Öncelikle kestane balının memleketi kastamonudan herkese selamlar fkfkkdşd
Emekçi kadınlar gününüzü kutlarım canlarım
Bugün bizim kontrol günümüzdü, sizi güncellemeden önce
@Karusel senin göreceğin rüyayı… demek istiyorum o nası rüya kız ahhahshdj ayrıca
A
Afratafrac
kuşum hem tekrar son iş gününü kutluyorum, hem de paylaştığın bilgiler için teşekkür ediyorum. Kopuk kopuk okuyabildim, aklımda kalan iki ana başlık bunlardı, bir de @tospalak’ın toparlanmasına çok sevindim ve
@Cookiee ’nin iyi olmasına
Çociğim iyi teyzeleri, pozisyonu aynı, yüzünü plasentama gömmüş yine göstermedi eşoleşek, şaşırmadık. Geçen haftadan bu yana sadece 50gr almış gibi göründü ultrasonda ama tabi ki hiç sallamadım, çünkü nisan analığı bunu gerektirir. Doktor da hiç endişelenmedi zaten, aa iyi bakamamış mıyım bu hafta çocuğa dedim belki geçen hafta şişko ölçtük hehehe falan dedi dalga geçti. Nabzım çok hızlı atıyor benim son zamanlarda burada da yazmıştım zaten, onu söyledim nefes nefese kalırsan sağına ya da soluna yatarak bir süre dinlen düzelmezse konuşuruz dedi, yine bildiğimiz şeyler nisan anasına ne anlatıyon yiğidim dedim içimden ama bilgi tekrarı olsun diye paylaşıyorum dkfkdkk. Nstde biraz sancım çıktı, yine birkaç gündür sancı mı hareket mi çok emin olamadığım hareketlenmeler yaşıyordum bu nst sırasında da oldu, yalancı sancıymış herhalde, yüzüncü haftamdayım artık vakti gelmişti açılın lan ben de sancılanıyom heheh yakaladım sizi
Doktor suyu mu az içtin acaba falan dedi, yööö dedim ben yalaktan içer gibi su içiyorum neyse sen yine de bol sıvı al dedi, emredersin gomutanım dedim. Halbuki yolda çok trafik vardı kocamla birbirimize girdiydik önümüzdeki araç yüzünden, kesin ondan oldu. Zaten tansiyonum da normalden yüksek çıkmıştı. Hep ondan.
neyse sonra sinemaya falan gittik, güzel vakit geçirdim, kocamı da affettim heheh.
Doktora göre her şey yolunda giderse üç haftam var, ben götümü sıkıp dörde tamamlarım gibi düşünüyorum. Şimdilik böyle. Bakalım kahramanımız haftaya neler yaşayacak