2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gece gece acayip asabim bozuldu şu konuya ya sizin de bozulsun jdjdjd

Bacaklarımın sızısı, sol göğsümün altının ağrısından uyuyamıyorum. Oysa uykusuzluktan gözlerim kapanıyor. Oturdum salon. karanlığında ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bugün 2 magnezyum içtim oysa. Sanırım normali falan bekleyemeyeceğim. En erken ne zamansa o zaman kesip alın diyeceğim. Psiklojim bozulmaya başladı.

Ayy geçmiş olsun kuzu ağrılar normal artık yapacak bişey yok maalesef sıkıcaz disimizi

Kızlar hastaneye gittim geldim ben. Büyükşehirden minnak bir şehire eşimin memleketine geldim 2 sene olacak hala alışamadım şu memlekete. Devlet hastanesinin ek binası var bize yakın oraya gittik ilk. 1 saat beklemişizdir ve bu süre içerisinde sadece 1 hastaya bakıldı neymiş efendim ayakta bakmıyormuş sedyede bakıyormuş boş sedyede yokmuş ilk defa böyle bişey duyuyorum. Baktık olmayacak özele gidelim bari dedik tam çıkarken güvenlik sizin buraya değil ana binaya gitmeniz gerekiyordu gebelikten dolayı orda bekletmeden alıyorlar dedi keşke baştan söyleyeydi yani. Neyse kendi hastaneme gittik 2 serum verdiler yine. Ateşim düştü ama diğer semptomlar devam maalesef. Ebe de 10 güne anca geçer yapacak bişey yok dedi. İnşallah kızçem etkilenmeden atlatırım

Kislar bu göbek düşmüş olayını nasıl ayırt edecez gerçekten ya benimki hiç yukarı çıkmadı ki insin
bende gobegim asagidaymis gibi hissediyorum, kaburgalarim filan boslukta baya arada oturur pozisyonda oldugumda tekmeliyor oralari sadece.bundan onceki kontrolumde yani 2 hafta once de kafasi asagidaydi, simdi de kontrolden ciktim kafasi bu elimi koydugum yerimin altindaydi ultrasonla bakarken sanki bu sefer fazla asagida gibi geldi bana baskisini da hissediyorum zaten ama doktorum normal oldugunu soyledi daha 32 hafta olduk bugun

Eklentiler

• IMG_1672.webp
    84 KB · Görüntüleme: 73
Bu mide ağrısı krampları normal mi Ya 3 gündür ölüyorum. Hep aynı saatte ağrımaya başlıyor. Gündüz hiçbirşeyim olmuyor. Sabaha karşı da ağrı ve bulantı yapıyor. Hayır hamilelik boyunca midem hiç bulanmadı son ay olursa üzülürüm olmasın

Benim bebeytom başı yukarı makat çıkışlı duruyor ona rağmen görenler karnın düşmüş kız doğuracak mısın diyor. Yani yapısal sanırım bu gibi durumlar

İkinci rennie ben de talcid alıyorum fazla olduğunda üst üste iki tane alıyorum başka türlü geçmiyo. 5.aydan beri bunsuz uyuduğum gece yok ya

Süt içtin mi kuzum?

Başka yerde bir ağrın sızın var mı başın, kasığın, vulvan falan? Geğirmeye çalışsan rahatlar mısın biraz, dene bakiym
İki rennie, öncesinde süt değil de yoğurt yedim ama yaman ağrıydı valla bayılıp uyumuşum herhalde Mide ağrısı ne kötüymüş ya hep yaşayan varsa Allah yardımcısı olsun

Yok canım 2019 da olmustum ama komplikasyonları biraz fazla oldu bende hayatımdaki en büyük pişmanlığım keşke diyorum kendim verebilseydim
Doğumdan sonra kilo vermezsem tüp mide ameliyatı düşünüyordum ama tavsiye etmiyorsun sanirim çok zor bir süreç miydi

Bence normal ya. Benim de çok bulantım olmamıştı başta, 8. Haftada geçmişti, sadece 1 defa kusmuştum. Normalde yol da tutmaz. Salı günü transferle bir yere gittim geldim, vitonun arkası iyice salladı , normal araba değil, 1 saat yol istanbul trafiği, eve geldim midem feci. Kafayı vurup 2 saat uyudum öyle azaldı sabaha geçti. Reflü ve asit de bence arada bulantıyı tetikliyor. Bana da ilk defa oldu.

Canım bugün kontrolün mü vardı? Ekstra bir şey yok demi?
Dun dönmüş mü diye bakıp bugun sezeryana alacakti canim.

Bebek dönmemiş. Ama bugun sezeryana da alamiyor çünkü bana kan sulandiriciyi birak dememisti en son Çarşamba öğlen içtim deyince birkaç gün geçmeden yapamayiz dedi.

Cumartesi yatışımı yapicaz. Pazar günü de sezeryana alacak. Her şeyin hayirlisi...

Ancak dün hastanede hocayi beklerken bir de kötü haber aldik. Esimin abisi is kazasi geçirmiş. Ayağının üzerinden is makinesi gecmis. O anki şokla eşim gitmek istedi ama az değil 1500 km yol. Dogum kapida. Abisinin bütün ailesi orada ama eşim giderse ben burada bir basimayim

Cok zor bir durumun içerisindeyiz. 8 ünite kan verilmis ve kanama durmadığı için ameliyat edememisler. Şimdilik yoğun bakimda ve 10 gun sonra ameliyata alacaklarmis

Anladım canım, hayırlısı o halde bebiş için. Sağlıkla doğsun inşallah, kucağınıza alıp evinize gidin hayırlısıyla. 20 Mart planlanmıştı 10 Mart olacak o halde. Dualarımız seninle, inşallah harika geçer

Eşinin abisi için de çoook geçmiş olsun, inşallah çok hızla toparlar ameliyatı iyi geçer. Abini anlayabiliyorum ancak yoğun bakımdaysa zaten gitse de göremez. Yani yapabileceği bir şey yok. Bazen böyle üst üste gelebiliyor. 10 gün sonra ameliyat olsun hele bir de inşallah o zamana sen de birazcık toplanmış olursun duruma göre gidip gelir olmadı aynı gün içinde olmadı. Gerçi ailen gelecekti senin o durum ne oldu bilmiyorum. Dediğim gibi üst üste gelebilyior her şey. Sakın sıkma canını, bu da sizin sınavınızmış.

Amin insallah canim. Doğum 10 mart, ailem 15 martta gece gelecek.
Eşim eğer isterse ailem geldikten sonra gidebilir.
Bireysel olarak orada olmak istemesini cok iyi anliyorum. Allah korusun benim basima gelse ben de isterdim. 6 kardeşler ve o abisi ile aralarinda 1.5 yas var ikiz gibi büyümüşler. Şimdi de arkadas gibiler.
Ama işte mantiken düşününce ve ucak saatlerine bakinca orada gecirebilecegi sure 12 saat ve 2 gün yolda geçiyor. Bu da benim doguma muhtemel yalniz gitmem demek oluyor.
Normalde hemen git derdim ama suan git diyemedigim gibi gitme de diyemiyorum
Allah yüzlerine baksin 3 çocuğu var çok üzüldüm ayağının kesilme durumu var denince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…