2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canımm en kısa zamanda bebeğinle kavuşursunuz inşallah sağlıcakla

hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydın. inşallah en kısa sürede mutlulukla kucaklarsın bebişini

Hayırlı olsun canım Rabbim bir an önce bebeğine kavuştursun seni

Ayy hayırlısı olsun tez vakitte sağlıkla kucağına al inşallah canım difembahyaa

Mart benim en en sevmediğim aydır, ne olduğu belli değildir öylesine araya sıkıştırılmış gibidir, ne havası bellidir ne insanı mutludur, en en sağlıklı halleriyle tamamlanmis ve vaktinde gelsin bebislerimiz, Bugün kontrolüm var inşallah Rabbım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin günaydın herkese

Dün bir başlıkta gördüm Cookiee vardı bizim grupta yüksek tansiyon ve protein kaçağı ile cebelleşiyormuş , sanırım kaçak baya yüksek çıkmış… dua edelim inşaAllah ben görmüyorum ne zamandır merak ediyordum.

Son durumun nedir kuzu dua edelim inşaAllah sana da.

Rabbim saglicaklar hemencecik cikmasini.nasip etsin Sende sagligina kavus insallah Hayirli olsun guzelim

Çok sağol kuzum aynen preaklemsi tanısı kondu artık şuan yine hastanedeyim tansiyonlar 14 10 civarında ilaçla anca bu kadar tutabiliyorlar tansiyonları
Bebeğe giden kan akışı yavaşlamış
Bebek hafta olarakta geriden geliyor
Doğum yakınmış doktorlar öyle dedi

çok geçmiş olsun canım. inşallah bir sorun çıkmadan sağlıklı şekilde kucaklarsın yavrunu, içeride bekleyebildiği kadar bekler inşallah miniğin

Allahim sana ve bebegine yardim etsin
Ciger gelistirici vurdular mi kuzum ?
Kocaman buyuk bi serum baglayip yatirmislardir simdi seni yada coger gelistiricilerden sonrada baglayabilirler tansiyonunu sabit tutmak icin.
Cuma gununun guzelligi hurmetine Rabbim seni ve bebegini korusun.

Rabbim şifalar versin canım inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz seninde dün sen yazınca hastane mevzusu da sanki uzamış oradaki konuya dahil olmayayım dedim. Hastanede olmana sevindim. Rabbim güç kuvvet versin sana da bebeğine de

Amin canım çok sağol
Aynen yer sıkıntısı vardı ama şuan en azından hastanedeyiz bebişe sürekli bakıyorlar iyi olduğunu duymak beni aşırı rahatlatıyor bi tek dün işte kan akışı yavaş diye söylendi ama artık yapacak birşey yok en sağlıklı zamanda gelsin yavrum
Bu erken doğum fikrine alıştım bende

Amin canım amin sağlıklı olsunlarda Allah ne zaman ol derse o zaman olacaklar bizim elimizden dua etmek geliyor sadece kilosu da çok düşük değil zaten biiznillah Rabbim korusun senide bebeği de

27 haftalıkken öğrendik bu durumu o zman hastaneye yatış yaptığımda 2 doz ciğer geliştirici ve magnezyum verdiler tansiyon biraz düzelince taburcu etmişlerdi yakın takibe alalım demişlerdi canım 3 4 güne bir geliyordum yine hastaneye en son tansiyonum evde 17yi görünce acilden giriş yaptık salı günü tekrar yatış verdiler şuan tansiyonlar iyi ama işte bebekte artık gelişim geriliği ve akım kaybı var. Birdaha ciğer geliştirici yapmazlar galiba duruma göre hemen sezeryan olurum

Saglıkla en dogru zamanda gelsin inşallah bebiş kaç haftalık şuan

Kızlar bebek eşyaları yıkarken 30 a 600 mü seçiyosunuz makinede? Bir de bebek deterjanı dısında bebek yumusatıcısı da katacagız mı yıkarken ?

Cok sukur ki erkenden teshis konulmus bu cok onemli Rabbim bebisi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…