2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla kucağına al inşallah canım hayırlı olsun sen nasılsın

Ay bir an tüylerim diken diken oldu kız. Valla sağlıklı olsun iyi olsun rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun.

Sesli bir şekilde ay dedim okurken. Nasılsın? İyi misin? Bebeğimiz nasıl? Çok değişik duygular içerisindeyim şu an ya

Canım hayırlı olsun. Rabbim bebeğine de sana da acil şifalar versin inşallah. tez vakitte kavuşun

Senin doğumlar normal miydi canım?
Evet gülüm hayırlısı ile inşallah
rabbim yar ve yardımcın olsun
Böyle biri bende de vardı o arayınca işim var diyorum bitti muhattap olmuyorum

İkinize de çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebişi

Ay ay hayırlı olsun maşallah suphanallah Allah evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına al kaç haftalıktın gülüm sen

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin yanına yavrun inşallah kendini iyi hissedince yaz buraya nasılsınız merak ederiz

Amin çok sağ ol, biraz daha kendime gelince sizlere yazacağım şu an başım dönüyor biraz
Canim Saglikla kucagina al insallah bebisini
ikinize de bol bol sifa diliyorum. En kisa surede iyi olun birbirinize kavuşun

Kendini iyi hissedince bizi de haberdar edersin

hayırlı olsun, allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün bir an önce mutlulukla kavuşun oğluşunla inşallah canım benim

Nasılsın? biraz toparlayınca haber ver bize de

Hanımlar bilgisi olan beni bilgilenirir mi
Benim bebişim gelişimi kilosu nerdeyse 2 hafta önce geçmişti tabi o sıra gebelik şekeri teşhisi koyuldu, bu şeker diyeti ile artık yavaş yavaş normale dönüyor. 5 günlük bi öndelik var şuan. Senin işine yarar mı bu bilgi bilmiyorum ama benimki diyetle hallolmuş başladı.

Hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini, RABBİM yardımcın olsun. Güzel haberler al hep

Hoşgeldin Mart

Veeee geldi çattı Mart ayı. Duygulanmamak elde değil. Kaç ay oldu buradayız, iyi kötü günlerimizde birbirimize destek olduk. Bu ay özel bir ay çünkü Nisan annelerinin bir kısmının bebişlerinin gelmeye başladığı ay.

• Sezaryen günü alanlar beni etiketleyerek günlerini paylaşırsa 1. sayfadaki tabloya ekleyebilirm. Böylece takibini yapabiliriz.
  • Doğum yapanlar ise bebeğin hafta ve doğum tarihini söylemesi yeterli olacaktır.
Gönlünüzde olan her dua ömrünüzde can bulsun güzel anneler. Sizinle bu süreci paylaşmaktan ben çok keyif aldım. Bebişlerimiz sağlıkla geldikten sonra da uykusuz gecelerde birbirimize destek olmaya devam ederiz umarım.

K kelebek012 Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 @denizz1998 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna @tuver Z zeytin81 nesilsah M Melisa8520 C cule K kzeyno Cookiee E esmanur40

Anaaam Mart ayının açılışı seninle oldu. Bebeğin de senin kadar güçlüdür ve hızlıca toparlanacak inşallah Allahım en kısa zamanda kucağına alıp koklamayı da nasip etsin canım. Kaçıncı haftandaydın?

Tebrikler inşallah bebeginle saglikli bir şekilde hastaneden çıkarsiniz.

Teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sağlıkla evinize dönün inşallah bebeginle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…