2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya valla rahatlıktan değil, aksine aşırı gergin biriyimdir normalde ama yaşadığım tek olumsuzluğa dayanarak endişelenmiyorum. Hislerime de çok güvenirim bu arada, yanlış giden bir şeyler olursa hissederim diye düşünüyorum çok da yanılmıyorum böyle şeylerde heheh bilim bilim nereye kadar hfjfjrk

Sen çoook güçlü bir kadınsın. Bugünlerin mükafatını da alacaksın en kısa zamanda inşallah.

Bebişin her geçen gün toparlanıyor, güçleniyor. İnşallah boğazından geçen her lokma löp löp yağ olsun minik kurabiyeye. Ameliyatı da bir o kadar güzel ve sorunsuz geçsin inşallah.

Her gün görebilmene çok sevindim. Daha iyi hissediyor olmana da. Tabi bedenen iyileşiyorsun ama yüreğin kan ağlıyor. Geçecek inşallah

Ay kızlar bizim şirketin yeni bir uygulaması başladı. Bundan sonra her ay online terapi alabilecekmişiz. Benim çok hoşuma gitti. "Salus" diye bir uygulama var, onun üstünden oluyormuş. İster psikolojik danışmanlık, ister diyet spor tarzında danışmanlık seçebiliyormuşsun. Ben açıkçası doğum sonrasında sıkça kullanırım gibi geliyor.

Nasıl bir şey bilmediğim için isteyen varsa indirip denesin diye öneremiyorum zaten ücretli. Ama zamanla beğenirsem güncellerim burada kalanlara.

Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah çabucak toparlar da kavuşursunuz dualarımız sizinle

Kızlar bugün yeni bir şey öğrendim normal doğumla ilgili. Ben sanıyordum ki bebek çıkarken en acılı an oluyor. O iş öyle değilmiş. Meğer bebeğin kafasının çıktığını bile anlamıyolarmış. Bebek çıkarken acı olmuyor dediler. Bebek çıkmadan önce gelen sancılar çok kötü acı veriyormuş. 10 cm açılmaya kadar oluyor ya hani. Çok enteresan geldi bana. Demek 10 cm açılmayı görsek gerçekten güzel nefes egzersizi ile bir kaç ıkınmaya bakacak bebeğin çıkışı.

Daha iyi hissetmene sevindim minnoş, inşallah ufaklık da bir an önce toparlar da bu günler mazide kalır
çok detaylı sorup, bir şeyler söyleyip seni bunaltmak istemiyorum. Hepimiz senin ve bebeğinin duacısıyız biliyorsun zaten, eşim bile tanıyor miniğini artık gün aşırı nasıl iyiler mi diye aramızda konuşup iyi dileklerimizi yolluyoruz sana ve bebeğine haberin olmasa da. inşallah bütün bu olanlardan mutlu çıkacaksınız

E dedim ben size bunu dinletemedim geçen hafta, hormonlar da çok belirleyici bunda o bazılarının yaşadığı orgazm falan normal yani. O kadar acının üstüne tamam bizim kültürde orgazm olmazsın ama acıyan kısım orası değil, 8-10 santim arası açıklıkta yaşanan sancı kısmı. OHOOOOO DİNLEMİYCEKSENİZ ANLATMAYALIM ÜSTAD

Canım benim sen çok güçlüsün, bebeğin de öyledir eminim. Her zaman dualarımdasın
Ameliyat zamanı da haber ver hep birlikte dua edelim

Bu videoyu sana uyarlamak istiyorum bizi o kadar çok eğitip bilgilendiriyosun ki "sen kadın doğum doktoru musun sen çocuk doktoru musun sen doula misin" diye bı video yapmak istiyorum sana xhshdh

Bir de şimdi okudum Mart annelerinden biri demişti bebeğin hareketlerini az hissediyorum diye. Sanırım bu haftalardan itibaren bu hareket olayına dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün gitmiş 2 tur kordon dolanmış bebişin boynuna. 36+5 sezaryen ile bebişi dünyaya gelmiş. Küvöze falan almamışlar anladığım hemen yanına vrmişler.

Benim kafamı kurcalayan bu hareketleri nası düşünmek gerekiyor acaba. Her gün hergüne uymuyor aynı değil. BAzen az hareket ediyo bazen gümbür gümbür. Hiç tekme yememek mi lazım acaba. Çünkü ben bazen saatlerce yemiyorum tekme gün içerisinde ve bugün gittim her şey yolundaydı. Acaba tam 1 gün tamamen mi hissetmemek lazım. Aklımda deli sorular.

Affet bacım, bi daha olmaz kaçırmışım mı ben ne beynimiz küçülüyomuş bu hamilelikte ona ver fghbjnmköl

Belli bi rutini yok mu kuzu? Mesela benimkinin özellikle hareketli olduğu saatler var hiç kaçırmıyor. Ben o zamanlara dikkat ediyorum daha çok

Belli bi rutini yok mu kuzu? Mesela benimkinin özellikle hareketli olduğu saatler var hiç kaçırmıyor. Ben o zamanlara dikkat ediyorum daha çok
Yemek yedikten sonra hareket ediyor o rutinden sayılırsa. Kahvaltı ve akşam yemeği sonrası hep hareket eder mesela. Ben de onlara dikkat edeyim o zaman.

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım ben kaçırmışım bebişin ne için ameliyat olcak ameliyatıda güzel şekilde geçer inşallah Rabbim bugünleri tez zamanda geçirsin inşallah dualarımız seninle canım

Yemek yedikten sonra hareket ediyor o rutinden sayılırsa. Kahvaltı ve akşam yemeği sonrası hep hareket eder mesela. Ben de onlara dikkat edeyim o zaman.
Aynen benim de kahvaltı sonrası, akşam 10 gibi, gece 1.30-3 arası ve sabah 6-8 arası çok hareketli mesela. Gün içinde pek hissetmiyorum

Canım her bebeğin kendine göre bir uyku rutini var o yüzden 2 saatte bir hareket saymak doğru değil veya gün içinde 10 hareket saymakta doğru değil. Mesela benim bebeğim kefir içince bayılıyor bir kıpırdamalar bı hareketler falan falan. Belki seninki muz yemekten hoşlanır veya yemekten müzikten hoşlanır. Bence artık hissederiz diye düşünüyorum ben büyük ihtimalle çok az hareket etmiştir onun bebeği çünkü bu haftalarda bayağı aktifler bildiğin benimki öyle bilmiyorum yine de özelden yazdım sordum o konuyu kendisine cevap verirse hemen yazarım

Hepinize teşekkür ederim kızlar, tek tek yazamıyorum, inanın li zamanım olmuyor. Sağım yapmak zorundayım. Bebeğim yanımda yok. Sütüm az geliyor. Öğlen akşama kadar hastanedeyim. Ameliyatlı olmasam daha kolay olurdu her şey tabi. Bebeğim orada, gördükçe parçalanıyorum, emzirmeye çalışıyorum, anne kokusuna hasret olduğu için asla emmiyor hemen uyuyor, öyle diyor hemşireler, seni görünce kollarının arasında uyuyor, ağlıyorum ağlıyorum, gözüm de yaş kalmadı artık, eşim de öyle, çok zor yani anlayacağınız. Bekliyoruz, orada çok hasta bebek var, her gün onlara da dua ediyorum. Baktığınız zaman tam bir mahşer alanı gibi, oradaki her şeye maruz kalıyorum. Ses olunca bebeğim korkuyor sımsıkı sarılıyorum ona. İnşallah duymuyordur o cihazların seslerini, yalnız orada kahroluyorum gerçekten ...

Kızlar bugün kızım bana bi soru sordu sorduğu soruyu size de sorayım dedi ki anne misal sen bişiler yiyorsun kardeşim o sıra karnında tok yediklerin bi yerde bekliyor mu dedim evet yağ olarak vücüdümda birikiyor

Evet hatta o ıkınma sırasına gelene kadar enerjı bitme seviyesine gelebiliyomuş o sürecten onceki sancı durumundan dolayı. Dediğin gibi zaten enerjini koruyup derin nefes alıp ıkınabildikten sonra çıkıyormuş şık diye ay cok heyecanlı yaa yaşamak isteyen herkese yaşatsın o güzel anı Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…