2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

sezaryende epidural oluyor mu? benim bildiğim spinal anesteziyle sezaryene giriliyor, ikisi farklı şeyler değil miydi?

Hanımlar bilgisi olan beni bilgilenirir mi
bilmiyorum canım benim ama senin yerinde olsam en azından makarnayı tamamen kesmesem de azaltırım. çocuk için karbonhidratın çok esprisi yok, olmasa da olur bir şey özellikle son haftalarda. gerçi doktorun söylerdi herhalde bir şeye özellikle dikkat etmen gerekse

Teşekkür ederim cevabın için canım kesicem artık karbonhidratı baya kiloda aldım ben doktora sorcaklarım vardı unuttum

Sen de benim gibisin anlaşılan canım ben de öyleyim çünkü panik yapıyorum nabzım falan yükseliyor Doktorun en iyi tavsiyesi verir tabii ki ama bence de genel daha iyi bir fikir gibi bu durumda

Sen de benim gibisin anlaşılan canım ben de öyleyim çünkü panik yapıyorum nabzım falan yükseliyor Doktorun en iyi tavsiyesi verir tabii ki ama bence de genel daha iyi bir fikir gibi bu durumda
Bana da öyle geliyor neyse inşallah normal doğururum acıdan paniğe falan fırsat kalmaz sanırım sağlıcakla doğuralım inşallah ne yöntemle olursa olsun

sezaryende epidural oluyor mu? benim bildiğim spinal anesteziyle sezaryene giriliyor, ikisi farklı şeyler değil miydi?
Aynı şey aslında ikisi de epidural spinalin biraz daha hafif hali diyebiliriz kabaca. Spinalle epiduralin bölgeleri biraz farklı spinalde sezaryen sonrası ağrı kalması daha muhtemel daha derine yapıldığı için ama genel olarak spinal anestezi daha sıklıkla yapılıyor.

Teşekkür ederim cevabın için canım kesicem artık karbonhidratı baya kiloda aldım ben doktora sorcaklarım vardı unuttum
yaz bir kenara unutma yine gittiğinde, gerçi sana söylüyorum da insan ultrasona girince gerçekten salaklaşıp kafasındaki her şeyi salıyor siliyor ben de unutmazsam sabah düşünüp sorucaklarımı listeliyim de bari keriz gibi gidip keriz gibi dönmiyim.

Bana da öyle geliyor neyse inşallah normal doğururum acıdan paniğe falan fırsat kalmaz sanırım sağlıcakla doğuralım inşallah ne yöntemle olursa olsun
Hadi inşallah ben de en kötü normal doğumda epidural alırım diyorum sancıya katlanamazsam

Yaz valla kız benimki devlet bide sonradan sorma şansımda yok te eve gelirken yolda aklıma gedli şunu sorcaktım şunuda sormadım bu aralar unutkanlık tavan

Hadi inşallah ben de en kötü normal doğumda epidural alırım diyorum sancıya katlanamazsam
Heh ben de öyle düşündüm belirli bir açılma düzeyini geçmeden almamız gerekiyomuş dayanamıcak gibi olursak o acıyla isteriz ohh rahatlama da gelir panik gelmez

Kızlar bir şey soracağım kız annelerine. Yazın bebişlere elbise giydirirseniz bezinin üstüne bir de külot giydirmeye gerek var mı? Bana garip geldi de.

Heh ben de öyle düşündüm belirli bir açılma düzeyini geçmeden almamız gerekiyomuş dayanamıcak gibi olursak o acıyla isteriz ohh rahatlama da gelir panik gelmez
Aynen canım inşallah ona bile gerek kalmaz bir avazda çıkarırız ay biz de ne çok şey istiyoruz shshshs hakkımızda hayırlısı

Kızlar bir şey soracağım kız annelerine. Yazın bebişlere elbise giydirirseniz bezinin üstüne bir de külot giydirmeye gerek var mı? Bana garip geldi de.
Canım belirli bir yaştan sonra hareketli olduklari için bezin cırtları sürtünmeden dolayı fırtabiliyor o yüzden giydiriyordu ablam bir kere giydirmedi de parkta boklu bezi bacaklarına değe değe tek tarafına düştü sallana sallana koşmuştu yanımıza birde ağırlık yapıyor tuvaletini yapınca külot tutuyor bir nevi bezi

Hımmm şimdi mantıklı geldi. Ben aslında bu ilk 6 aylık dönem için sormuştum. Bu yaz ayı için. Minnak külot almamıştım bakim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…