2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bak işte, deme böyle şeyler ben ağlamaklı oluyom dkkfkd canım oğlum seni çok seviyorum ve senle tanışıcağım için çok heyecan duyuyorum ama lütfen acele etme minik kuşum diyorum içimden hep.
Bi de beni şey çok etkiliyo, orda şu an tamamen onun için hazırlanmış aşırı güvenli bi yerde. Sıfır uyaran, gaz yok reflü yok. Dünyaya geldiğinde mesela kolunu bacağını hareket ettirip havada olduğunu hissettiğinde tedirgin olacak kadar yabancılar buraya. Ve onları anlayıp ihtiyaçlarını gidermekle sorumlu olucaz. Bu muhtaçlıkları beni mahvediyo düşündükçe

Ay gece gece aklıma ne geldi grupta 1 nisanda doğuran olur mu acaba benim 2 nisan 38 hafta oluyor tam

İçimdeki pesimist orda keyfin yerinde burda nolcağını bilmiyoz diyo benim de işte, o yüzden galiba biraz zorlanıyorum kabullenmekte ama bunu da halledicez be hı? Bizden iyi kim anlasın ki zaten

Midem ağrıyordu, cümlenin başını okurken ağrım arttı stresten

İçimdeki pesimist orda keyfin yerinde burda nolcağını bilmiyoz diyo benim de işte, o yüzden galiba biraz zorlanıyorum kabullenmekte ama bunu da halledicez be hı? Bizden iyi kim anlasın ki zaten
Tabi kız. Göğsümüzden gelecek süt bile onun ihtiyaçlarına göre olacak düşünsene. E o zaman ruh halimiz ve algılarımız da ihtiyaçlarını anlamamıza yardım edecek şekilde değişecektir mutlaka. Şimdi hamileliği seviyoruz o zaman da yenidoğan analığını severiz

Ramazanda kan sulandırıcı iğnemden ötürü oruç tutamicam ve kocam iftarda da evde olmicak. Geç geliyor salonda açıyor iftarı. Bu yıl o ruhu alamicam yani maalesef. Buraya da girmeyem ben en iyisi yemekler tatlılar havada uçuşcak belli. S*çtık

Nası yani iğne olmasa tutabilecek durumda mısın ben kahvaltıyı 2 saat geciktirsem yerlerden spatulayla kazırlar beni.

ay ne güzel, ben de üç hafta sonra zamanı gelince doğsun demeye başlarım inşallah, bayramdan birkaç gün önce de fırtlatırım amin
Daha 3 hafta sonra zamanı gelince mi diyecekmişsin O sırada senin bebe:

Eklentiler

• IMG_3013.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 76
Aman 5 kg almısım zaten 2 kilo çocuk 3 kilo ıvır zıvırdır içimde benim için önemli olan hamilelik öncesinden önceye dönmek
5 kg almışım mı… arkadaşlar toplanın yapmamız gereken zorbalıklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…