2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence çok güzel fikir. Çocukken ramazan ayını öyle güzel anlatırlardı ve büyüklerden görürdük ki hep etkilenirdik. Bizler de çocuklarımıza aşılamalıyız böyle çoğu şeyi.
Kesinlikle önemli olduğunu evi süslememiz ve mutlu olmamız gerektiğini hissederlerse onlarda kendi çocuklarına inşallah yaparlar çocuklar ailelerden ne görürseler onun yaparlar onlara yaptırdım süslemeyi ki emekleri olunca daha mutlu oluyorlar gelecek bebişlerimizlede yapmayı nasip eylesin Allah

Herşwyin iki günlük olması

Sende çalışan kadınsın ben kendi adıma diyim sen ve senin gibi iş kadınlarıda bana çok çalışkan gelir ev hanımı olmak zor çalışıp ev hanımı olmak daha zor

Bizde oruç tutulmuyor ama ben sidikli bir gurme olduğum ve her gün aynı şeyi yiyince mutsuz olduğum için her gün 2-3 çeşit bir şeyler oluyor mutlaka. Genelde de kolay şeyler yaparım, ısıtılmayacak yemeği tek günlük pişiririm, pişirdiğim şeyin etinden suyundan da maksimum faydalanırım. yazarım fikir olur size de heheh

Benim ramazanda yemek derdim olmicak oley kvde yicez aynı apartmanda oturmanın avantajları hatta eşim şey de dedi sahuru da orda yaparım dedim çok iyi fikir ben geceleri yemem zaten tek sana hazırlamaktansa aşaağı in

Benim ramazanda yemek derdim olmicak oley kvde yicez aynı apartmanda oturmanın avantajları hatta eşim şey de dedi sahuru da orda yaparım dedim çok iyi fikir ben geceleri yemem zaten tek sana hazırlamaktansa aşaağı in
Ben oruö tutmicam ramazanda çünkü bebitom için herşeye değer benim bebişte zaten açlığa dayanamıyor sabah az yatak keyfi yapiyiö diyom tekmeliyor açım diye mxkxd

Valla ben sahur vakti yemek yemeyi çok sevdiğim için hazırlar kaldırırım tek başıma olunca bişey yemek istemiyorum üşeniyorum hdhdshd sahur vakti kahvaltı mük

Valla ben sahur vakti yemek yemeyi çok sevdiğim için hazırlar kaldırırım tek başıma olunca bişey yemek istemiyorum üşeniyorum hdhdshd sahur vakti kahvaltı mük
Ben gece de yersem oo iyice şüşköö olurum

Burda günler Türkiye’den daha kısa muhtemelen gece yatmadan hazırlarım eşim yer ben sabah normal kahvaltımı yaparım midemin yangınına odun atamicam valla gece yiyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…