- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Olleyhehehe yirim, maşallah levent çociğe de sana da. kıçını kaşı kıçını
görüş günü mesajlarını çok seviyom. ben de yarın görücem oğlumu, nstye de giricem
Ayırt edemiyorum ya eve geldim su, magnezyum içtimKuzu daktırım özellikle beli vurgulamıştı benim belden girer demişti.
Parkta 2 saat kadar oturduk 6-7 kere olduyat dinlen ve ramboluğa bir süre ara ver deli dumrul. hepimizin ağrı eşiği de farklı, ağrının vurduğu yerler de farklı ama o sertleşip yumuşamalar biraz kasılmaya işaret ediyor gibi. düzenli değil ama di mi? düzenli ve sıklaşan aralıklarla yoklanırsan doktora yaz.
Sertken acıyor evetCanın acıyormu?
Kaç haftadasın?Ola bilir böyle yalancı sancılar son haftalarda sürekli seni rahatsız edip çok canını acıtırsa doktorla konuş.Sertken acıyor evet
32+2 canım, tamam öyle yapayım şimdi uzanıyorum oğlumda nadir olup bitiyordu bunda sık olunca bi panikledimKaç haftadasın?Ola bilir böyle yalancı sancılar son haftalarda sürekli seni rahatsız edip çok canını acıtırsa doktorla konuş.
Ikinci hamilelik ilkine bakarsak dogum daha erken ola biliyor o yüzden böyle kasılmalarda erken başlaya bilir.Birde kendini çok yorma bende çok yorunca rahatsız oluyorum o günü karnîm agriyor.2gün önce alışverişe çıktık baya gezdim artık bir aradan sonra baktım yürüyemiyorum resmen eve döndük adım atamaz hale geliyor bu 32 hafta benide zorladı.32+2 canım, tamam öyle yapayım şimdi uzanıyorum oğlumda nadir olup bitiyordu bunda sık olunca bi panikledim
Çok üzüldüm canım benim çok zor bir an iyi ki öyle yapmışlarYok canım anestezi uzmanı psikolojik olarak seni çok rahatlatıyor eğer sen panik yapacak olursan genel yaparlar diye düşünüyorum canım benim ikinci sezeryanım da bebeğin doğduğu anı hatırlamıyorum mesela nasıl hatırlamam diye doktora sorunca bana iğne yapmışlar o sersemletmis beni ölü doğmuş çünkü ben tepki vermeyeyim diye öyle yapmışlar yogun bakımda 55 gün kaldı cnm
yanı ben dahıl gruptakı cogu kısıde o hafta farkları var zaten. bana doktorum hıc bu zamana kadar bısı demedı açıkcası, hep iyi gidiyor diyo. sıkıntılı olsaydı söylerdi diye dusunuyorum. doktor da sana telaş yapmaman ıcın söylememıs bence normal oldugunu bıldıgı ıcın. dıger turlu rıskı olsaydı gizleyecek hali yoktur sanırımBugün görüş günüydü bebeğimin başı bir hafta önden karın çevresi bir hafta geriden geliyor neredeyse aralarında 2 hafta fark var bu normal mi doktor telaşa kapılma diye söylemedim dedi ben farkettim babasının tarafının kafaları hep büyüktür acaba genetik faktör mü bilemedim 34. hafta 2178 gr olmuşuz
Ayyy su bastakileri benim kv de yapti zhsjBenım de kv bebek öncesi bebek olsun herseyı ben alcam ben yapıcam hadi filan diyordu. uzak şehirlerdeyız. Bebek haberi verdik 8 aydır daha hıc ne lazım ne yaptınız diye sormadı. 1 çorap bıle yok :) durumları da baya iyi. bu arada kimseye güverenerek yapmadım zaten kimseden bısı ıstemem o anlamda asla. annemler ama durumları normal emekli maası sureklı bebek ihtiyacı için para veriyorlar kabul etmesem alınıyorlar. onların verdıklerı ıle aldık bırcok seyi. eşim de farkedıyor ama asla laf söylemez o anlamda ailesine. görüyor olması yeterli benım ıcın. 2 ay önceye kadar fılan cok içerliyordum ağlıyordum kafaya takıyordum simdii aslaaa düşünmüyorum bile. nikahta hayır görmedık sımdı neden görelim ki yani. mesafe en guzeli benim için.
Bence normal demek kuzum cunku ciddi bisi.olsa bunu saklayamazlar haklarida deglBugün görüş günüydü bebeğimin başı bir hafta önden karın çevresi bir hafta geriden geliyor neredeyse aralarında 2 hafta fark var bu normal mi doktor telaşa kapılma diye söylemedim dedi ben farkettim babasının tarafının kafaları hep büyüktür acaba genetik faktör mü bilemedim 34. hafta 2178 gr olmuşuz
Hahah masallah kuzumBis geydik teysoşlarimiz
Oğlişim 2200 gr olmuş. Yine seker nedeniyle baldir, kafa ve karın bölgesi ölçüldü, her sey tam zamanında çıktısuyu da ne az ne çok sancim da çıkmadı. Ay her sey güzel çıktı işte çok mutluyum, hepimizin böyle gitsin artık çok az kaldi @Htcecrin simdi ölçümleri degerlerimle birlikte şekerci hanima gondericem, bakalım o ne diyecek. Onu da yazarım sana.
Doktorda ultrason için karnimi açtım, dedi ki görünce "ya sizin karnınız çok güzel oldu, çok güzel yusyuvarlak". İçimden maşallah de dedim ama dışımdan "eheh de mi ben de çok sevyom" diyebildim. Sonra ebe nst miydi o, ona bağlarken açınca "oha karnınız ne güzel olmuş" dedi. Orda artık vampire sarımsak gösterir gibi maşallahı çıkarıp sallayacaktim. Ben korkuyom öyle şeyden. Ama mutlu da oldum. Oğlum beni çok güzel yaptı, keşke filler gibi iki sene hamile kalabilsek kgxkgxkgx
Beni ebe tansiyon, ürin, kilo vs bakmak için odasında bekletiyordu. Yan oda da bu sancilarin bakildigi yer. Orda bi kadın vardı, sancısı çıktı hemen taksiyle hastaneye gönderdiler. Ben tabi yan odadaşekilde dinledim. Ciğer geliştirici yapılması gerekiyormuş, hastanede doğumu durdurabilirler daha çok erken falan dediler, 33. Haftadaymis kadın ama çocuğun gelesi geldi mi dinlemiyor iste. Benim de başıma gelebilirdi diye düşündüm. Bence şu vakitten sonra hepimizin başına gelebilir. Bir bakıyoruz zart sancı var, bebek doğacak haberimiz yok Allaaam hem de 29 Şubat
BEn sarimsak eziyorum icine biraz karabiber tuz limon ve zeytinyagi azar azar ama yaninda biraz ceviz kiriyorum avakadoyuda eziyorum tabi hepsini karistirmadan once fikir olsunAaa bende çok severim humusu bak bu da çok güzelmiş iyi fikir. İyi ki sormuşum Nisan anaları rahat olduğu kadar yaratıcı ve hamaratlar
İlkinde zaten yapacak pek bi şey de olmayınca dinleniyor insan ya, şimdi çocuk var hiçbir şey olmasa onun gezmesi çıkıyor benimki avm gezgincisi her hafta minimum 3 saat orda gezdiriyor biziIkinci hamilelik ilkine bakarsak dogum daha erken ola biliyor o yüzden böyle kasılmalarda erken başlaya bilir.Birde kendini çok yorma bende çok yorunca rahatsız oluyorum o günü karnîm agriyor.2gün önce alışverişe çıktık baya gezdim artık bir aradan sonra baktım yürüyemiyorum resmen eve döndük adım atamaz hale geliyor bu 32 hafta benide zorladı.
Sağol canım. Herkes nerdeyse sarımsak yazmış demek yakışıyor. Yarın sarımsağı mutlaka koyacağım teşekkür ederimBEn sarimsak eziyorum icine biraz karabiber tuz limon ve zeytinyagi azar azar ama yaninda biraz ceviz kiriyorum avakadoyuda eziyorum tabi hepsini karistirmadan once fikir olsun
Rixa ederim kuzummSağol canım. Herkes nerdeyse sarımsak yazmış demek yakışıyor. Yarın sarımsağı mutlaka koyacağım teşekkür ederim
Ya kızlar ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorum aşağıda o kadar baskı hissediyorum ki kıçımı dışa doğru ayaklarım acik hafif eğilerek yürüyorum hayat kalitem sıfır bi ben mi böyle oldum ya bebek kanala mı indi acaba ya dik yürümeye çalışsam kasıklarıma bıçak saplanıyor
Hep kafa 2 hafta önde gitti canım doktorum da hiç bir zaman bişi demedi normal herşey dedi. Hele hele 1 hafta olabiliyor. Zaten ultrason tahmini değerleri ölçüyor aşırı fark yoksa normal görüyorlar.Bugün görüş günüydü bebeğimin başı bir hafta önden karın çevresi bir hafta geriden geliyor neredeyse aralarında 2 hafta fark var bu normal mi doktor telaşa kapılma diye söylemedim dedi ben farkettim babasının tarafının kafaları hep büyüktür acaba genetik faktör mü bilemedim 34. hafta 2178 gr olmuşuz
Benim iki tane okula giden var sabahçı öğrenci git gel yapıyorum sürekli ve adet ağrıların bu aralarda başladı günde iki defa yokluyor resmen bide iki çocuk ev berbat oluyor evi temizle valal ayak tabanlarım ağrıyorİlkinde zaten yapacak pek bi şey de olmayınca dinleniyor insan ya, şimdi çocuk var hiçbir şey olmasa onun gezmesi çıkıyor benimki avm gezgincisi her hafta minimum 3 saat orda gezdiriyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?