2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Nası yani iğne olmasa tutabilecek durumda mısın ben kahvaltıyı 2 saat geciktirsem yerlerden spatulayla kazırlar beni.
Günü ters çevirip deneyecektim aslında, iğnemi unutmuşum, niyet etmiştim bir süre ama iğne saatimi değiştiremiyorum maalesef, hapları içeceğim saatlerimi ramazana göre ayarlarlamaya çalışırken iğnem olduğunu fark ettim tutabilir miydim bilmiyorum kuzum deneyecektim zaten 2 öğün besleniyorum ben sabah akşam sabahı erken yapacaktım yani çok bir değişiklik olmayacaktı su ise gece içecektim falan hayaller hayatlar

5 kg almışım mı… arkadaşlar toplanın yapmamız gereken zorbalıklar var
77 yle hamile kaldım + Tüp mideliyim been bana dokanmayın 8 aydır kusuyom ben azcık fazla yiyince zaten bu kontrolde de doktor minyon dedi bebişe bu hafta yedikce yemeye çalışıyorum ama inan ki yemekten sonra yediklerimi içimde tutmaya çalışmak hiç eğlenceli değil

Kız yok, yemek zorlamasa da su çok zorlardı deli misin.

37-38. Hafta arası dogurmamam lazım benim. Doktorum yurtdışında olacak jddjdj tut kendini diyor

Yaa özür dilerim yeni mi ameliyat olmuştun hamilelik öncesi?

Kız yok, yemek zorlamasa da su çok zorlardı deli misin.
Tutan çok kişi var ya aslında şeker tansiyon problemim yok Allah’a şükür su ise ben 4 litre civarı içiyorum tamamlardım ya herhalde rahattım aslında da neyse zaten yapamıyorum nasip

Aklıma bişey geldi durun aslında herkes ramazan da bi kaç gün o gün ne yemek yaptığını yazsa burdakilere de fikir olur ertesi gün onu yaparsınız aklınıza yatarsa
Mantıklı uyar bana

Kızlar benim midem çok kötü yanıyor ve biri kıvırıyor gibi ağrıyor ya kusmam da geliyor öyle olunca ilk defa böyle bir şey yaşıyorum napsam rennie den başka?

Canım sen katardaydın di mi? Vatandaşlıkla ilgili orada doğum yapsan avantaj oluyor mu bebiş için? M mansure97

Kızlar benim midem çok kötü yanıyor ve biri kıvırıyor gibi ağrıyor ya kusmam da geliyor öyle olunca ilk defa böyle bir şey yaşıyorum napsam rennie den başka?
İkinci rennie ben de talcid alıyorum fazla olduğunda üst üste iki tane alıyorum başka türlü geçmiyo. 5.aydan beri bunsuz uyuduğum gece yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…