- 17 Ocak 2023
- 703
- 416
- 33
- 36
Evet benimde oğlum beni çok yoruyor iki dakika yerinde durmazİlkinde zaten yapacak pek bi şey de olmayınca dinleniyor insan ya, şimdi çocuk var hiçbir şey olmasa onun gezmesi çıkıyor benimki avm gezgincisi her hafta minimum 3 saat orda gezdiriyor bizi
Belirli bir haftadan sonra kendilerine ait uyku düzeni kuruyorlarmış canım ben gece uyurken hiç hissetmiyorum ben uyanıkken uyanık oluyor geneldeBenimde yarın kontrolüm var. Çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolundadır. Danışmak istediğim birşey var kızlar iki gündür bebekimin uyku saatleri değişti yani genelde derler Ya anne hareket ederken uyur diye benim ki gün içinde biraz daha uyanık kalmaya başladı. Gecede uyanık ara ara uyuyor tabi ama diğer aylarıma göre uyanıklığı fazla 31. Hafta normal mi
Ben de kuruldum, patladım ve bir ayı geçti konuşmuyoruzkaynanamla gorumceme cok pis kuruluyorum patlamam cok yakin
Allah yardımcın olsun eskiden bu kadar anlamıyordum da zormuş, canları sağ olsunBenim iki tane okula giden var sabahçı öğrenci git gel yapıyorum sürekli ve adet ağrıların bu aralarda başladı günde iki defa yokluyor resmen bide iki çocuk ev berbat oluyor evi temizle valal ayak tabanlarım ağrıyor
Canım bende auralı migren ve gerilim tipi baş ağrısı var ben neredeyse 9. Haftalardan beri magnezyum kullanıyorum şuanda da 2 adet kullanıyorum nerdeyse 1 aydır. Başta çok migrenim tutuyordu. Sonra hafifledi geçen gün fena tuttu o zaman ilk defa parol içtim.Canım küçüklüğümden beri migrenim var benim de. Baya ağır ilaçlar kullanıyordum hamilelikten önce. Hatta hamile kalmaktan korkum sırf bu yüzdendi. Ben onca ay ilaçsız nasıl yaparım. Migren ayrı alerjilerim ayrı diye.
Migrenin malum çeşitleri var. Sanırım bendekinin tedavisini yanlışlıkla bulmuş olabiliriz. Hamileliğin ilk aylarında malum daha magnezyum falan vermiyordu doktorlar vitamin vs. 2 koca ay her allahın günü migren ağrısı çektim. Karanlıkta kaldım tüm gün başım kopsun da rahatlayım artık diyordum.
Kafaya buz uygulamalar, nane yağı koklamalar, migren bandı, başıma patates bağlamalar, eşim her gün masaj yapardı kafama. Yani dedim ölüyorum herhalde.
Bir gün doktora bacak ağrılarımı söylediğimde bana magnezyum yazdı. Magnorm diye. Onu kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra bende migren ağrıları tamamen geçti. Mucize gibiydi. Her gün mutlaka ne olursa olsun 1 tane içiyorum. Bazı günler 2 tane içtiğim de oluyor Magnezyumu.
Eğer her gün içmiyorsan mutlaka tüketmeni tavsiye ederim. Migren hastalarının tedavisinde kullanılıyormuş meğer araştırdığımda karşıma çıktı bir sürü şey.
Ama dediğim gibi migrenin çeşitleri var, sendeki başka bir şeyin eksikliğinen de kaynaklanıyor olabilir.
Bi de dışarısıyla da bitmiyor, evin içinde nereye isterse oraya gideceğim. Babasıyla odasına gidince yatakta yatıyor eşim bu da oynuyor oralarda, benle gidince ben yatakta asla yatamam oturamam bile illa yerde oturacam başında bütün eziyetin bana mı lan diyorumEvet benimde oğlum beni çok yoruyor iki dakika yerinde durmaz
O zaman sıkıntı etmeyim doğunca göreceğiz bakalım inşallahBelirli bir haftadan sonra kendilerine ait uyku düzeni kuruyorlarmış canım ben gece uyurken hiç hissetmiyorum ben uyanıkken uyanık oluyor genelde
Bugun dr kontrolüm vardı normalde kapısının önü tikabasa dolu olur ve hiç saatinde randv giremedim bugün bomboşti erken bile girdim. Dr Hanım bugün 29 şubat diye kimse yok dedi doğumda gelmedi hiç diyo millet kontrole bile gitmeye korkmuş yaniBugün Şubat ve Mart annelerinin korkulu rüyası artık gün 29 Şubat. Kimse bugün doğurmak istemiyor
Ancak aralarda isteyenini de gördüm. Modern Family dizisinde bir adam var cameron diye. 29 Şubat'ta doğmuş. Normalde 40. yaşını kutlaması gerekirken 10. yaş partisi düzenliyordu fgvhbjnkm
Benimde öyle oluyor cnm her ayağa kalktığımda sol tarafım sertleşiryor bir de üzerine iş yaparsam bütün karnımı sarıyor günde çok kez yaşıyorum bunu ama dr düzenli aralıklarla tekrarlamiyjrsa sıkıntı yok dedi.Evet ama bütünü değil bir bölge, canım yanıyor o an
Bende 100tl verdim diye kızıyorum parasında değilim de zaten muayene ücreti alıyorlar bir daha bu çok saçma bir de acilde serumla demir ilacı verdiler. İlacı ben almış olduğum halde acile de 455tl verdim. Para vermiycem diye gittim kontroldü bu hafta ama bir sürü para ödedim.Kızlar bugün bizim de görüş günümüzdüçok tatlı geçti. Doktorum ultrasonu açar açmaz ' ay ne tatlısın sen diyerek' giriş yaptı ardından benim oğlan gülümsedi. Gülümsemesini gördük öyle netteki, aklıma geldikçe içim ediyor durup durup sırıtıyorum. Bu arada Tam bir tombik yanak Şükürler olsun maşallah oğluşuma .
Bugün tam 32 haftalık olduk ve çalışabilir raporumu aldım. Bebiş 1970 Gr 42.7 cm olmuş ama 5 gün falan önden gidiyor. Suyu şekerden dolayı bi tık fazla her zaman ki gibi. Ama herşey yolunda dedi doktorum. İlk nst me girdim, gerildim biraz ama herşey iyiydi çok şükür. Kontrolü 3 hafta sonraya verdi sonrasında 2 haftaya düşecekmiş. Bu arada nst için 500 TL aldılar içim acıdı, ne yalan söyleyeyim. Çok fazla geldi bana. Herşey için ayrı para alıyorlar soyulduk bugün .
Benim kilom ise 3 hafta önceki kilomla aynı geldi. Yani bebek kilo aldığına göre ben yine biraz kilo vermişim. Şuana kadar yaklaşık 6 kg almışım. Bi çok insana göre çok iyi ama siz onu bana sorun istediğimi yiyememek kilo alımından daha kötü.
Şeker takibimi yapan doktora göründüm pek bişey demedi. Bence yüksek değerlerin hepsini de görmedi öyle baktı bi. 9 gün sonra tekrar çağırdı diyete devam et dedi. Ağır grip geçirdiğimi antibiyotik kullandığımı söyledim belki de o yüzden değerlere takılmamış, hastalıktan dolayı normal görmüş olabilir.
Bizden bu haftalık bu kadar, kendinize cici bakın güzel annişler
Geçmiş olsun cnm doktoruna sormayı ihmal etme sağlıkla gelsin küçük beyBen de bugün öğleden beri öyleyim, o kadar sancı gibi oldu ki, kasıklarım da ağrı oldu, diz kapaklarım da, hastaneye gidip gitmemek konusunda kararsız kaldık yarın kontrolümüz var ama eğer şiddelenirse doktorumu arayıp geçeceğim hastaneye
Yapacak bir şey yok canım nasip kısmet herşey birinciyi de çok net hatırlıyorum çok güzeldi epidural tavsiye ederim ben ne olursa olsun o anı kaçırmak istememÇok üzüldüm canım benim çok zor bir an iyi ki öyle yapmışlarben düşündükçe geriliyorum ama bebeğin ilk anını da kaçırmak istemiyorum genel anestezide geç geliniyomuş karar veremedim cesaret edebilirsem artık yaptırırım herhangi bir yan etkisi yaşadın mı bel ağrısı baş ağrısı?
Amiiin sağlıcakla alalım kucağımıza güzel güzel kolayca doğumlar nasip etsinYapacak bir şey yok canım nasip kısmet herşey birinciyi de çok net hatırlıyorum çok güzeldi epidural tavsiye ederim ben ne olursa olsun o anı kaçırmak istemembel ağrısı iki yıl çektim baş ağrısı birkaç gün çektim canım ama beni en çok zorlayan afedersin gaz oldu üç gün falan çok çektim gaz sancısından Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin kucağına alınca hepsi geçiyor
Bende 15 yıldır migren hastasıyım gebeliğin ilk 2 ayında her gün ağrıyodu ağlıyodum sürekli ben napıcam böyle diye ama magnezyuma başlayınca ve suyu 3 lt içmeye başlayınca migrenden eser kalmadı. Allahımmm çok şükür yarabbim nazar değmesin kimse migren ağrısı çekmesin berbat bir hastalık resmen baş ağrısına göre şekil veriyosun hayatına. Annemde de var oğlunun düğününe bile gidemedi ağrıdan Allah hiçkimseyi sınamasın migrenleCanım küçüklüğümden beri migrenim var benim de. Baya ağır ilaçlar kullanıyordum hamilelikten önce. Hatta hamile kalmaktan korkum sırf bu yüzdendi. Ben onca ay ilaçsız nasıl yaparım. Migren ayrı alerjilerim ayrı diye.
Migrenin malum çeşitleri var. Sanırım bendekinin tedavisini yanlışlıkla bulmuş olabiliriz. Hamileliğin ilk aylarında malum daha magnezyum falan vermiyordu doktorlar vitamin vs. 2 koca ay her allahın günü migren ağrısı çektim. Karanlıkta kaldım tüm gün başım kopsun da rahatlayım artık diyordum.
Kafaya buz uygulamalar, nane yağı koklamalar, migren bandı, başıma patates bağlamalar, eşim her gün masaj yapardı kafama. Yani dedim ölüyorum herhalde.
Bir gün doktora bacak ağrılarımı söylediğimde bana magnezyum yazdı. Magnorm diye. Onu kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra bende migren ağrıları tamamen geçti. Mucize gibiydi. Her gün mutlaka ne olursa olsun 1 tane içiyorum. Bazı günler 2 tane içtiğim de oluyor Magnezyumu.
Eğer her gün içmiyorsan mutlaka tüketmeni tavsiye ederim. Migren hastalarının tedavisinde kullanılıyormuş meğer araştırdığımda karşıma çıktı bir sürü şey.
Ama dediğim gibi migrenin çeşitleri var, sendeki başka bir şeyin eksikliğinen de kaynaklanıyor olabilir.
Tabi canları sağ olsunAllah yardımcın olsun eskiden bu kadar anlamıyordum da zormuş, canları sağ olsun
Aynı benim oglum yerde oturup oynayalim diye tutduruyor az önce yorgun düştü yerde kucagimda uyudu işkenceyi anneye veriyo bu bebeler.Bi de dışarısıyla da bitmiyor, evin içinde nereye isterse oraya gideceğim. Babasıyla odasına gidince yatakta yatıyor eşim bu da oynuyor oralarda, benle gidince ben yatakta asla yatamam oturamam bile illa yerde oturacam başında bütün eziyetin bana mı lan diyorumYerlerde oturmaktan helak oldum hsjsj.
Ooo harikasın valla gözüm gönlüm açıldıAyyyy hello canimlar bugun yine baya konusmussunuzz
Sabah kahvaltiya ve aksamustu kahveye misafirlerim vardi
Hepsini okuyamadim ama kontrol gunlerine kocaman bir Masallah birakiyorum
Agri sancilara gecmis olsun bende ayniyim bugun , dun gece cise kalktigimda baya bi zorluk yasadim valla kasiklarima agri girdi anlamadim sabah iyiydim ama simdi de kuyruk sokumum agriyor zaten gebelik oncesinden beri bu agrim var iyice artti
Kv seylerini tam okuyamadim benimki keyfine duskun bizi cok ellemez sjdbjfjf.
Hepimiz saglikla kavusalim su bebislere . Lohusa zamanimizda burada yazalim insallah
aksamda esimle gunesi batiralim dedik.
Size de guzel bi aksam diliyorum ve kk aksam mesaisine giris yapiyorum
Eki Görüntüle 3394856
Of benim çok içimi bayıyor böyle şeyler, uygulamayı kullanıyo olsam çocuktan soğurdumKullandığım uygulamadaki bebek mesajına bakar mısınız? Sanki yeterince tedirginliğimiz yok gibi sorulan sorular müthiş, anksiyetelerimizi arttıracak türdenEki Görüntüle 3394883
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?