2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Parkta 2 saat kadar oturduk 6-7 kere oldu

32+2 canım, tamam öyle yapayım şimdi uzanıyorum oğlumda nadir olup bitiyordu bunda sık olunca bi panikledim
Ikinci hamilelik ilkine bakarsak dogum daha erken ola biliyor o yüzden böyle kasılmalarda erken başlaya bilir.Birde kendini çok yorma bende çok yorunca rahatsız oluyorum o günü karnîm agriyor.2gün önce alışverişe çıktık baya gezdim artık bir aradan sonra baktım yürüyemiyorum resmen eve döndük adım atamaz hale geliyor bu 32 hafta benide zorladı.

Çok üzüldüm canım benim çok zor bir an iyi ki öyle yapmışlar ben düşündükçe geriliyorum ama bebeğin ilk anını da kaçırmak istemiyorum genel anestezide geç geliniyomuş karar veremedim cesaret edebilirsem artık yaptırırım herhangi bir yan etkisi yaşadın mı bel ağrısı baş ağrısı?

Bugün görüş günüydü bebeğimin başı bir hafta önden karın çevresi bir hafta geriden geliyor neredeyse aralarında 2 hafta fark var bu normal mi doktor telaşa kapılma diye söylemedim dedi ben farkettim babasının tarafının kafaları hep büyüktür acaba genetik faktör mü bilemedim 34. hafta 2178 gr olmuşuz

yanı ben dahıl gruptakı cogu kısıde o hafta farkları var zaten. bana doktorum hıc bu zamana kadar bısı demedı açıkcası, hep iyi gidiyor diyo. sıkıntılı olsaydı söylerdi diye dusunuyorum. doktor da sana telaş yapmaman ıcın söylememıs bence normal oldugunu bıldıgı ıcın. dıger turlu rıskı olsaydı gizleyecek hali yoktur sanırım

Ayyy su bastakileri benim kv de yapti zhsj

Bence normal demek kuzum cunku ciddi bisi.olsa bunu saklayamazlar haklarida degl

Hahah masallah kuzum

Aaa bende çok severim humusu bak bu da çok güzelmiş iyi fikir. İyi ki sormuşum Nisan anaları rahat olduğu kadar yaratıcı ve hamaratlar
BEn sarimsak eziyorum icine biraz karabiber tuz limon ve zeytinyagi azar azar ama yaninda biraz ceviz kiriyorum avakadoyuda eziyorum tabi hepsini karistirmadan once fikir olsun

İlkinde zaten yapacak pek bi şey de olmayınca dinleniyor insan ya, şimdi çocuk var hiçbir şey olmasa onun gezmesi çıkıyor benimki avm gezgincisi her hafta minimum 3 saat orda gezdiriyor bizi

BEn sarimsak eziyorum icine biraz karabiber tuz limon ve zeytinyagi azar azar ama yaninda biraz ceviz kiriyorum avakadoyuda eziyorum tabi hepsini karistirmadan once fikir olsun
Sağol canım. Herkes nerdeyse sarımsak yazmış demek yakışıyor. Yarın sarımsağı mutlaka koyacağım teşekkür ederim

Ben de bugün öğleden beri öyleyim, o kadar sancı gibi oldu ki, kasıklarım da ağrı oldu, diz kapaklarım da, hastaneye gidip gitmemek konusunda kararsız kaldık yarın kontrolümüz var ama eğer şiddelenirse doktorumu arayıp geçeceğim hastaneye

Hep kafa 2 hafta önde gitti canım doktorum da hiç bir zaman bişi demedi normal herşey dedi. Hele hele 1 hafta olabiliyor. Zaten ultrason tahmini değerleri ölçüyor aşırı fark yoksa normal görüyorlar.

İlkinde zaten yapacak pek bi şey de olmayınca dinleniyor insan ya, şimdi çocuk var hiçbir şey olmasa onun gezmesi çıkıyor benimki avm gezgincisi her hafta minimum 3 saat orda gezdiriyor bizi
Benim iki tane okula giden var sabahçı öğrenci git gel yapıyorum sürekli ve adet ağrıların bu aralarda başladı günde iki defa yokluyor resmen bide iki çocuk ev berbat oluyor evi temizle valal ayak tabanlarım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…