2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi 36 ya ulaşayım aynı şekilde her gün haykırıcam şimdi yemiyo
Gerçekten zor geliyor Allah'ım 41 e 42 ye kadar taşıyanlara sabır vermiş ben 38 de doktorumun kapısının önünde yatıp kalkacam tamam hadi kes diye alt komşum kendisi eve gelince burda yatarım hastaneye gidince hastane kapısında

Ay hiç bilmiyorum. O vakum nası bişi aceba.
Burada uygulandığından ben biliyorum ama resim atmayayım şimdi, hassas olan olur. Vakumlu bir alet var, doktor kontrollü bir biçimde sokup çekiyor. Büyük bir alet değil, bizim nstde bağlanan yuvarlak şey var ya, o büyüklükte ve şekilde hemen hemen. Ucunda kısa bir kablosu var, kablonun sonunda aleti var, doktorun eliyle kullandığı.

Benim de en büyük korkum sıkışması ve müdahale edilmesi. Acı falan hiç gözümde değil, çünkü olacak yani o kukundan insan çıkarıyorsun tabi ki acı verir ve hazırım ama bu tarz durumlar nadir de olsa beni korkutuyor.

Kızlar bize ayrılan sürenin sonuna yavaş yavaş geldikçe hüzün kapladı içimi. Buraya girip hergun yazılanları okuması alışkanlık haline geldi. Yerine ne koyacağım bilmiyorum

Oğluna kavuşmuşsun. Allah küvözden çıktığı günleri görmeyi nasip etsin, analıbabalı büyütsün. Senin de ağrıların geçsin, şifa bulasın en yakın zamanda

NEEE DOKTORUN ALT KOMSUN MU

38 de tam bir sapığa dönüşüp hadi doğurttt beni diye mesajlar atmayı planlıyorum ben de doktoruma

A Afratafrac hareketlerini normalden daha az ve daha güçsüz hissetmiş ertesi günü gitmiş nstsi kötü çıkmış bebek hareketleri falab tansiyonu da yüksek çıkınca doktoru almış sezeryana

Ayy çok tatlisinn qizzzz

Ay çok güzel bişey ya keşke benim de komşum olsaydı
Geçen kontrolümde diyorum şimdi eğer ben ikimizde evdeyken suyum gelirse merdivenlere çıkıp bağırsam doğuruyorum diye gelir misiniz dedim neden çıkıp bağırıyorsun arasana diyor çok mantıklı konuşuyor doktor işte

Kızlar bize ayrılan sürenin sonuna yavaş yavaş geldikçe hüzün kapladı içimi. Buraya girip hergun yazılanları okuması alışkanlık haline geldi. Yerine ne koyacağım bilmiyorum
Yerine yine bizi koy, her mesajı okuyamayız belki ama bir yarım saat falan denk geliriz be birbirimize yine hı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…