2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Karnıma sürekli kasılma giriyor yani kasılma sanırım bu kramp gibi bi ağrı girip gevşiyor, sürekli olunca korkmaya başladım ya belden de girerse korkmalıyım değil mi bu önemli değildir herhalde

Ya o degil de insan iki kayiptan sonra çok değişik bir minnet duygusu duyuyor, hiçbir şeye ah of demiyor, her şeyi olduğu haliyle kucakliyormus. Bir de her şeyin yolunda gitmesi sanki mümkün değilmiş gibi gelirdi, doktorum ne zaman her şey yolunda dese nasıl ya oluyorum. Çok acılar çektim ama demek ki bu günleri de görecekmisim. Hepimizin yüzü gülsün, bebeklerimiz sağlıkla doğsun

Evet bizimde bugün görüş günüydü suyumuz iyi bebiş baş aşağı dönmüş hazır nazır haftasını bekliyor 2400gr olmuş karın çevresi önde çıktı 35 haftaya göbüşlü olcak babası gibi herhal şuan nstye bağliyim anam kudurdu içerde herhalde zıplıyor arada nstde değişik sesler geliyor

Karnıma sürekli kasılma giriyor yani kasılma sanırım bu kramp gibi bi ağrı girip gevşiyor, sürekli olunca korkmaya başladım ya belden de girerse korkmalıyım değil mi bu önemli değildir herhalde
canikom sen bizden daha iyi bilmez misin? karnın taş gibi olup yumuşuyorsa muhtemelen kasılıyorsundur, dinlenince geçen tip bir ağrı mı? doktora bir danış istersen, sürekli çömelip çömelip temizlik yapıyon, belki de yoruldun

Evet ama bütünü değil bir bölge, canım yanıyor o an
Benim çok yorulunca bütün karnim taş gibi oluyor, özellikle de akşam yataga girmeden önce fark ediyorum. Belki dinlenmen gerekiyordur. Benim gercekten uzaninca veya rahatlayinca geciyor.
Bu karnin sertlesmesine kasılma diyorlar ama adet sancısı gibi bir sancı eşlik edermiş. Öyle bir ağrın yok galiba.

hehehe yirim, maşallah levent çociğe de sana da. kıçını kaşı kıçını
görüş günü mesajlarını çok seviyom. ben de yarın görücem oğlumu, nstye de giricem

Sizden daha iyi bilmem, oğlumda pek olmuyordu sancım bile çıkmıyordu hiç son güne kadar Herhalde kaşınıyorum ben ya hurma ye, çömel yer sil, rambo gibi her şeyi yapıyorum da çok fena tutuştum şu an. Ekstra şeyler olursa yazacam yoksa gel diyecek kadın da ne desin

Yani bi ağrı da eşlik ediyor şu an ama korktuğumdan mı emin olamadım ya neyse bi bekleyeyim bakalım

Kuzu daktırım özellikle beli vurgulamıştı benim belden girer demişti.

yat dinlen ve ramboluğa bir süre ara ver deli dumrul. hepimizin ağrı eşiği de farklı, ağrının vurduğu yerler de farklı ama o sertleşip yumuşamalar biraz kasılmaya işaret ediyor gibi. düzenli değil ama di mi? düzenli ve sıklaşan aralıklarla yoklanırsan doktora yaz.

Güzel haberlerle dönmene çok sevindim, umarım hep böyle güzel geçer

Kızlar emzirme döneminde alnımıza filan botox yaptırabiliyo muyuz?

Kızlar bugün bizim de görüş günümüzdü çok tatlı geçti. Doktorum ultrasonu açar açmaz ' ay ne tatlısın sen diyerek' giriş yaptı ardından benim oğlan gülümsedi. Gülümsemesini gördük öyle netteki, aklıma geldikçe içim ediyor durup durup sırıtıyorum. Bu arada Tam bir tombik yanak Şükürler olsun maşallah oğluşuma.

Bugün tam 32 haftalık olduk ve çalışabilir raporumu aldım. Bebiş 1970 Gr 42.7 cm olmuş ama 5 gün falan önden gidiyor. Suyu şekerden dolayı bi tık fazla her zaman ki gibi. Ama herşey yolunda dedi doktorum. İlk nst me girdim, gerildim biraz ama herşey iyiydi çok şükür . Kontrolü 3 hafta sonraya verdi sonrasında 2 haftaya düşecekmiş. Bu arada nst için 500 TL aldılar içim acıdı, ne yalan söyleyeyim. Çok fazla geldi bana. Herşey için ayrı para alıyorlar soyulduk bugün.

Benim kilom ise 3 hafta önceki kilomla aynı geldi. Yani bebek kilo aldığına göre ben yine biraz kilo vermişim. Şuana kadar yaklaşık 6 kg almışım. Bi çok insana göre çok iyi ama siz onu bana sorun istediğimi yiyememek kilo alımından daha kötü.

Şeker takibimi yapan doktora göründüm pek bişey demedi. Bence yüksek değerlerin hepsini de görmedi öyle baktı bi. 9 gün sonra tekrar çağırdı diyete devam et dedi. Ağır grip geçirdiğimi antibiyotik kullandığımı söyledim belki de o yüzden değerlere takılmamış, hastalıktan dolayı normal görmüş olabilir.
Bizden bu haftalık bu kadar, kendinize cici bakın güzel annişler

Aaa nasıl sormadılar çok panik ataklık bir ortam oluyor mu peki canım epidural olanda böyle uyuşukluk tansiyon yükselmesi falan bişeyler
Yok canım anestezi uzmanı psikolojik olarak seni çok rahatlatıyor eğer sen panik yapacak olursan genel yaparlar diye düşünüyorum canım benim ikinci sezeryanım da bebeğin doğduğu anı hatırlamıyorum mesela nasıl hatırlamam diye doktora sorunca bana iğne yapmışlar o sersemletmis beni ölü doğmuş çünkü ben tepki vermeyeyim diye öyle yapmışlar yogun bakımda 55 gün kaldı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…