Eheheheh hergün aynı konu olur mu kız doğum yaklaştıkça neler gelir geçe burdan bazen düşünüyorum birini yolunu şaşırıp bizim guruba girse ben nereye geldim diyecek ifşalanacagız
Bu çatı muayenesi beni şöyle tedirgin ediyor. Yapısal olarak zaten dar bir vajinam var hemen kendini toparlayan yani bu konudan bazen muzdaribim. Tüp bebek doktorum baya bu konusa bildiği için hassasiyet gösteriyordu. Eli de hafifti. Bu doktorum hiç alttan muayene etmedi.
Ben tüp bebekten önce bi aşılama faciası yaşadım resmen kanırttırmıştı koduğumun doktoru. Hem kanadı hem 3 gün pıhtı attı vajinam. Ama o parmak değildi tabi. Ama eli öküz gibiydi. Bakalım bu doktorun da ilk kez görüp pandiklemesi de tuhaf olcak en azından bi alışsaydık birbirimize ne bileyim tuhaf geliiii
Bu çatı muayenesi beni şöyle tedirgin ediyor. Yapısal olarak zaten dar bir vajinam var hemen kendini toparlayan yani bu konudan bazen muzdaribim. Tüp bebek doktorum baya bu konusa bildiği için hassasiyet gösteriyordu. Eli de hafifti. Bu doktorum hiç alttan muayene etmedi.
Ben tüp bebekten önce bi aşılama faciası yaşadım resmen kanırttırmıştı koduğumun doktoru. Hem kanadı hem 3 gün pıhtı attı vajinam. Ama o parmak değildi tabi. Ama eli öküz gibiydi. Bakalım bu doktorun da ilk kez görüp pandiklemesi de tuhaf olcak en azından bi alışsaydık birbirimize ne bileyim tuhaf geliiii
of işin çok zor ya, seni çok iyi anlıyorum ve kolay gelsin demekten başka bir şey diyemiyorum. ne tarafta bakıyorsunuz lokasyon olarak? bizim en son emlakçı bayağı düzgün bir kadın çıkmıştı, komşum aynı zamanda. kadıköy civarında bakıyorsanız önerebilirim.
Evet ya insan bi narin olur kadın doğum uzmanı olmuşsun boru mu tamir ediyorsun arkadaş. Benim en büyük nasibim tüp bebek doktorumdur. Kadın doğumu sevdiren kadın. Ay anmış olayım. Allah razı olsun ondan
Bende fobim olmuştu hatta oğlumun doğumundan sonra iç kanama geçirmiştim ay ay o kadar Muayene oldum ki sırf onu sokarlar diye doktora gitmedim hamile kalınca gittim
iyi geceler kızlar vaktim oldukça burayı okuyup cevap yazmaya çalışıyorum. Tansiyonum yüksek baş ağrısı ve halsizliğim var lütfen duanızda bana ve oğluma yer verir misiniz vaktinde ve sağlıklı gelmesi için
iyi geceler kızlar vaktim oldukça burayı okuyup cevap yazmaya çalışıyorum. Tansiyonum yüksek baş ağrısı ve halsizliğim var lütfen duanızda bana ve oğluma yer verir misiniz vaktinde ve sağlıklı gelmesi için
Rabbim şifalar versin canım bu tansiyon yüksekliği herhalde yeneyle içmeyle ilgili değil artık öyle düşünmeye başladım okuduklarımdan yazılanlardan…. Bol bol dualaşalım inşaAllah. Haber et bizlere durumunu inşaAllah
Gece gece niye yazıyorum bilooormusunuz. Dün bu bahsettiğim arkadaş ben bir paylaşım yapınca yine 3 koca satır kendinden bahsedip altına da usulen bebiş ve sen nasılsın umarım iyisindir yazmış. Benimde gün içerisinde cevap yazmak içimden gelmedi Allah biliyor ya çok kırıldım. Kardeşim diye hitap ediyoruz çünkü. Nedir kardeş? Bir haftadır ne yaşıyorum daha doğrusu transfer sürecimden beri ne yaşıyorum aslında farkında bile değil. Bana anlatmıyorsun diyor da anlatmaya kalksam ağzıma tıkıyor lafı bir kaç defa yeltendim amaaan dedim ben zaten çok dert sıkıntı anlatan bir tip değilim acılarla sıkıntılarla geyik yaparak başa çıkıyorum ve kapatıyorum konuyu uzatmıyorum dedim. Ama bunaldım artık. Ben güçlü bir karakter olabilirim ama şuan hamileyim ya kendimle zor başa çıkıyorum. Başkasının yükünü yüklenemem. Neyse şimdide kısa durumu özetledim ve yazdım. Şuan en son ihtiyacım olan şey birisiyle tartışmak, derdimi anlatmak, kendimi açıklamak. İstemiyorum yani böyle bişi. Sabahın körü ve bana düşündürdüğü şeye bak ağrılarım varken bu bile başlı başına sorumsuzluk. Neyse güzel bir gün olsun herkese cumamız ise mübarek olsun
Kızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Kızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Dün aklımdaydın yaaaaa içimden de geçti ama dillendirmek istememiştim biliyormusun. Bismillah nasılsınız bebişin durumu ne şuan Rabbim tez vakitte şifalar versin ikinizede bize haber et inşaAllah
Dün aklımdaydın yaaaaa içimden de geçti ama dillendirmek istememiştim biliyormusun. Bismillah nasılsınız bebişin durumu ne şuan Rabbim tez vakitte şifalar versin ikinizede bize haber et inşaAllah
Kullandığım uygulamadaki bebek mesajına bakar mısınız? Sanki yeterince tedirginliğimiz yok gibi sorulan sorular müthiş, anksiyetelerimizi arttıracak türdenEki Görüntüle 3394883