2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben yine fenalardayım. Ateş öksürük halsizlik çok fena. Dün özelde serum verdiler akşamına falan iyiydim. Şimdi yine kötüyüm ilaçta kullanamıyoruz malum. Diğer bitkisel şeyleri ve parolu denedim ama ateşim falan düşmüyor artıyor. Size sorum devlete acile gitsem serum verirler mi orda da? Özelde fiyatlar malum arka arkaya ağır gelecek maddi olarak ama serum dışında da rahatlayamayacağım gibi

Canım sen katardaydın di mi? Vatandaşlıkla ilgili orada doğum yapsan avantaj oluyor mu bebiş için? M mansure97
Vatandaşlığı burda çok zor veriyolar. Ama süresiz oturma izni veriyolar burda doğanlara. Bi de mesela bazı memurluklara sadece Katarlılar ve yabancı olsa da Katar doğumlular gelebiliyo polislik gibi. Düşündük aslında avantaj olur diye de burdaki doğum süreci sarmadı beni pek. O yüzden 36 haftalıkken dönücem Türkiye’ye orda doğsun istiyorum inşallah

Kızlar benim midem çok kötü yanıyor ve biri kıvırıyor gibi ağrıyor ya kusmam da geliyor öyle olunca ilk defa böyle bir şey yaşıyorum napsam rennie den başka?
Başka yerde bir ağrın sızın var mı başın, kasığın, vulvan falan? Geğirmeye çalışsan rahatlar mısın biraz, dene bakiym

Ya çok geçmiş olsun. Doktoruna sorup antibiyotik mi başlasan acaba çünkü son haftalarda vücudunda enfeksiyon olması bebek için antibiyotikten daha tehlikeli olabilir.

Çok geçmiş olsun kuzu Allah şifalar versin tez vakitte
Nasipli isen iyi bir doktor gelir verir, rahatlatmak için takıyorlar çünkü…ama işte gudubet denk gelmezse. Hem ilk önce devlet hastanesinde ultrason ile bebeğe bakıyorlar git bi görmüş olursun

Sen bir kere ödümüzü koparmıştın, bence ateşin 38.5 üstüyse git.

Anladım canım teşekkür ederim açıklaman için aslında baya avantajlıymış Türkiye’nin ₺’nin geleceğini düşününce.. ama tabi ki sen evladın için en doğru kararı vermişsindir istediğin hakkında en hayırlı olan olur inşallah

Ayrıca parol veya minoset alıyor musun? Ateş düşürücü ya onlar.

Sen bir kere ödümüzü koparmıştın, bence ateşin 38.5 üstüyse git.
38.7 çıktı en son, bir de ıslak bez falan koyuyorum sürekli.
ay öyle mi hamilelikte hiç gitmemiştim. Deneyelim bakalım o zaman eşime diyeyim bi
Ya çok geçmiş olsun. Doktoruna sorup antibiyotik mi başlasan acaba çünkü son haftalarda vücudunda enfeksiyon olması bebek için antibiyotikten daha tehlikeli olabilir.
serumu da kendi doktorum hazırlatmıştı ama dün bu kadar değildim ya ilerlerse direk göğüse git dedi o. Ama şart gibi kendimden değil bebişten korkuyorum zaten Allah korusun etkilenmesin

Valla onun için en doğru karar mı bilmiyorum ama mutlu anne mutlu bebek mottosuyla ilerliyorum evet burda çalışma hayatı olsa ekonomik olarak çok rahat eder. Hele memurluk buranın en kral mesleği yani bi aylık maaşıyla son model bmw falan alabilir öyle söyleyeyim. Ama ben yalnız ve etrafımda dilimi konuşan kimse olmadan sancı çekmek istemiyorum. Bencillikse bencillik napayım.

Verirler serum canım zaten her hamileye küçük parol serumlardan verip yolluyorlar iyi gelecektir bende iki kere devlete gittim verdiler serum

Sen nasıl rahat hissediyorsan o yolu seç canım.
İnsan bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartamıyor belirsizlik yaşıyor ama sonucunda Allaha güvenince bir şekilde olacak olanlar oluyor
Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri izmirde istiyorum diye tutturmuştum (izmirliyim tüm ailem sülalem izmirde, 1 bucuk sene oldu evleneli aydına gelin geldim akraba vs kimse yok burda eşimin sadece kendi çekirdek ailesi var) sonra baya kavgalar ettik eşimle ben kabullendim aydını sustum oturdum 30. Haftada birden doktorum pislik yaptı neyse aydında 2. Doktoru buldum 32 de gittim iyiydi her şey 34. Haftada aydındaki hastanelere gidip doğumhane ve hasta odasını görünce dedim buraya para vericeğimize izmire gidelim Allah ya eşim de kabul etti pzt ilk defa 35+1 de İzmir de yeni bir doktor buldum ona gidicem inşallah kabul eder beni etmezse yandım

Doktorlar neye göre hasta kabul etmiyolar ya ona pek anlam veremiyorum ben. Bu haftaya kadar başka doktorun yapmadığı ne yapacak oluyolar da geç buluyolar yani. Çocuk içerde kendi kendine büyüyo zaten

Doktorlar neye göre hasta kabul etmiyolar ya ona pek anlam veremiyorum ben. Bu haftaya kadar başka doktorun yapmadığı ne yapacak oluyolar da geç buluyolar yani. Çocuk içerde kendi kendine büyüyo zaten
39. Haftam bayram haftasına denk geldiği için direkt söylüyorlar takipli hastası olmadığım için ben olamayabilirim falan diye
Şimdiye kadar hep özel muayeneli doktora gittim bu doktor ilk olacak hastane doktoru olarak pazartesi günü rus bir de umarım dili iyidir doğurturken davay davaylamaz ..

Yarın sağlık ocağına gidip mide yanması için ilaç yazmasını isticem dün gece uykumdan nerdeyse boğularak kalktım midemden ağzıma su geldi nasıl olduysa ters mi kaçtı anlamadım nefessiz kaldım banyoya kendimi zor attım öksürük tuttu i yandan da kustum öksürükken nasıl zorlandı isem çişimi tutamadım çok kötü bir geceydi. Gece gece bu duş aldım soğuk süt içip yattım biraz iyi geldi

Bu da ayrı bi manyak.

Ben cok iyi niyetli bi çocuktum. Hatta salaklık seviyesinde. İlkokulda falan çorabı olmayan fakir öğrenciler, çocuklar olurdu. Ayağımdaki külotlu çorabı çıkarıp verirdim, eve o soğukta çorapsız giderdim. Annem kızım bana söylersin ertesi gün çorap verirsin, nie her yerde çorap çıkarıyorsun soğukta derdi ama bilmiyorum sosyal hizmet doğmuşum.

Ama bilmiyodum tabi o zamanlar sosyal hizmet falan... büyüyünce ne olacaksın diye soranlara dansöz olucam diyordum. Ve gerçekten dansöz olmak istiyordum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…