hep beraber yapıcaz kaytarmak yok diye, sen eşin kadın üçünüz girişince ev bir günde püripak olur

Ben de berbat uyudum. Mide yanmasindan dogru düzgün uyuyamadim, sanki sekerim yükselmisti ve yirmi kere tuvalete kalktim. Sersem oldum resmen. Oglum da benle yatar ben kalktiktan 10 dakika sonra o da uyanir, bugün o da mi sersem oldu bilmiyorum hareketleri cok yavas. Cok düsünmemeye calisiyorum, huzursuz olmustur dinlensin diyorum ama aklim sürekli orda.

O kadarını bilemiyorum artık shsjsj ama doktorum bana öyle dedi, yani şöyle düşün mesela annenin kanından genetik teste bakılıyor ya ikili test değil diğeri pahalı olan, yani bebisimizin hormonları da bize geciyo ama tuylenme olmamasinin sebebini bilmiyorum seninkinde belki senin çocuk olması gerektiği kadar salgiliyordur belki sorun bizdedir

Biz temizlik yaparken ben çok eğleniyorum çünkü eşim hay ben bu dünyaya niye geldm moduna giriyor çok komik ama kacis yok

Ay benimki de hep çatlak hemde akıl işi değil öyle böyle çatlak değil tiksinmesinler diye paylaşmiyorum kapalı paylaşıyorum

Camlarimizin dışı yok bizim açılır kapanır kapı şeklinde camlarimiz yani dışarı sarkmaya gerek yok yoksa bende cesaret edemezdimmm ya beni korkutan mutfak çünkü hem silip hem kendime göre duzenlicem çünkü hamilelik sürecinde bulaşık mak. Kocam yerlestirdi afedersin ne nerde belli değil kafasına göre davranmış o yüzden benim yapmam lazım

Ay benimki de hep çatlak hemde akıl işi değil öyle böyle çatlak değil tiksinmesinler diye paylaşmiyorum kapalı paylaşıyorum
Ayy allahin lutfunun verdiği hasara gıpta ile bakılır, kusacak olan çıksın kimse kusura bakmasın canım. İnsan büyütüyoruz içimizde, siz benim g.tü görseniz harita gibi olmuş çatlakliktan sjsjsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…