2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçende eltimin çocuğu bana şey demişti sen acı yiyince onunda ağzı yanıyormu

Geçende eltimin çocuğu bana şey demişti sen acı yiyince onunda ağzı yanıyormu
Ahahah ya nerden geliyor akıllarına ya kızım az önce eltinedir dedi şeytanın bi tane ayağı diyemedim çünkü bende eltiyim sonuçta

Dondurma yiyince çıldırıyor tamamdır. Her akşam 1 dondurmayı rahat yerim bundan sonra.

Benim arkadşaım Fransa da yaşıyor. İki bebesi de normal doğum. İlk bebişte ıkınamadım demişti. Hatta "nası ıkınamazlar ya" diye eleştiriyordum başıma geldi dedi. Bebeğini vakumla mı ne bir şeyle çekmişler o yüzden.

Galiba seninle keşfette aynı videoyu izledik

Vakumla burda da cekiliyo mu? Benım de arkadasım Amerika ‘da doğurdu geçen yıl, cocuk iriydi vakumla cekılmıs. Hatta kafaları sekıl bozuklugu oluyomus vakumda ama hemen düzeliyomus

Vakumla burda da cekiliyo mu? Benım de arkadasım Amerika ‘da doğurdu geçen yıl, cocuk iriydi vakumla cekılmıs. Hatta kafaları sekıl bozuklugu oluyomus vakumda ama hemen düzeliyomus
Ay hiç bilmiyorum. O vakum nası bişi aceba.

Ay hiç bilmiyorum. O vakum nası bişi aceba.
benim vajinal doğumla ilgili eeeennn büyük korkularımdan biri çocuğa kanaldayken müdahale edilmek zorunda kalınması, vakum olsun, tutma çekme olsun içim çekiliyor bunları duydukça. ciğerine su kaçan, omzu sıkışan falan var. bunlar benim alamayacağım riskler gibi geliyor, o kısmı içime sindiremiyorum. hmmm bu mesajı yazarken korkumu mantıklı bir zemine oturttum, artık onla yüzleşebilirim.

Ay o korkuyla endişeyle yaşayamayız ki bir de nadir olan durumlar bence bunlar. Pozitif düşünelim güzel olsun, bebişlerimiz sağlıklı doğsun

Ay o korkuyla endişeyle yaşayamayız ki bir de nadir olan durumlar bence bunlar. Pozitif düşünelim güzel olsun, bebişlerimiz sağlıklı doğsun
çok haklısın aslında, biraz madalyonun öteki yüzünü de görüp düşünmek lazım böyle endişeler geldiğinde. ay hepimizin içine en sindiği şekilde gerçekleşsin doğumu valla, ben öyle diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…