2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kullandığım uygulamadaki bebek mesajına bakar mısınız? Sanki yeterince tedirginliğimiz yok gibi sorulan sorular müthiş, anksiyetelerimizi arttıracak türdenEki Görüntüle 3394883
Bu ne ya seri sil bunu . Hic hoslanmiyom bebek agzindan konusan uygulamalardan ben flo kullanirim Regl takibimden beri oneriyorum ya da Avent in hamilelik +

Üff burda bı ton dalga geçtim ve haftaya çatı muayenem olduğu aklıma geldi gerildim şuan durduk yere vajinal ultrason ve çatı muayenesi arasında çok fark var mı kızlar hissiyat ve zaman yönünden ya rahatlatsaniza beni biraz fhdhdh

Ayy kızlar bugün herkese bir kv nefreti gelmiş anlaşılan bana da geldiler. Hiç kasılmam yok maşallah derken bugün sinirden kasıl kasıl bir hal oldum kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum Allah sabır versin bize

Kızlar emzirme döneminde alnımıza filan botox yaptırabiliyo muyuz?
Canım bal 1 yaşına kadar vermiyoruz ya botoxun içindede balla aynı madde varmış.çok elzem değilse 1 yaşa kadar beklemek gerekiyormuş. Bende botoxu hasretle bekliycem

Kizlar bintane yuzuk var Allah bilio var ya bi gozum.kalmis zhsjsj reklamida donup duruyor sitede shsh

Genel anestezide anne baygınken memesini açıp bebeğin emmesini sağlamış hemşireler bazı yerlerde. Önceki ay annelerinde denk gelip okumuştum. Ama her yer aynı mıdır bilmem.

Genel anesteziyi pek önermiyor doktorlar da. Bebeğe bir şeyler geçiyormuş sanırım. Ama doktorunla kararlaştırırsınız onu. Zaten ypamayacak gibiysen ona göre öyle yapar zannediyorum.

Bebek için hangisi daha iyiyse onu seçerim muhtemelen epidural olanlarda eşi de alıyolarmış artık eşim sakinleştirir ya da sakinleştirici yaparlar bilemiyorum farazi hepsi doktorum da doğumla ilgili hiç konuşmuyo erken daha diyip duruyo

Anestezi gecior kuzum bebegede oda sarhos gibi cikiyor n iyisi belden uyusturma

Sizin hastane eşi de alıyorsa zaten panik olmana gerek yok. Sohbet edersiniz mis gibi.

Canım bal 1 yaşına kadar vermiyoruz ya botoxun içindede balla aynı madde varmış.çok elzem değilse 1 yaşa kadar beklemek gerekiyormuş. Bende botoxu hasretle bekliycem
Ciddi misin ilk kez duydum içersinde bal oldugunu. Ya bu hamılelık döneminde serumları sa yüzümüze kullanamıyoruz ya resmen kırışıklığı arttırdı hıc hıslanmıyorum

Benim de henüz doğum şeklim belli değil ama daha önce işim gereği birçok epidural sezaryene girdim bazıları çok konforlu geçirirken bazıları rahat olamıyor maalesef. Bu kişiye bağlı acı hissi yok kesinlikle görmüyorsun ama itme çekmeleri hissediyorsun epiduralde en güzeli bebeğin çıktığı ana şahit olmak. Şahsen ben sezaryen olursam genel isteyeceğim o ameliyata birebir şahit olduğumdan ve dakika dakika yapılan tüm işlemleri bildiğimden asla rahat olamam
Doktoruma da sordum epidural çok nadir yapıyorum genel daha konforlu benim için diyor doktordan doktora değişiyor kimi doktorda geneli önermiyor. Özelde olacaksa seçme hakkını hastaya bırakırlar. Epidural alıp tolere edemezsen o anda genele de çevirebilirler genel anestezide de ayılması öyle saatleri geçmiyor ikisinin de kendine göre avantaj ve dezavantajları var.

Benziyor hemen hemen canım ama bir canlının parmağını sokması bir tuhaf yapıyor insanı ürpertici

Ben kirpik lifting yaptırırken bile dümdüz yatamadım panik geldi acıdan yana hiç aklıma takılan bişey yok hissedilmediğine eminim çekiştirmeleri de çok önemli değil çünkü ben bir kere bile sezaryen doğum izlemedim napıyolar bilmiyorum sadece kesiyolar diye biliyorum bu kadar benim tek korkum ruhum daralıyo ve vücudumun kontrolü gitmeye başladığı an panik geliyo mesela yavaştan uyuşmaya başlıcak ya alt tarafım işte o esnada oluyo her şey. En son geçen sene serum taktırdım içinde sakinleştirici vardı bütün vücudum ağırlaşmaya başladı çıkarın beni diye bağırıyodum benden olmaz sanki he

Ciddi misin ilk kez duydum içersinde bal oldugunu. Ya bu hamılelık döneminde serumları sa yüzümüze kullanamıyoruz ya resmen kırışıklığı arttırdı hıc hıslanmıyorum
Balın etken maddesi botilium olabilir adı net hatırlamıyorum. Botox ta bunu içeriyomuş. Bende dönem dönem botox yaptırıp mutlu olanlardanım, ama 1 yaşı bekliycem artık napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…