- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 33
Aaa hamile kaldığım kiloooBen de 77 kilo olmuşum
Vatandaşlığı burda çok zor veriyolar. Ama süresiz oturma izni veriyolar burda doğanlara. Bi de mesela bazı memurluklara sadece Katarlılar ve yabancı olsa da Katar doğumlular gelebiliyo polislik gibi. Düşündük aslında avantaj olur diye de burdaki doğum süreci sarmadı beni pek. O yüzden 36 haftalıkken dönücem Türkiye’ye orda doğsun istiyorum inşallah
Başka yerde bir ağrın sızın var mı başın, kasığın, vulvan falan? Geğirmeye çalışsan rahatlar mısın biraz, dene bakiymKızlar benim midem çok kötü yanıyor ve biri kıvırıyor gibi ağrıyor ya kusmam da geliyor öyle olunca ilk defa böyle bir şey yaşıyorum napsam rennie den başka?
Ya çok geçmiş olsun. Doktoruna sorup antibiyotik mi başlasan acaba çünkü son haftalarda vücudunda enfeksiyon olması bebek için antibiyotikten daha tehlikeli olabilir.Kızlar ben yine fenalardayım. Ateş öksürük halsizlik çok fena. Dün özelde serum verdiler akşamına falan iyiydim. Şimdi yine kötüyüm ilaçta kullanamıyoruz malum. Diğer bitkisel şeyleri ve parolu denedim ama ateşim falan düşmüyor artıyor. Size sorum devlete acile gitsem serum verirler mi orda da? Özelde fiyatlar malum arka arkaya ağır gelecek maddi olarak ama serum dışında da rahatlayamayacağım gibi
Çok geçmiş olsun kuzu Allah şifalar versin tez vakitteKızlar ben yine fenalardayım. Ateş öksürük halsizlik çok fena. Dün özelde serum verdiler akşamına falan iyiydim. Şimdi yine kötüyüm ilaçta kullanamıyoruz malum. Diğer bitkisel şeyleri ve parolu denedim ama ateşim falan düşmüyor artıyor. Size sorum devlete acile gitsem serum verirler mi orda da? Özelde fiyatlar malum arka arkaya ağır gelecek maddi olarak ama serum dışında da rahatlayamayacağım gibi
Sen bir kere ödümüzü koparmıştın, bence ateşin 38.5 üstüyse git.Kızlar ben yine fenalardayım. Ateş öksürük halsizlik çok fena. Dün özelde serum verdiler akşamına falan iyiydim. Şimdi yine kötüyüm ilaçta kullanamıyoruz malum. Diğer bitkisel şeyleri ve parolu denedim ama ateşim falan düşmüyor artıyor. Size sorum devlete acile gitsem serum verirler mi orda da? Özelde fiyatlar malum arka arkaya ağır gelecek maddi olarak ama serum dışında da rahatlayamayacağım gibi
Anladım canım teşekkür ederim açıklaman içinVatandaşlığı burda çok zor veriyolar. Ama süresiz oturma izni veriyolar burda doğanlara. Bi de mesela bazı memurluklara sadece Katarlılar ve yabancı olsa da Katar doğumlular gelebiliyo polislik gibi. Düşündük aslında avantaj olur diye de burdaki doğum süreci sarmadı beni pek. O yüzden 36 haftalıkken dönücem Türkiye’ye orda doğsun istiyorum inşallah
Ayrıca parol veya minoset alıyor musun? Ateş düşürücü ya onlar.Kızlar ben yine fenalardayım. Ateş öksürük halsizlik çok fena. Dün özelde serum verdiler akşamına falan iyiydim. Şimdi yine kötüyüm ilaçta kullanamıyoruz malum. Diğer bitkisel şeyleri ve parolu denedim ama ateşim falan düşmüyor artıyor. Size sorum devlete acile gitsem serum verirler mi orda da? Özelde fiyatlar malum arka arkaya ağır gelecek maddi olarak ama serum dışında da rahatlayamayacağım gibi
38.7 çıktı en son, bir de ıslak bez falan koyuyorum sürekli.Sen bir kere ödümüzü koparmıştın, bence ateşin 38.5 üstüyse git.
ay öyle miÇok geçmiş olsun kuzu Allah şifalar versin tez vakitte
Nasipli isen iyi bir doktor gelir verir, rahatlatmak için takıyorlar çünkü…ama işte gudubet denk gelmezse. Hem ilk önce devlet hastanesinde ultrason ile bebeğe bakıyorlar git bi görmüş olursun
serumu da kendi doktorum hazırlatmıştı ama dün bu kadar değildim ya ilerlerse direk göğüse git dedi o. Ama şart gibi kendimden değil bebişten korkuyorum zaten Allah korusun etkilenmesinYa çok geçmiş olsun. Doktoruna sorup antibiyotik mi başlasan acaba çünkü son haftalarda vücudunda enfeksiyon olması bebek için antibiyotikten daha tehlikeli olabilir.
öğlen aldım bir de akşam 8.30 gibi falan en sonAyrıca parol veya minoset alıyor musun? Ateş düşürücü ya onlar.
Valla onun için en doğru karar mı bilmiyorum ama mutlu anne mutlu bebek mottosuyla ilerliyorumAnladım canım teşekkür ederim açıklaman içinaslında baya avantajlıymış Türkiye’nin ₺’nin geleceğini düşününce.. ama tabi ki sen evladın için en doğru kararı vermişsindir istediğin hakkında en hayırlı olan olur inşallah
Verirler serum canım zaten her hamileye küçük parol serumlardan verip yolluyorlar iyi gelecektir bende iki kere devlete gittim verdiler serumKızlar ben yine fenalardayım. Ateş öksürük halsizlik çok fena. Dün özelde serum verdiler akşamına falan iyiydim. Şimdi yine kötüyüm ilaçta kullanamıyoruz malum. Diğer bitkisel şeyleri ve parolu denedim ama ateşim falan düşmüyor artıyor. Size sorum devlete acile gitsem serum verirler mi orda da? Özelde fiyatlar malum arka arkaya ağır gelecek maddi olarak ama serum dışında da rahatlayamayacağım gibi
8.30da ilaç aldıysan ateşin yüksek, sizi acile alalım doktorlar karar versin napıcaklarına sen karar verme. Geçmiş olsun çoköğlen aldım bir de akşam 8.30 gibi falan en son
Gece yatmadan da al istersen parol canım. Ben corona geçirdiğimde 3-4 parol at diyordu bana doktor. Ateşin yükselmiş çünkü Allah korusun.öğlen aldım bir de akşam 8.30 gibi falan en son
Sen nasıl rahat hissediyorsan o yolu seç canım.Valla onun için en doğru karar mı bilmiyorum ama mutlu anne mutlu bebek mottosuyla ilerliyorumevet burda çalışma hayatı olsa ekonomik olarak çok rahat eder. Hele memurluk buranın en kral mesleği yani bi aylık maaşıyla son model bmw falan alabilir öyle söyleyeyim. Ama ben yalnız ve etrafımda dilimi konuşan kimse olmadan sancı çekmek istemiyorum. Bencillikse bencillik napayım.
Doktorlar neye göre hasta kabul etmiyolar ya ona pek anlam veremiyorum ben. Bu haftaya kadar başka doktorun yapmadığı ne yapacak oluyolar da geç buluyolar yani. Çocuk içerde kendi kendine büyüyo zatenSen nasıl rahat hissediyorsan o yolu seç canım.
İnsan bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartamıyor belirsizlik yaşıyor ama sonucunda Allaha güvenince bir şekilde olacak olanlar oluyor
Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri izmirde istiyorum diye tutturmuştum (izmirliyim tüm ailem sülalem izmirde, 1 bucuk sene oldu evleneli aydına gelin geldim akraba vs kimse yok burda eşimin sadece kendi çekirdek ailesi var) sonra baya kavgalar ettik eşimle ben kabullendim aydını sustum oturdum 30. Haftada birden doktorum pislik yaptı neyse aydında 2. Doktoru buldum 32 de gittim iyiydi her şey 34. Haftada aydındaki hastanelere gidip doğumhane ve hasta odasını görünce dedim buraya para vericeğimize izmire gidelim Allah ya eşim de kabul etti pzt ilk defa 35+1 de İzmir de yeni bir doktor buldum ona gidicem inşallah kabul eder beni etmezse yandım
39. Haftam bayram haftasına denk geldiği için direkt söylüyorlar takipli hastası olmadığım için ben olamayabilirim falan diyeDoktorlar neye göre hasta kabul etmiyolar ya ona pek anlam veremiyorum ben. Bu haftaya kadar başka doktorun yapmadığı ne yapacak oluyolar da geç buluyolar yani. Çocuk içerde kendi kendine büyüyo zaten
Bu da ayrı bi manyak.Kardeşimi kıskandığımdan daha bebekken üzerine yastık koyup oturmuşluğum, cam kırığı dolu bi yere düşsün diye “aa bakim senin ayağın kaç numara” deyip bacağını havaya kaldırmışlığım var. Benim kızım olsa benim gibi abla olabilirdi Allah kurtardı belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?