2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaz ayında zıbın ve üstüne elbise çocuğu yakmaz mı ki ya?
Valla bilmiyorum ama bence zıbın hep kullanılmalı çevremdeki herkes yaz kış kullanıyor ablam 3 yeğenime de kullandı zaten çok aşırı sıcak olunca elbiseyi çıkarırsın tek zıbınla durur ben kullanmayı düşünüyorum sürekli atlet niyetine sonuçta yazın atlet de giyiyor insanlar ben ne kadar giymesem de

Bebek külodu diye arattım bulamadım ilk aylar için, sanırım yok zaten.

Vajinal ultrason uzun sürüyor çatı muayenesi bir iki saniyelik

Son düzenleme:
Kızlar bir şey soracağım kız annelerine. Yazın bebişlere elbise giydirirseniz bezinin üstüne bir de külot giydirmeye gerek var mı? Bana garip geldi de.
Çıtçıtlı badi bezin üzerinde zaten gerek yok bebeğe

Ay aynen di mi o çubuk beni deli ediyodu ya soğuk mekanik bisey sokmasindan daha iyidir diye düşünüyorum ins acımaz
Acımaz zaten gerçekten parmağı koymasıyla çıkartması bir oluyor sadece o an kasmaman lazım kassanda korkma bişi olmaz ben alttan ultrasondan çok rahatsız olurum bide şöyle düşün bitecek hep sürmeyecek

Ultrasonu o kadar fazla sokmuyor kız hemen hemen parmak kadar çok kez oldum vajinal muayene
Bende fobim olmuştu hatta oğlumun doğumundan sonra iç kanama geçirmiştim ay ay o kadar Muayene oldum ki sırf onu sokarlar diye doktora gitmedim hamile kalınca gittim

Kadınlar klubü günün konusu;

#vajina #parmak #kısa #uzun #acı #var #mı #acı #ultrasondan #iyi #hamile #bebek #smile #smile
Eheheheh hergün aynı konu olur mu kız doğum yaklaştıkça neler gelir geçe burdan bazen düşünüyorum birini yolunu şaşırıp bizim guruba girse ben nereye geldim diyecek ifşalanacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…