Evet bulacağım bir şekilde. Her şey bebiş içinDamak tadına uyan şeklini illa ki bulursun ben ekşiyi daha çok yakıştırıyorum avokadoyaşifa olsun bebise de sana da
karnin asiri sert mi oluyor?Karnıma sürekli kasılma giriyor yani kasılma sanırım bu kramp gibi bi ağrı girip gevşiyor, sürekli olunca korkmaya başladım ya belden de girerse korkmalıyım değil mi bu önemli değildir herhalde
Evet ama bütünü değil bir bölge, canım yanıyor o ankarnin asiri sert mi oluyor?
canikom sen bizden daha iyi bilmez misin? karnın taş gibi olup yumuşuyorsa muhtemelen kasılıyorsundur, dinlenince geçen tip bir ağrı mı? doktora bir danış istersen, sürekli çömelip çömelip temizlik yapıyon, belki de yoruldunKarnıma sürekli kasılma giriyor yani kasılma sanırım bu kramp gibi bi ağrı girip gevşiyor, sürekli olunca korkmaya başladım ya belden de girerse korkmalıyım değil mi bu önemli değildir herhalde
Benim çok yorulunca bütün karnim taş gibi oluyor, özellikle de akşam yataga girmeden önce fark ediyorum. Belki dinlenmen gerekiyordur. Benim gercekten uzaninca veya rahatlayinca geciyor.Evet ama bütünü değil bir bölge, canım yanıyor o an
hehehe yirim, maşallah levent çociğe de sana da. kıçını kaşı kıçınıBis geydik teysoşlarimiz
Oğlişim 2200 gr olmuş. Yine seker nedeniyle baldir, kafa ve karın bölgesi ölçüldü, her sey tam zamanında çıktısuyu da ne az ne çok sancim da çıkmadı. Ay her sey güzel çıktı işte çok mutluyum, hepimizin böyle gitsin artık çok az kaldi H Htcecrin simdi ölçümleri degerlerimle birlikte şekerci hanima gondericem, bakalım o ne diyecek. Onu da yazarım sana.
Doktorda ultrason için karnimi açtım, dedi ki görünce "ya sizin karnınız çok güzel oldu, çok güzel yusyuvarlak". İçimden maşallah de dedim ama dışımdan "eheh de mi ben de çok sevyom" diyebildim. Sonra ebe nst miydi o, ona bağlarken açınca "oha karnınız ne güzel olmuş" dedi. Orda artık vampire sarımsak gösterir gibi maşallahı çıkarıp sallayacaktim. Ben korkuyom öyle şeyden. Ama mutlu da oldum. Oğlum beni çok güzel yaptı, keşke filler gibi iki sene hamile kalabilsek kgxkgxkgx
Beni ebe tansiyon, ürin, kilo vs bakmak için odasında bekletiyordu. Yan oda da bu sancilarin bakildigi yer. Orda bi kadın vardı, sancısı çıktı hemen taksiyle hastaneye gönderdiler. Ben tabi yan odadaşekilde dinledim. Ciğer geliştirici yapılması gerekiyormuş, hastanede doğumu durdurabilirler daha çok erken falan dediler, 33. Haftadaymis kadın ama çocuğun gelesi geldi mi dinlemiyor iste. Benim de başıma gelebilirdi diye düşündüm. Bence şu vakitten sonra hepimizin başına gelebilir. Bir bakıyoruz zart sancı var, bebek doğacak haberimiz yok Allaaam hem de 29 Şubat
Sizden daha iyi bilmem, oğlumda pek olmuyordu sancım bile çıkmıyordu hiç son güne kadarcanikom sen bizden daha iyi bilmez misin? karnın taş gibi olup yumuşuyorsa muhtemelen kasılıyorsundur, dinlenince geçen tip bir ağrı mı? doktora bir danış istersen, sürekli çömelip çömelip temizlik yapıyon, belki de yoruldun
Yani bi ağrı da eşlik ediyor şu an ama korktuğumdan mı emin olamadım ya neyse bi bekleyeyim bakalımBenim çok yorulunca bütün karnim taş gibi oluyor, özellikle de akşam yataga girmeden önce fark ediyorum. Belki dinlenmen gerekiyordur. Benim gercekten uzaninca veya rahatlayinca geciyor.
Bu karnin sertlesmesine kasılma diyorlar ama adet sancısı gibi bir sancı eşlik edermiş. Öyle bir ağrın yok galiba.
Kuzu daktırım özellikle beli vurgulamıştı benim belden girer demişti.Karnıma sürekli kasılma giriyor yani kasılma sanırım bu kramp gibi bi ağrı girip gevşiyor, sürekli olunca korkmaya başladım ya belden de girerse korkmalıyım değil mi bu önemli değildir herhalde
yat dinlen ve ramboluğa bir süre ara ver deli dumrul. hepimizin ağrı eşiği de farklı, ağrının vurduğu yerler de farklı ama o sertleşip yumuşamalar biraz kasılmaya işaret ediyor gibi. düzenli değil ama di mi? düzenli ve sıklaşan aralıklarla yoklanırsan doktora yaz.Sizden daha iyi bilmem, oğlumda pek olmuyordu sancım bile çıkmıyordu hiç son güne kadarHerhalde kaşınıyorum ben ya hurma ye, çömel yer sil, rambo gibi her şeyi yapıyorum da çok fena tutuştum şu an. Ekstra şeyler olursa yazacam yoksa gel diyecek kadın da ne desin
Güzel haberlerle dönmene çok sevindim, umarım hep böyle güzel geçerBis geydik teysoşlarimiz
Oğlişim 2200 gr olmuş. Yine seker nedeniyle baldir, kafa ve karın bölgesi ölçüldü, her sey tam zamanında çıktısuyu da ne az ne çok sancim da çıkmadı. Ay her sey güzel çıktı işte çok mutluyum, hepimizin böyle gitsin artık çok az kaldi H Htcecrin simdi ölçümleri degerlerimle birlikte şekerci hanima gondericem, bakalım o ne diyecek. Onu da yazarım sana.
Doktorda ultrason için karnimi açtım, dedi ki görünce "ya sizin karnınız çok güzel oldu, çok güzel yusyuvarlak". İçimden maşallah de dedim ama dışımdan "eheh de mi ben de çok sevyom" diyebildim. Sonra ebe nst miydi o, ona bağlarken açınca "oha karnınız ne güzel olmuş" dedi. Orda artık vampire sarımsak gösterir gibi maşallahı çıkarıp sallayacaktim. Ben korkuyom öyle şeyden. Ama mutlu da oldum. Oğlum beni çok güzel yaptı, keşke filler gibi iki sene hamile kalabilsek kgxkgxkgx
Beni ebe tansiyon, ürin, kilo vs bakmak için odasında bekletiyordu. Yan oda da bu sancilarin bakildigi yer. Orda bi kadın vardı, sancısı çıktı hemen taksiyle hastaneye gönderdiler. Ben tabi yan odadaşekilde dinledim. Ciğer geliştirici yapılması gerekiyormuş, hastanede doğumu durdurabilirler daha çok erken falan dediler, 33. Haftadaymis kadın ama çocuğun gelesi geldi mi dinlemiyor iste. Benim de başıma gelebilirdi diye düşündüm. Bence şu vakitten sonra hepimizin başına gelebilir. Bir bakıyoruz zart sancı var, bebek doğacak haberimiz yok Allaaam hem de 29 Şubat
Senin de vardı kontrolün, nasıl geçti????Güzel haberlerle dönmene çok sevindim, umarım hep böyle güzel geçer
Yok canım anestezi uzmanı psikolojik olarak seni çok rahatlatıyor eğer sen panik yapacak olursan genel yaparlar diye düşünüyorum canım benim ikinci sezeryanım da bebeğin doğduğu anı hatırlamıyorum mesela nasıl hatırlamam diye doktora sorunca bana iğne yapmışlar o sersemletmis beni ölü doğmuş çünkü ben tepki vermeyeyim diye öyle yapmışlar yogun bakımda 55 gün kaldı cnmAaa nasıl sormadılarçok panik ataklık bir ortam oluyor mu peki canım epidural olanda böyle uyuşukluk tansiyon yükselmesi falan bişeyler
Canın acıyormu?Karnıma sürekli kasılma giriyor yani kasılma sanırım bu kramp gibi bi ağrı girip gevşiyor, sürekli olunca korkmaya başladım ya belden de girerse korkmalıyım değil mi bu önemli değildir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?