2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde yarın kontrolüm var. Çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolundadır. Danışmak istediğim birşey var kızlar iki gündür bebekimin uyku saatleri değişti yani genelde derler Ya anne hareket ederken uyur diye benim ki gün içinde biraz daha uyanık kalmaya başladı. Gecede uyanık ara ara uyuyor tabi ama diğer aylarıma göre uyanıklığı fazla 31. Hafta normal mi

Belirli bir haftadan sonra kendilerine ait uyku düzeni kuruyorlarmış canım ben gece uyurken hiç hissetmiyorum ben uyanıkken uyanık oluyor genelde

Allah yardımcın olsun eskiden bu kadar anlamıyordum da zormuş, canları sağ olsun

Canım bende auralı migren ve gerilim tipi baş ağrısı var ben neredeyse 9. Haftalardan beri magnezyum kullanıyorum şuanda da 2 adet kullanıyorum nerdeyse 1 aydır. Başta çok migrenim tutuyordu. Sonra hafifledi geçen gün fena tuttu o zaman ilk defa parol içtim.

Migren tedavi edilebilen bisey değil ne yazık ki yaş ilerledikçe benim daha aralıklı tutmaya başladı. Ama benim bir de gerilim tipi var o üzüleyim sinirleniyim heyecanlanıyım tutuyor hayatım baş ağrısı ile geçti. Menopozla migrenden kurtuluyoruz da benim diğeri bi ömür benimle sanırım

Sana da geçmiş olsun cnm napalım migrenli olan alışıyor baş ağrısına Rabbım beterinden korusun.

Evet benimde oğlum beni çok yoruyor iki dakika yerinde durmaz
Bi de dışarısıyla da bitmiyor, evin içinde nereye isterse oraya gideceğim. Babasıyla odasına gidince yatakta yatıyor eşim bu da oynuyor oralarda, benle gidince ben yatakta asla yatamam oturamam bile illa yerde oturacam başında bütün eziyetin bana mı lan diyorum Yerlerde oturmaktan helak oldum hsjsj.

Bugun dr kontrolüm vardı normalde kapısının önü tikabasa dolu olur ve hiç saatinde randv giremedim bugün bomboşti erken bile girdim. Dr Hanım bugün 29 şubat diye kimse yok dedi doğumda gelmedi hiç diyo millet kontrole bile gitmeye korkmuş yani

Bu arada bebisim de iyi çok şükür nstye girdim temiz çıktı. Resmi çok kötü çıktı o yüzden atmıyorum. Benim 8 nisan gözüküyor doğum yani 40. Hafta o gün çok korkuyordum bayram haftası diye dr sordum burdayım merak etme dedi içim çok rahatladi. 37. Hafta da çatı muayenesi yapıcaz dedi.

Benim demirim çok eksikti bugün serumla demir takviyesi yaptılar ins iyi gelir şu nabız yüksekliğim geçer.

Evet ama bütünü değil bir bölge, canım yanıyor o an
Benimde öyle oluyor cnm her ayağa kalktığımda sol tarafım sertleşiryor bir de üzerine iş yaparsam bütün karnımı sarıyor günde çok kez yaşıyorum bunu ama dr düzenli aralıklarla tekrarlamiyjrsa sıkıntı yok dedi.
Bende 100tl verdim diye kızıyorum parasında değilim de zaten muayene ücreti alıyorlar bir daha bu çok saçma bir de acilde serumla demir ilacı verdiler. İlacı ben almış olduğum halde acile de 455tl verdim. Para vermiycem diye gittim kontroldü bu hafta ama bir sürü para ödedim.
Geçmiş olsun cnm doktoruna sormayı ihmal etme sağlıkla gelsin küçük bey

Yapacak bir şey yok canım nasip kısmet herşey birinciyi de çok net hatırlıyorum çok güzeldi epidural tavsiye ederim ben ne olursa olsun o anı kaçırmak istemem bel ağrısı iki yıl çektim baş ağrısı birkaç gün çektim canım ama beni en çok zorlayan afedersin gaz oldu üç gün falan çok çektim gaz sancısından Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin kucağına alınca hepsi geçiyor

Amiiin sağlıcakla alalım kucağımıza güzel güzel kolayca doğumlar nasip etsin o anı bende kaçırmak istemiyorum bakalım bi kesinleşsin doğum şeklim ona göre karar vericem artık

Bende 15 yıldır migren hastasıyım gebeliğin ilk 2 ayında her gün ağrıyodu ağlıyodum sürekli ben napıcam böyle diye ama magnezyuma başlayınca ve suyu 3 lt içmeye başlayınca migrenden eser kalmadı. Allahımmm çok şükür yarabbim nazar değmesin kimse migren ağrısı çekmesin berbat bir hastalık resmen baş ağrısına göre şekil veriyosun hayatına. Annemde de var oğlunun düğününe bile gidemedi ağrıdan Allah hiçkimseyi sınamasın migrenle

Ayyyy hello canimlar bugun yine baya konusmussunuzz

Sabah kahvaltiya ve aksamustu kahveye misafirlerim vardi
Hepsini okuyamadim ama kontrol gunlerine kocaman bir Masallah birakiyorum
Agri sancilara gecmis olsun bende ayniyim bugun , dun gece cise kalktigimda baya bi zorluk yasadim valla kasiklarima agri girdi anlamadim sabah iyiydim ama simdi de kuyruk sokumum agriyor zaten gebelik oncesinden beri bu agrim var iyice artti
Kv seylerini tam okuyamadim benimki keyfine duskun bizi cok ellemez sjdbjfjf.
Hepimiz saglikla kavusalim su bebislere . Lohusa zamanimizda burada yazalim insallah

aksamda esimle gunesi batiralim dedik.
Size de guzel bi aksam diliyorum ve kk aksam mesaisine giris yapiyorum

Aynı benim oglum yerde oturup oynayalim diye tutduruyor az önce yorgun düştü yerde kucagimda uyudu işkenceyi anneye veriyo bu bebeler.

Ooo harikasın valla gözüm gönlüm açıldı

Kızlae benim bebitonun göbek çevresi 2 hafta öndeymiş normal dedi doktoe ama benim karbonhidratı kesmem lazım mı son 1 haftadır makarnaya sarmıştım

Kullandığım uygulamadaki bebek mesajına bakar mısınız? Sanki yeterince tedirginliğimiz yok gibi sorulan sorular müthiş, anksiyetelerimizi arttıracak türden

Kullandığım uygulamadaki bebek mesajına bakar mısınız? Sanki yeterince tedirginliğimiz yok gibi sorulan sorular müthiş, anksiyetelerimizi arttıracak türdenEki Görüntüle 3394883
Of benim çok içimi bayıyor böyle şeyler, uygulamayı kullanıyo olsam çocuktan soğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…