2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ben bile tiksiniyorum bazen ne gerek var göz zevki bozmaya
Ne alakası var. Sen kendi bedenin farklılaştığı için takıyorsun ister istemez. İnan çok normal bir şey. Öyle kalmayacak ayrıca. Ben onlara hamişlik dövmesi diyorum. BEnce her halimiz çok güzel.

Çocuk makat geliş bence çünkü benimki ne zaman öyle dursa aynı ağrı bende de var, kasıklara vajinaya tekme atıyor veletlerimiz

Arkadaslar ben annemi o kadar ozluyorum ki.. Cok ozluyorum.. Her sabah agliyorum her sabah.. Keske ölmeseydi.. Keske yanimda olsaydi..
Ah canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben annemle anlaşabilen bir insan değildim ama anne işte insan kaç yaşına gelirse gelsin annesini hep özlüyor ve ihtiyaç duyuyor. Bende annemi enkazda kaybettim bende zaman zaman çok ihtiyaç duyuyorum çok özlüyorum çok yorulduğumu hissediyorum ama yapacak bişey yok. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin Allah'ım günahlarını affetsin cennetine kabul eylesin inşallah

Çocuk makat geliş bence çünkü benimki ne zaman öyle dursa aynı ağrı bende de var, kasıklara vajinaya tekme atıyor veletlerimiz
Yok canım 2 gün önce gittiğimde başı aşağıdaydi benim bebeğim 31. Haftadan beri baş aşağı zaten dönebilme ihtimali %5 demişti doktorum sanmıyorum döndüğünü

Yok canım 2 gün önce gittiğimde başı aşağıdaydi benim bebeğim 31. Haftadan beri baş aşağı zaten dönebilme ihtimali %5 demişti doktorum sanmıyorum döndüğünü
Gün içinde kaç kere dönüyorlar sjsjs doktora gittiğinde baş geliş olmasının sebebi doktora giderken yurumen hareket ediyo olman olabilir çünkü benim ki de evde makat , doktora gidince baş geliş

Canım ilk 6 ay önermiyoruz çünkü sonuç alamıyorsunuz hormonlar eski haline dönmesi biraz zaman alıyor o yüzden ilk 6 ay önermiyoruz
Tamam madem bekleyelim zaten kışin yapılıyormuş lazer daha iyi oluyormuş, kışa girerken yaptırırım nasipse

Bende hafta hafta Banu çiftöinin videolarını izliyorum programdan 32. Haftada baş gelişi oldu bebişim. Muhtemelen kalan süreç böyle olacak gibi geliyor. Belli bi haftadan sonra dönme eğilimleri azalıyormuş

Tamam madem bekleyelim zaten kışin yapılıyormuş lazer daha iyi oluyormuş, kışa girerken yaptırırım nasipse
Benimde aynı şeye ihtiyacım var. Ağdamı kendim yapıyodum, şimdi genital bölgeyi hiç görmüyorum. Ağdaya gitmek istemiyorum, nasıl başarcam bilmiyorum doğumun üstünden biraz zaman geçsin lazere gidicem. Hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim

Gün içinde kaç kere dönüyorlar sjsjs doktora gittiğinde baş geliş olmasının sebebi doktora giderken yurumen hareket ediyo olman olabilir çünkü benim ki de evde makat , doktora gidince baş geliş
32 den sonra dönmeleri zor demişti doktorum ama 35 ten sonra neredeyse imkansız hâle geliyor demişti sen kendin öyle hissediyorsundur kız dönmüyorlar sürekli

Cildin kuruysa kışın çok zorluyor ya. Benim çok kurudur kışın lazere gittiğim süre boyunca kuruluktan kaşıntıdan her yerim kıpkırmızıydı kaşıya kaşıya da yara etmiştim hep. Yazın daha rahattı benim için

Canım ilk 6 ay önermiyoruz çünkü sonuç alamıyorsunuz hormonlar eski haline dönmesi biraz zaman alıyor o yüzden ilk 6 ay önermiyoruz
Ay sen lazer falan mı yapıyosun kız niye bizli konuştun

Arkadaşıma doğumdan önce agdaya gidicem dedim, gitme bebeği kastırırsın dedi o yüzden korkuyorum ben

Ben genital bölgeye en son epify tüy dökücü krem kullandım. Jiletten çok daha rahattı en azından görmeme gerek kalmadan halledebildim. Toparlayana kadar onunla devam ederim gibi. Sonrasında epilasyon cihazına dönerim.

32 den sonra dönmeleri zor demişti doktorum ama 35 ten sonra neredeyse imkansız hâle geliyor demişti sen kendin öyle hissediyorsundur kız dönmüyorlar sürekli
Ay ben şookkkkk. 30 haftayken gittim ve bu zamana kadar hep baş gelisti, bu saatten sonra döndüyse yuh derim eşek sipam yaa

Canım herkeste aynı değil su farklılığından ötürü. Dönme eğitimleri bu haftalardan itibaren azalıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…