2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız aynı bensin sen sadece yüzümdekiler belirginleşti kolum bacaklarımı 4 aydır almıyorum tek tük var o da diz kapaklarimda kol altımı 2 ayda bir alıyorum genitalde de sadece o alt ıslak bölge çıkıyor orayı da ayda 1 alıyorum kesin bizimkiler büyümüşte geri küçülmüş olarak çıkacak ahaaa böyle

Reflü yatagi ben kesinlikle alicam cünkü ben sürekli kusan bir bebekmisim ve basima gelen hikayeleri biliyorum bana anlatilanlardan sagolsunlar. Kafamin rahat etmesi lazim yani benim psikolojim acisindan gece kesinlikle reflü yatagina yatiririm. Okudugum kadariyla reflü sikintisi yoksa gerek yok diyorlar ama iste ben rahat edemem.

Ya havalarda sersemletiyo bence insanı, etrafımda herkes uykudan yeni uyanmış gibi bi sersem

Aslında aşırı mantıklı ama belki de o testosteron hepimizde farklı etkilerini gösteriyodur

Benimde boyle bu iki gundur. Bebemin hareketler yavasladi.

Ben pek dürtmem öyle oldugu zaman, rahatsiz etmek istemiyorum, uyuyodur, dinleniyordur, büyüyordur derim ama insan kafasina takiyor her zamanki temposu degisince.
Aynenn , ozellikle bi kac gun once taklaci guvercin gibi tepisik tepisik olunca , insan bi geriliyo ufaktan

Arkadaslar ben annemi o kadar ozluyorum ki.. Cok ozluyorum.. Her sabah agliyorum her sabah.. Keske ölmeseydi.. Keske yanimda olsaydi..
Başın sagolsn canım çok zor , şimdi bir de hormonlar da tavan, dün gece ben napicam diye agladm, kocama sen beni eskisi kadar sevmiyorsn diye bi başladım... anne bu özlenmez mi... en ihtiyacın olduğu zamanlar... benim annemde cok şükür hayatta ama 10 saatlik uzaklikta. Yaş kaç olursa olsun evlatlık ömür boyu sürüyor. Artık sende bi annesin çocuğun için pozitif düşünmelisin, ama hüznünü de yasamalisin. İstersen psikolojik destek alabilirsin bu sürecin seni zorlayacagini dusunuyorsan

Ay çok korkunç Allah korusun ya shkdjdk

Ayy dün bende sarma sardım buzluğa, bi kaç gğn geçsin biraz daha sarcam evde olmak çok güzel

Düz kafa yastığı gerekli bi ürün mü ya alsam mı almasam mı karar veremedim
Canım hiç bir türlü yastığı önermiyolar. Sırt üstü yatırıp başını döndürmek ani bebek ölümlerini azaltıyormuş. Ben arada yan arada sırt üstü yatırırım muhtemelen. Her besleme sonrası mutlaka gaz çıkarmak şart. Reflü yatağı almayın demişti eğitim ebem ama yatağının altını battaniye vb. Bi şeyle hafif yükselterek eğim verin demişti.

Arkadaslar ben annemi o kadar ozluyorum ki.. Cok ozluyorum.. Her sabah agliyorum her sabah.. Keske ölmeseydi.. Keske yanimda olsaydi..
Allah mekanını cennet eylesin nur için de yatsın. Ama inan o senin her zaman yanında ve görüyor seni. Ben de bu ara babamı özlüyorum çok. Ne evlendiğimi görebildi ne torununu görebilecek diye bir üzüldüm. Ama bence hepsini görüyorlar

Ya kızlar ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorum aşağıda o kadar baskı hissediyorum ki kıçımı dışa doğru ayaklarım acik hafif eğilerek yürüyorum hayat kalitem sıfır bi ben mi böyle oldum ya bebek kanala mı indi acaba ya dik yürümeye çalışsam kasıklarıma bıçak saplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…