- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Sağlıkla kucağına al inşallah canım hayırlı olsun sen nasılsınKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Ay bir an tüylerim diken diken oldu kız. Valla sağlıklı olsun iyi olsun rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun.Kızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Sesli bir şekilde ay dedim okurken. Nasılsın? İyi misin? Bebeğimiz nasıl? Çok değişik duygular içerisindeyim şu an yaKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Canım hayırlı olsun. Rabbim bebeğine de sana da acil şifalar versin inşallah.Kızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Evet gülüm hayırlısı ile inşallahSenin doğumlar normal miydi canım?
rabbim yar ve yardımcın olsuniyi geceler kızlar vaktim oldukça burayı okuyup cevap yazmaya çalışıyorum. Tansiyonum yüksek baş ağrısı ve halsizliğim var lütfen duanızda bana ve oğluma yer verir misinizvaktinde ve sağlıklı gelmesi için
Böyle biri bende de vardı o arayınca işim var diyorum bitti muhattap olmuyorumGece gece niye yazıyorum bilooormusunuz. Dün bu bahsettiğim arkadaş ben bir paylaşım yapınca yine 3 koca satır kendinden bahsedip altına da usulen bebiş ve sen nasılsın umarım iyisindir yazmış. Benimde gün içerisinde cevap yazmak içimden gelmedi Allah biliyor ya çok kırıldım. Kardeşim diye hitap ediyoruz çünkü. Nedir kardeş? Bir haftadır ne yaşıyorum daha doğrusu transfer sürecimden beri ne yaşıyorum aslında farkında bile değil. Bana anlatmıyorsun diyor da anlatmaya kalksam ağzıma tıkıyor lafı bir kaç defa yeltendim amaaan dedim ben zaten çok dert sıkıntı anlatan bir tip değilim acılarla sıkıntılarla geyik yaparak başa çıkıyorum ve kapatıyorum konuyu uzatmıyorum dedim. Ama bunaldım artık. Ben güçlü bir karakter olabilirim ama şuan hamileyim ya kendimle zor başa çıkıyorum. Başkasının yükünü yüklenemem. Neyse şimdide kısa durumu özetledim ve yazdım. Şuan en son ihtiyacım olan şey birisiyle tartışmak, derdimi anlatmak, kendimi açıklamak. İstemiyorum yani böyle bişi. Sabahın körü ve bana düşündürdüğü şeye bak ağrılarım varken bu bile başlı başına sorumsuzluk. Neyse güzel bir gün olsun herkese cumamız ise mübarek olsun
İkinize de çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebişiKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Ay ay hayırlı olsun maşallah suphanallah Allah evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına al kaç haftalıktın gülüm senKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin yanına yavrun inşallahKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Canim Saglikla kucagina al insallah bebisiniAmin çok sağ ol, biraz daha kendime gelince sizlere yazacağımşu an başım dönüyor biraz
Bana da bi estiler sağdan soldan jsjsjsjOf benim çok içimi bayıyor böyle şeyler, uygulamayı kullanıyo olsam çocuktan soğurdum
FLO sürekli premium a zorluyor gibi gelmişti bana ya hâlâ öyle miBu ne yaseri sil bunu . Hic hoslanmiyom bebek agzindan konusan uygulamalardan ben flo kullanirim Regl takibimden beri oneriyorum ya da Avent in hamilelik +
hayırlı olsun, allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün bir an önce mutlulukla kavuşun oğluşunla inşallah canım benimKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Benim bebişim gelişimi kilosu nerdeyse 2 hafta önce geçmişti tabi o sıra gebelik şekeri teşhisi koyuldu, bu şeker diyeti ile artık yavaş yavaş normale dönüyor. 5 günlük bi öndelik var şuan. Senin işine yarar mı bu bilgi bilmiyorum ama benimki diyetle hallolmuş başladı.Hanımlar bilgisi olan beni bilgilenirir mi
Hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini, RABBİM yardımcın olsun. Güzel haberler al hepKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Anaaam Mart ayının açılışı seninle oldu. Bebeğin de senin kadar güçlüdür ve hızlıca toparlanacak inşallahKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Tebrikler inşallah bebeginle saglikli bir şekilde hastaneden çıkarsiniz.Kızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Teşekkür ederimBenim bebişim gelişimi kilosu nerdeyse 2 hafta önce geçmişti tabi o sıra gebelik şekeri teşhisi koyuldu, bu şeker diyeti ile artık yavaş yavaş normale dönüyor. 5 günlük bi öndelik var şuan. Senin işine yarar mı bu bilgi bilmiyorum ama benimki diyetle hallolmuş başladı.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sağlıkla evinize dönün inşallah bebeginleKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?