2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sen sezaryen mi istiyordun bu korkuların yüzünden bebek?

Aminnnn, hepimiz buraya gelpi şöyle muhteşemdi böyle harikaydı diyip anlatalım. Çok hızlı toparlayalım inşallah.

Sen sezaryen mi istiyordun bu korkuların yüzünden bebek?
yani özellikle sezaryen istiyorum değil aslında, çok isterim vajinal doğum yapayım ve her şey yolunda gitsin ama ben bunu tek başıma yapamazmışım ve mutlaka bir şeyler ters gidermiş gibi hissediyorum hatta bundan eminim yani nasıl oluyorsa. hem kendimle ilgili korkularım var, hem de bebeği dış dünyaya teslim etmekle ilgili bir derdim var çözemediğim aşırı korkuyorum o andan, artık çünkü kontrol senden çıkıyor ve çocuk da tek başına var olmaya başlıyor ya. kendini teslimiyetle ilgili de sorun yaşıyor olabilirim bunla bağıntılı olarak, kendi kendimi doğurtabilecek olsam böyle bir korku yaşamazdım muhtemelen djkflj. neyse ben nelerden korkuyorum neler beni ürkütüyor yazayım bir yerlere, üstüne düşünüp konuştukça belki sorun olmaktan çıkar. kocama anlatıyorum bazen böyle, diyor ki of sen olmak çok zor keşke senin yerine ben doğursaydım

Canım hep aklımdasın ve duamda Rabbım sana ve evladına guc kuvvet versin. Umarım bu zor gunler geride kalır ve sen evladına kavuşursun

Çocukların yatak altları leş gibi olmuştu doğuma kadar elmemem dedim bu gece temizlik perileri yüklendi ve dip köşe yaptım bitirdim bittim kendi odama ne zaman gelir bu periler odamı temizledikten sorma kesin doğururum o mobilyaları çek yap et

kaçıncı haftandaydın sen? iki hafta daha bekle öyle temizlersin kendi odanı heuhe

Kız bekle daha naptın 32 desin 3 hafta daha dur

Kızlar artık bebekler büyüdüğü için karnımız hep sert dimi bütün vücudunu hissediyorum karnım hep sert ama kasılma şeklinde değil hareket ettikçe ettiği yerler acıyo geriliyo derimden dışarı çıkıcak gibi sanki. Yumuşacık mı karınlarınız bi de size sorayım sorun bende mi

Eskisi gibi yumuşak değil canım tabiki sert iyice gerildiler

Şşşşşş, sorun sende değil bebekler artık ayı kadar oldu hiç mesela sabah yeni uyandığında ya da biraz hareket ettikten sonra şişlikte gerginlikte azalma olmuyor mu?

Şşşşşş, sorun sende değil bebekler artık ayı kadar oldu hiç mesela sabah yeni uyandığında ya da biraz hareket ettikten sonra şişlikte gerginlikte azalma olmuyor mu?
Oluyo her zaman çok rahatsız edici değil bazen daha yumuşak
mesela tatlı yersem inanılmaz hareket ediyo ve canımı acıtıyo geriliyo her yerim aha diyorum göbek deliğimden çıkıcak bu çocuk

Kız bekle daha naptın 32 desin 3 hafta daha dur
Kız ne yapim evi pis görmeye dayanamıyorum oğlum da toza alerjisi var baya kötü olmuştu baktım eşim benden daha çok ağlıyor belim diye fıtığı var iş başa düştü

Bebegın oldugu bölge bende de öyle hatta sürekli duran bi dirsek ya da diz gibi bir yer var. Elimi her koyduğumda orada

Aynı tarif ettiğin gibi hele o sertlik dışarda olduğunda resmen ay ay ay diyorum

Aynı tarif ettiğin gibi hele o sertlik dışarda olduğunda resmen ay ay ay diyorum
Ben de alışamadım o kadar ilginç geliyor ki . Uyumadığı zaman dokunuyorum anında geri cekiyor ama uyuduğu zaman dokunuyorjm asla kıpırdamıyor duruyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…